- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
-
Mobilarena
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
@duvi: Ismerem jól azt a küldit, így utólag egyértelmű, hogy így tervezték meg, csak nálam ugye 600 méteres bázis látótávolságnál nem működik. Én szépen az indulóhelyen bevackolom magam, oszt megy az írtás.

Amúgy az ilyeneknél lenne értelme a scout alkalmazásának. Kár, hogy a játék kiegyensúlyozása olyan, hogy kb. értelmetlen használni - vagy legalábbis nem sok értelme van, ahogy próbálgattam. Még 300 méteres látótávnál se...
Shadowguard: Igen, de az SRM is olyan vagy még olyanabb, mint az LRM: szóródik mindenfelé.
Erre is hat a Precision Shot.

Persze, szóródik, de sebzés/tömeg terén verhetettlen. És mivel a legnagyobb eséllyel a CT-t találod meg, ezért a legtöbb Mech-et élből kivégzi, vagy legalább súlyosan lebontja...Nálad a tegnapi Sensor Lock-hátrál-LRM trükköt sem lehetne elsütni. Én még utána is eljátszottam egyszer, egy assasinate küldetésnél, direkt behúzódtam egy domb mögé és amíg megkerülték eregettem a rakétákat.
Csakhogy a gép is szokott játszogatni a Sensor Lock-al, nem is rosszul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 64GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs