- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
2-4 playeres mapokat majd nyomathatunk együtt, jóval gyorsabb, amúgy is nekem is kell némelyikről upgrade. Ma este meg holnap este lesz valamennyi időm játszani, szombaton elutazunk, de vasárnap késő délutántól, meg hétfő este sok időm lesz.
Ünnepi pillanata következik a topiknak.
-
Gyuri27
félisten
Igen arról beszéltem. De most dobta. Tehát 6-ból kétszer
A shadow cuccot 3x, a frost nyilas 3x. De elégedett vagyok. Kell a kraft az egy orbos alap lényekre mert advon a Dwarven-n ugye az elején csak egy orb van és 5 perc.
A crusade jó mert ott elég sok lapnak dophat upot. -
Gyuri27
félisten
Hajtok a farkas és az ijjász upjára az enconters pályán. Elsőször dobott egyet a primalra utánna 3x a frost ijásszra. Ráadásul 2x ugyanazt a shadow vacakkal. Megpróbáltam megint ott is valami vackot adott. Tehát eddig 5-ből dobott eggyet. Ráadásul ami nekem kell az single pályán van. Tehát eleve csak 2 lapot ad. Majd beszámolok róla hány próba után jött össze a 3 up.
-
Így is nézheted, de már hónapok óta azért megy a sírás a hivatalos fórumon, hogy miért nem adnak már ki egy map editort.
Egyébként én is jobban örültem volna mondjuk 2 új PvE map-nak, de azt is írják, hogy az igazán jó user mapok belekerülhetnek a játékba.
És azt se feledd, hogy az SC és a WC3 sikeréhez nagyban hozzájárult a map editor. Ha ezzel elérik azt, hogy megnőjön a játékosbázis, akkor azon mindenki csak nyerni fog.
-
Erre írtam én a hivatalos fórumon valahol, hogy szerintem elrejtettek egy olyan részt a "véletlen" algoritmusba, hogy direkt kisebb eséllyel dobja az épp szükséges upgrade-eket, mint amik már eleve megvannak.
És megkockáztatom, a booster/tome algoritmus is olyan, hogy sokkal ritkábban kapsz értékes lapokat azonos kategórián belül, mint értékteleneket. Tehát ha mondjuk kapsz egy ultra rare-t, az sokkal nagyobb eséllyel valami értéktelen ultra rare, mint értékes.És az az érdekes, hogy a fenti felvetésemet Phenomic-osok is olvasták, és nem cáfolták meg, tehát lehet benne valami.
-
Szerintem ne egyfolytában ugyanazt a mapot nyomd, mert beleőszülsz. Én direkt kiválasztok 2-4 mapot, melyekről up kell, és azokat váltogatom.
Egyébként vettem egy forest elder-t, úgy néz ki egyes expert pályákon jól jöhet, de advanceden nagyon overkill.
Amúgy én reménykedek benne, hogy végre valami változás lesz a loot rendszerben a mostani patch-el.
-
Grat!
Sajnos úgy néz ki, nem lesz ma patch.
(#932) Depression: PvP-ben könnyű visszaverni a Harvestert Lyrish Knights + Homesoil + CC -vel. Ráadásul többnyire noob-ok használják, a tapasztaltabbak tudják, hogy önmagában nem ér sokat. Nekem volt olyan meccsem, hogy valaki egy Harvesterrel kezdett, aztán ahogy legyaktam a harvyját, rögtön kilépett a játékból. Valszeg nem is volt más T2-es (és a feletti) egysége.
-
-
engineeeer
tag
A nightmare shard bugos.Az elején nem kell bemenni a shardhoz és amikor jön a twilight witch a 2kisérőjével csak a witchet öld meg toronnyal vagy íjjásszal (én mortarral szoktam) utána a 2kisérő lesétál a shardhoz ha ezt megcsinálod 4szer több támadás nem jön,utána ráérsz felmenni az egyik oldalon és ha megvan a 3orb behozod a corsairt és csak ki kell lőni 1-1 épületet a betűknél és vége.Már csináltam vagy 20szor a végére már 17perc alatt megvolt
-
Filder
csendes tag
Nagyon kicsi az esélye, hogy csak úgy belépek, de ha jeleztek itt úgy két órával korábban, akkor szívesen segítek. (Már ha tudok.
)
Alapvetően meguntam.
Még januárban kezdtem (zárt béta), egy kicsit ellaposodott nekem.Egy Battleswarm című játékkal játszom most. (Nyílt béta fázisban van, bárki jöhet.)
-
Depression
veterán
-
Depression
veterán
Most, hogy mondod, csak 3 orbig jutott, tehát volt enlightenmentje is.
Mindegy, nem is az a lényeg, hanem, hogy az én rankom 4-es, tehát még full kezdő, és ilyen ellenfelet kaptam, és mégis élmény volt játszani.Az előbbihez még annyit, hogy aggressorral és juice tankkal 15-20 perccel le tudtam rövidíteni a encounters with twilight pályát.
A windweavers 3-mat szeretnèm már megszerezni, de nagyon nem osztogatja. -
Jó az a pure fire, én is kipróbálnám, csak sajna már eladtam majdnem az összes fire lapom. És igen, az aggressor önmagában nem túl erős, meg kell tanulni használni, mint minden más egységet. Majd nyomhatnánk megint 2vs2-ket, bár ma este nem lesz sok időm, holnap meg vidéken leszünk és valszeg csak este jövünk haza.
-
Depression
veterán
Én az első egyszemélyes, és első 4 személyes pályát unom már nagyon. Méghozzá standardon nyomtam már végig mindkettőt legalább 20x, az egy személyesnél csak aranyat kapok, a 4 személyesnél meg szinte soha semmit. Most vagy a loot table nem stimmel, vagy van olyan, amit direkt nem akar adni. Bár a 4 személyesnél 1x láttam, hogy ami kellett volna, azt más, egy 0-dik rangú paklis kapta, ő kapott hármat, egy másik a negyediket, ketten meg hoppon maradtunk. És mindezt random pályán.
-
Kapcsolgatod rendesen a kaput amikor kell? Ha azt elfelejted, egyre gyakrabban, egyre erősebb ellenfelek jönnek.
Aggressor mellé én most crystal fiend-et tettem be, ez is nagyon bejön, sokkal jobb, mint a shaman. Egy ideig rogan volt, az főleg akkor jó, ha védekezni kell, be kell állítani a védvonalba és pajzsot nyomni rá, hogy ne rohangásszon, mert nagyon könnyen meghal. Támadásnál annyira nem jó szerintem, legfeljebb egy nagyon rövid ideig, amíg csak 2 orbod van. Viszont védekezésre 3-4 orbnál is jól jön.
-
Térképtől függ, hogy lassú e vagy nem. Szerintem jobban megéri 1 aggressor mint 2 windweavers, ráadásul az aggressort semmi sem knockbackeli PvE-ben.
Egyébként 2 orbosnál nincs igazi alternatívája nature-ben. Ott a burrower, a ghostspears, a spikeroot meg a spirit hunters. Na most ezek közül csak a spirit hunters lő légi egységekre, de önmagában nem sokat ér. A spikeroot jó, mert nagy meg viszonylag nagy a sebzése (főleg ha linkeled), de csak földi célpontok ellen jó, ráadásul 2 nature orbos. A burrower hasonló kategória, nagyon jó épületek és falak ellen. A ghostspears nagyon jó, de ez is csak földi célpontok ellen jó, meg kicsi, ezért szinte minden knockbackeli. Ott van még a parasite swarm, de egyrészt 2 nature orb kell hozzá, másrészt csak speciális esetekben jó.
Szerintem az aggressort nem lehet kiváltani más nature egységgel. -
Nekem nagyon bejön az aggressor. Természetesen 1 nem elég, viszont T3-ban is megállja a helyét, mindig van nálam 4-5. Persze itt már nem olyan számottevő a sebzése, de jelentősen csökkentik az ellenfél sebzését a knockback miatt. Csak T4-nél szabadulok meg tőlük. Meg azt vettem észre, hogy T2-nél nagyon jól működik úgy, hogy van 4-5 windveawers, 4-5 aggressor, meg 4-5 shaman (és vagy crystal fiend). Plusz persze a ensnaring roots meg coldsnap.
-
Depression
veterán
Nekem bevált, egy orb mellé védekezőnek tökéletes egy olyan pályán, ahol egy irányból (kapu, vagy áthatolhatatlan terület) jönnek a szörnyek. Oda egyedül is elég, míg a többiekkel mehetek hódítani.
Mennyi PvE pálya van összesen? 2 személyesből nekem csak 2 van, és hiába csináltam meg, nincs több. -
Depression
veterán
Köszi.
Mi is pontosan az az Affinity, mert a leírás alapján nem lettem okosabb. Fránya angolom.
nekem egy nagyon brutál mérgezős paklim volt, lényege, hogy a játékost is tudtam mérgezni, nem csak a szörnyeket. Jártunk rendszeresen klubba is, de aztán kijött egy újabb kieg. és nem akartam újra rengeteg pénzt költeni rá.
Ha itt is figyelemve vesszük a rare/ultrarare lapokat, amiket átszámítva többezer Ft/lap, és még 4 darab is kell belőle, félő, hogy nehéz buli lesz. Tényleg ügyeskedni kell az adás/véltellel, különben a gatyánk is rámehet.Szerintem csinálok néhány kamu acc.-ot, és onnan átküldözgetem az alaplapokat, legalább azokból legyen meg mind a négy.
-
Hmm, most olvasom a hivatalos fórumon, hogy a grinderre azt írják, hogy megállíthatatlan, a kulcs az, hogy mindig legyenek a közelében egyéb egységeink. Valszeg én is kipróbálom, talán mégsem adom el. Ha bejön, le is cserélem vele a grimvine-t.
Tegnap amúgy meglett a Giant Wyrm 2 is, szóval most örülök.Mondjuk a sunbridge vége advanceden, egyedül egy kicsit húzós volt, amikor át kellett menni a másik oldalra is kinyírni azt az épületet. 8 XL egységemet 1 perc alatt szétszedte az összegyűlt ellenség, mivel a játék közben folyamatosan gyűltek a wave-ek, és nem volt másik játékos, aki kinyírta volna azokat.
Csak azt nem tudom, hogy hogyan lesz meg a razorleaf és deepcoil worm upgrade, mert azok 4 személyes pályán vannak. Standardban még szerintem simán megcsinálom egyedül, de advanceden már húzós lesz. Ugyanez igaz a mark of the keeper-re meg a wheel of gifts-re is (ezek egyikére sincs még semmi upgrade-em). -
Én is gondolkodtam a mounty-n, lehet hogy veszek, de egyelőre nagyon jól elvagyok az aggressor-ral, mivel large-ot is knockback-kel. Egy csapat aggressor és néhány shaman, és máris nem hiányzik a fire stalker sem. Ha mindenképpen kell valami repülő cucc T3 alatt, akkor inkább tegyél be mana wing-et szerintem, jóval olcsóbb, mint a mounty.
Egyébként holnap lesz egy patch és sok mindent javítanak, pl. az ascension pályabugot is.
-
Filder
csendes tag
A defense tower 2. és 3. upgrade a Defending Hope pályán van a hivatalos lista szerint is.
A fórumban 3 lista van egymás alatt.
1. Twilight standard map-ek 1. upgrade.
2. Twilight advanced és expert map-ek 2., 3. upgrade.
3. Renegade map-ek és upgrade lapok.Talán nem is azon a map-en van amit keresel, és azért nem dobja.
-
Ott nem. Már nem emléxem pontosan, hogy a Westendben mennyibe került, de szerintem 8-9k körül volt. Az Europarkban meg ugye 12k. Esetleg érdemes lenen elnézned még egy másik plázába, ahol van Saturn vagy MM, esetleg Tescoba/Auchanba.
576k-ba is benézhetsz, ott asszem 7k körül van (van egy boltjuk a Duna Plázában és az Europarkban is, de nézz rá a honlapjukra, és mielőtt indulsz hívd fel őket, hogy épp abban az üzletben van e). Ja, ott 7200-ba kerül.
-
engineeeer
tag
Amikor én frostot használtam skyelf templarral mentem,én is használom a Mo-t
ma megcsináltam 5ször a nightmare shardot a sundererért adott 3scythe upgrade-et meg 2shrine of wart
kicsit meguntam,most hogy advon ad 2es fejlesztést elég könnyű lett szerezni csak idegesítő amikor nem adja be.Én már lecseréltem a paklim fire shadow-ra elég erős a corsair,nightguard + belefér még mo,curse orb,sandstorm főleg aurával kombinálva,ha meglesznek a fejlesztéseim jó lesz meg a nomad is jó még.
-
Ráadásul az új pályákon affinitynként külön upgrade van, ami megint csak szívás.
Én is vettem egy Mo-t de rohadtul felment az ára. Közel 1000 pénz volt, viszont muszáj venni egyet, mert e nélkül esély sem lesz PvP-ben a harmadik orbnál. Na meg erősen megkönnyíti a PvE-t is.
-
Várj, ez USA. a szállítása költségre rá fognak számolni még kb 10 dolcsit plusz vámot, ami 20% asszem. Szóval ez már így közelebb lesz a 40-hez.
Mindig az EU-ból próbálj vásárolni (eBay.co.uk, ill. amazon.co.uk), mert nincs vám és a szállítási költség is kisebb. Bár az amazont eleve nem ajánlom, mert rohadt sokat kérnek szállítási költség címén (7-8€), ha meg eBay-ről rendelem, általában csak 2-3€.Most olvasom, nem is menne a rendelés:
Please note: Buyers outside the U.S. cannot purchase the following types of items via Amazon Marketplace: video games, toy and baby items, electronics, cameras and photo items, tools and hardware, kitchenware and housewares, sporting goods and outdoor equipment, software, and computersJa, egyébként próbáltam én már BF-et a britt amazonról rendelni (asszem 10€-ért), és ott derült ki a 7-8€-s szállítási költség, valamint - most jut eszembe - még vámot is fel akartak számítani. Úgy tűnik nem tudják, hogy Magyarország EU tagállam.
eBay-ről viszont minden rendben szokott menni, de most már elfogytak onnan az olcsó BF-ek sajna. -
Igen, azt írta egy dev valahol, hogy a level 1 upgrade-ek mind a standard pályákon lesznek, a level 2-ek az adv-on, és az experten meg csak level 3-ak (spt, ugyanaz a map fogja dobni mindhármat), ezzel nincs is gond. Csak ugye most már 320 kártya van (66%-al több) ugyanannyi pályára, ezért még többet kell farmolni az elcseszett random rendszer miatt, ami a devek szerint nagyon jó.
Volt aki írta a fórumon, hogy több mint 150 alkalommal tolta már a Mo expertet, és még mindig nem dobta neki azt a nyomorult upgrade-et, amit szeretne. És egyre többen írnak hasonlókat, mert ezzel csak elveszik a játékosok kedvét a játéktól, de a devek nem kapcsolnak sajna.Jah, lesz egy új pálya is egyébként, de valszeg csak később (ezt ma hintette el egy dev). viszont egy új pályával nem leszünk kisegítve.
Tegnap pont az enligh-al nyert valaki ellenem PvP-ben, elég láma dolog volt szerintem. De a többi 2 meccset megnyertem. Azon röhögtem, hogy az uccsó meccsen elég könnyen lenyomtam az ellenfelem, és csak akkor szedte elő a mountyjait, amikor már beszorítottam 2 orbra, nekem meg már épült a negyedik. Na itt nem értettem, hogy miért nem használta azokat korábban (volt már 2 orbja is, csak leromboltam).
-
engineeeer
tag
Grinder?Az 4 orbos én a pvp-re gondolok az az agressor is olyan mint egy 2orbos magma hurler,a nightguard-al mostmár a fire shadow ugyanúgy tud lopni mint a nature,a 60kártyából pl a fire frost paklimba a core dredge az 1etlen amit berakhatok miközben a többiek már 2orbnál annyit erősödnek h verhetetlenek.
-
engineeeer
tag
-
Du. 5-ig van a határidő, szóval nem tudom. Amúgy meg nap közben melóhelyen vagyok, szóval nem tudom megnézni.
Tényleg, te milyen suliba jársz?Olvastam a fórumon, hogy a promo kártyá(ka)t valszeg nem rögtön kapjuk meg ahogy elindul a renegade, de hamarosan, szóval ne parázzatok. Egyébként gyanítom, hogy több promot is kapunk majd (nem akarták cáfolni az erre irányuló kérdést a fórumon, de nem is adtak egyértelmű választ).
-
Az enlightment-re nem vagyok hajlandó kiadni annyi lóvét. Szóval nem lesz, hacsak nem dobja az egyik booster.
Bár az is lehet, hogy majd eladom a promot amit kapunk és abból vezsek enlightment-et, de persze még nem lehet tudni, hogy mennyit ér majd a promo, és kapunk-e többet. Na meg ha jó a kártya sem biztos, hogy el lehet majd adni jó pénzért, lévén, hogy sokkal több lesz belőle, mint a régi promókból.
Most egyébként megy le az MotK ára (nekem sajnos), szóval érdemes figyelned. -
Hmm, tényleg a mana wing. Lehet, hogy beruházok egyre, főleg experten már jól jöhet néha. A mark of the keeper tényleg nagyon jó, bár nem minden pályához kell. Most amúgy gondolkodom, hogy áttérek tiszta nature-re, mert van néhány egység, ami csak úgy használható. Pl. a timeshifter spirit 3 orbos, és mindhárom nature. És azért jó, mert 2-3 shamannak és 1 MotK-nak felel meg egymagában.
-
Én mondjuk félek, hogy az update után egy hosszabb ideig szívni fogunk a crash-ek és desync-ek miatt.
Más:
Nature-nek milyen bevethető über egységei vannak?
Értem ez alatt azt, hogy pl. fire-nek ott a sunderer-t1, firedancer-t2, juggernaut-t3, frost-nak: mountaneer-t2, avatar of frost-t3, shadow-nak shadow phoenix-t2(?), ashbone pyro-t3.
Na most igazán über egység nem jut eszembe nature-nál, legfeljebb a deepcoil-t3. T1 és t2 alatt mintha jóval gyengébb lenne az utóbbi.Amúgy most sokat szívok a tome meccsekkel, mert az utóbbi néhány esetben mindig vagy 10 szinttel nagyobb ellenfeleket adott a gép. Persze mondanom sem kell, hogy egyszer sem nyertem. Ráadásul ezeknek sokszor olyan egységeik vannak, hogy csak nézek. Vagy nagyon mákosak, vagy addig vásárolják a tome-okat, amíg nem lesz egy igazán jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest