- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, azt írta egy dev valahol, hogy a level 1 upgrade-ek mind a standard pályákon lesznek, a level 2-ek az adv-on, és az experten meg csak level 3-ak (spt, ugyanaz a map fogja dobni mindhármat), ezzel nincs is gond. Csak ugye most már 320 kártya van (66%-al több) ugyanannyi pályára, ezért még többet kell farmolni az elcseszett random rendszer miatt, ami a devek szerint nagyon jó.
Volt aki írta a fórumon, hogy több mint 150 alkalommal tolta már a Mo expertet, és még mindig nem dobta neki azt a nyomorult upgrade-et, amit szeretne. És egyre többen írnak hasonlókat, mert ezzel csak elveszik a játékosok kedvét a játéktól, de a devek nem kapcsolnak sajna.Jah, lesz egy új pálya is egyébként, de valszeg csak később (ezt ma hintette el egy dev). viszont egy új pályával nem leszünk kisegítve.
Tegnap pont az enligh-al nyert valaki ellenem PvP-ben, elég láma dolog volt szerintem. De a többi 2 meccset megnyertem. Azon röhögtem, hogy az uccsó meccsen elég könnyen lenyomtam az ellenfelem, és csak akkor szedte elő a mountyjait, amikor már beszorítottam 2 orbra, nekem meg már épült a negyedik. Na itt nem értettem, hogy miért nem használta azokat korábban (volt már 2 orbja is, csak leromboltam).
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gumi és felni topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Revolut
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 256GB Black Független
- Thrustmaster T300 RS / opcionálisan Ferrari F1 pereccel
- Rtx 2080/ Ryzen 5 4500/ 16GB / 500 GB Sata SSD/ 1,5TB HDD/ Win 11/ Garancia
- Újszerű Apple Macbook Pro 13 - Touch B - M2 - 8/256GB - 18 Ciklus - 100% akku - MAGYAR -asztroszürke
- Zotac Gaming RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os áfás számla - 0401BE
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest