- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Tegnap este maradtam a mellékküldetéseknél, néha azért csalóka az info. Félkoponyás assassinate küldetés végén olyan szépen futottam bele egy centurionba, mint annak a rendje. Ha előre tudom, hogy ez jön ellenem akkor kértem volna több salvage-et. De két darabot így is elhoztam belőle, mire éjfél után befejeztem már találkoztam mindenféle szépséggel, némelyikből már két darabom is van.
Csak az utolsó küldetésnél szívtam meg, elfelejtettem menteni az elején és majdnem a fejemre dobta le az enemyt a bázisfoglalásnál: Jenner-Panther-Commando-Griffin... Első sorozat kapásból kiszedte a firestarter lábát... Egy katapultálás után még próbálkoztam, de mikor a BJ is elveszítette a karját inkább hagytam... Majd ma
Egyébként mennyi reputáció kell mire látom valami hasznát is? Vagy amíg nincsenek nehezebb küldetések ne is foglalkozzak vele? Van pár felesleges mechem, nem tudom megéri-e várni. Már ha nem értettem félre és az eladásra is vonatkozik a bónusz.
Azt jól látom, hogy a loading speed nem javult?

Új hozzászólás Aktív témák
- 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ új, 1év garancia/ Steam Deck ready
- Asus -TP501UAK - Visszahajtható Érintőképernyős - 15,6" -i5-7200U -8GB-128GB-SSD-512GB-HDD
- AUTOFOKUSZOS CONTAX objektívek sPRINGEr adpterrel csak SONY vázakhoz!
- 2db - EVGA NVIDIA GeForce GTX 780 Ti 3GB GDDR5
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs