- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
ma nyomtunk egy jo kis 2v2őt ollieval
ha ö felrakja akkor meglehet nézni de holnap én is felrakhatom. Meg már elég sok expert mapot sikerült megcsinálnom de vannak olynaok ami egyszerüen elképesztő milyen nehezek... nem tudom majd nézek replayeket de van amit tul nehéznek látok. nem ugy nem sikerül hogy: "jaj elrontottam valamit" hanem az a: "most ez hogy van?" emg az áll leesés, hogy gözöm nincs mit lehet ezel csinálni, pedig már játszom egy ideje, amugy 80as lvl fölé ment az egyik deckem, a pure fire is mindjárt 70es.
a kövi pure shadow lesz már megvan jo pár lap csak menne le a harvester ára...gyuri: az én nevem Horja, szolj és akkor az Insane Godot megcsinálhatjuk az könnyu advon. meg a töbi is amit mondtál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Tőzsde és gazdaság
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 17ACH6H - RTX 3060 / Ryzen proci / 17,3 144Hz sRGB kijelző / 16GB RAM / 2TB SSD!
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe SSD gar
- XFX Speedster SWFT 319 AMD Radeon RX 6800 16GB Garancia 2027-ig!
- Tökéletes ajándék! 150 ezerrel olcsóbban mint a bolti ár! 3ÉV GARI BONTATLAN MSI CYBORG 15 RTX 5060
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ha ö felrakja akkor meglehet nézni de holnap én is felrakhatom. Meg már elég sok expert mapot sikerült megcsinálnom de vannak olynaok ami egyszerüen elképesztő milyen nehezek... nem tudom majd nézek replayeket de van amit tul nehéznek látok. nem ugy nem sikerül hogy: "jaj elrontottam valamit" hanem az a: "most ez hogy van?" emg az áll leesés, hogy gözöm nincs mit lehet ezel csinálni, pedig már játszom egy ideje, amugy 80as lvl fölé ment az egyik deckem, a pure fire is mindjárt 70es.
a kövi pure shadow lesz már megvan jo pár lap csak menne le a harvester ára...