- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #10846 üzenetére
oks, majd kirakom őket az oldalra, persze ha hozzájárulsz.
tome 2v2-es toplistát nézted? elsők vagyunk.
igaz nem csak mi
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #10786 üzenetére
igen, a tomekat nem módosították. [link]
-
Zedroxine
tag
válasz
azt nem írták hogy kiszedték volna őket.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
elvileg kéne nekik, mert patch notes nem említette őket ...
kéne még pár abo? XD -
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #10739 üzenetére
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #10676 üzenetére
elég sokáig tartott, de azért csak odaadták.
-
Zedroxine
tag
válasz
phanzetomox #10676 üzenetére
Na az ilyen support staff a jó.
Hát csekkold a twi lapok között... csak meglátod valahol. -
Zedroxine
tag
válasz
phanzetomox #10652 üzenetére
Ezek buzik.... Írjad nekik hogy I WANT MY ABOMINATION YOU NOOBS!!!!
Alright start it over.
I bought a 4x renegade tome but i reached the tome limit and i did not get the abomination as it should be.Ha megint nem válaszolnak értelmese írj az EA customer supportnak. Mert ez már kurvára nonszensz.
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #10596 üzenetére
Az neked csak jó.
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #10593 üzenetére
amikor tőlem kérdezték a bfp származását nem írtam le nekik a cd keyt, csak azt írtam hogy retail boxot vettem.
mondjuk a bf heroes dolog után gondolom már nem akartak kötözködni.
oks
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #10591 üzenetére
Sejtettem hogy bele fognak kötni.
A cd keyt megadtad nekik az első levélben?Ez viszont érdekes hogy csak a fő acc esetén nem enged belépni.
ha megírod a választ, megcsinálom belőle az angol verziót.
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #10580 üzenetére
akkor ezt eltaláltam.
a patch topicjában ezt írta TheBlackOne
The maintenance has been a preparation of the database for a future feature. Those of you who can not know how long something like this can take, please refrain from doing any evaluations in this direction. Thank you.
-
BlackTiger
tag
válasz
phanzetomox #10581 üzenetére
Nah én gyors voltam és eltudtam adni két Santát 250-250-ért.. és ezeket még tavaly 50BFp-ért vettem.. 500 potya BFp mindig jól jön.
Szerk.: Jah és még így is van 2db! -
BlackTiger
tag
válasz
phanzetomox #10581 üzenetére
Változtatnom kellet a verseny kiíráson, de remélem még így is lesz jelentkező eddig sajnos senki sincs :S nézzétek meg. [link]
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #10570 üzenetére
elég változó, az oldalon 24h-n belüli választ ígérnek.
az első levelemnél tartották is ezt az időt ( ráadásul hétvégén)
a másodikra viszont csak 2-3 nap után küldtek választ.
viszont megoldották a problémát. és ez a fontossztem pár napon belül te is kapsz választ.
szerk: e-mail megerősítést megcsináltad?
mert csak akkor kerül továbbítása a support felé a levél, ha ráböksz a visszaigazoló mélben érkező linkre. -
BlackTiger
tag
válasz
phanzetomox #10572 üzenetére
Nekem már volt, hogy kb. 3 nap után válaszoltak.. szerintem várj még egy kicsit.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #10570 üzenetére
24 h
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #10562 üzenetére
amii monu csak akkor durva ha solozod a mapokat.
mivel legendary rpve-ben rendesen meg lehet szívni ha vki előtted felépíti.már megjártam párszor,volt hogy kénytelen voltam t2vel befoglalni t4et lost souls ellen
enli ebben a módban jobban használható, de a legfrissebb patch óta felesleges, enli lehívása drága lett, a mapok meg könnyebbek. (már diff9 is simán megy 4pben)
ezért újabban enli és monu nélkül tolom a diff9et 4pben.
viszont pve-ben mind2 jól használható (elsősorban szólóban)
enli shadow/nature pakliban továbbra is erős, ezzel a felállással gyorsan vissza lehet pörgetni powert. én ezért nem érzem nagy hátrányát, korábban mivel nem volt chargem rá, az offering miatt ugyan annyiban volt a lehívása mint most, (az enli értékcsökkenése miatt most tudtam rá venni pár charget).pvp-t nem játszok jó ideje, ott nem tudom mit lehet érezni a nerf hatásából, viszont pveben elég nagy hátrány azoknak akik eddig max chargeval tolták, ők erőteljesen érzik a nerf hatását és emellett elég sok bfp-t is buktak a nerf miatt.
anno mikor kezdtem a játékot, 2800 bfp volt az enli, amii monu érkezésekor kb. felére esett az ára, most nerfkor 540 bfp! ért vettem rá charget.
azóta már feljebb kúszott vmit, de nem hinném hogy 800 fölé menne tartósan mostanában.
amii monu meg már lassan 1500ért megy, abból jó lett volna beraktározni mikor tome mellé osztogattákszerk: sikerült elérned supportot?
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #10562 üzenetére
nincs hozzá lapom+nem szoktam pvp-zni.
de nem is arról volt szó.persze lost spirit shipp rulz főként de a lost előtt meg a renegade előtt még nem volt késéges és egyedül állóan az enlivel lehetett csak olyan könynne megcsinálni a mapokat.
meg amúgy is elég az alap kiadást megnézni ott van a naturénak milliónyi előnye a többi színhez képest.
nem hiába az volt a legdrágább szin. -
BlackTiger
tag
válasz
phanzetomox #10551 üzenetére
Én nagyon szomorú vagyok, mindig is Enlight párti voltam, mindig is használtam. Az Amii monument egy noob lap, nagyon utálom.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #10545 üzenetére
és mit mondjak én aki már kezdetek óta játszok és még csak skylord vagyok?
-
BlackTiger
tag
válasz
phanzetomox #10545 üzenetére
Rakjam lejjebb? Lejjebb rakhatom én csak kb.-ra lőttem be. Én lvl11 vagyok és nem vagyok pro, most rakjam a szintet lvl12-re?
Valahol kellet lennie egy határnak, a 8-as szint az aranykorona már azt hiszem.
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #10541 üzenetére
itt még tegyél egy próbát: [link]
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #10541 üzenetére
Nyiss egy topicot a problémádnak a Technical Support részlegben, ezt is figyelni szokták az EA-sok, jobb ötletem nincs, nálam megy a login.
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #10537 üzenetére
akkor neked is lesz pár köröd a supportal, acc nevet és bfp származását írd bele a levélbe, azzal felgyorsítod a folyamatot.
mondjuk azt igazán megoldhatnák hogy automatikusan feloldódjon a legrégebben vásárolt tome, ha egy új vásárlásával átléped a limitet. (ha már egyszer limitálják) -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #10514 üzenetére
Ez kb 200 bfp darabonként. Nem a legjobb bolt. Mert ha nincs szerencséd, mint nekem 0-ra nem tudod kihozni.
Ez a lap meg a booster mellé megint meleg. Mert teszem azt kell nekem ez a lap. Tehát nem adom, el. De a booster nem hozza vissza az árát. Utánna jön a másik affos lap, ami jobb. Akkor az első booster full bukó, mert a rossz affos kártyák ált a kutyának nem szoktak kelleni. Lásd dryad. -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #10510 üzenetére
első mondatod kizárja a másodikat.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #10504 üzenetére
kússzon az ára fel.
így azért nem éri meg annyira.a tome árának picivel több mint a felét ha vissza hozná árba....
akkor meg mi értelme most eladni. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
phanzetomox #10500 üzenetére
Gratz, sugároztuk itt a pozitív gondolatokat az elderrel kapcsolatban és kifizetődött XD
-
Zedroxine
tag
válasz
phanzetomox #10477 üzenetére
Miből van neked 30 darab?
melyik lapból?
lehet vennék de mondjuk előbb normális deck kellene...
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox #10477 üzenetére
Hm, aukciós ház manipuláció? Simán bennelennék!
-
Iginotus
addikt
válasz
phanzetomox #10417 üzenetére
Mennyi ideig adják tomhoz?
-
Iginotus
addikt
válasz
phanzetomox #10409 üzenetére
Én is msot bukok a 900 bfp-s tomon, nem jött csak egy ravenant meg egy grinder
Azt hittem legalább egy lap lesz amit tudok használni de nem -
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #10391 üzenetére
Nemcsak lapok jöttek:
New offers
The follow tome offers each contain of a new card of the Amii edition for a limited amount of time.• Renegade/Twilight mixed tomes contain the card “Twilight Warfare”
• Renegade Tomes contain the card “Twilight Abomination”
• Lost Souls Tomes and Lost Souls/Twilight mixed tomes contain the card “Lost Priest”Tweaks to random generated maps:
• Added an new base pattern for 2vs2 PvP random maps
• 2vs2 PvP random maps are now a little smaller in general
• PvE random maps with Lost Soul enemies were rebalanced and are now easier; thus more on par with maps of other enemy types on the same difficulty level
• PvE 4-player random maps now show a little more variety
• The cost of walls has been increase to 50
• Adjustment of the parameters of the random generator to slightly increase the variation in all modesCard Balancing adjustments
• Bandit Gunner: Damage increased (1100 -> 1400 at upgrade level 2)
• Creeping Paralyze: Area of effect increased (15 -> 20 meters); Power cost decreased (80 -> 60)
• Phase Tower: Duration of which it will remain vulnerable has been increased (30 -> 40 at upgrade level 2)
• Lost Shade: Power cost increased (80 -> 90), Revenants stay at 60; M damage changed to Special damage
• Mortar Tower: Life decreased (800 -> 700); Mortar Attack now requires ground presence
• Enlightenment: Power cost increased (150 -> 250 at upgrade level 2) -
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #10362 üzenetére
igen az az a meccs.
(#10361) Iginotus ship 60-70 bfp körül van, az amii monu meg kb. 1000 bfp
(lassan beéri enli, az egyre olcsóbb ez meg egyre drágább, kíváncsi leszek mi lesz enlivel nerf után, sztem lemegy tartósan 1000bfp alá az ára.
ha belegondolok hogy anno 2800-3000 bfp-ért ment. lassan már fullra lehet chargolni annyiból. ) -
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #10340 üzenetére
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #10340 üzenetére
Dx kérlek és felbontás. Nálam dx 9 kölöknél dx11. Ég és föld a kettő. De a promo swamp még dx9-n is szép. A legszebb promo.
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #10314 üzenetére
2x rápróbál és megy.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
phanzetomox #10311 üzenetére
Én 4 fős level 5-öt javasolnék kezdésnek ^^'
De ha soloval akarsz kezdeni, akkor tényleg 4-ről érdemes indulni. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
phanzetomox #10278 üzenetére
Kb. ez a lényege.
Meg lehetőleg olyat kell keresni, ami népszerű lap, mert az gyakrabban szokott ingadozni a nagyobb forgalom miatt. Legalábbis régen én így voltam vele XD
Aztán, hogy most mi van arról fogalmam sincs.És ha meg tome-ot akarsz venni, akkor ha jól emlékszem talán a 2x twilight 2x renegade a legjobb esély hogy profitálj, ha jól emlékszem. De már nagyon rég volt az a post, hogy valaki kiszámolta a százalékokat és most nem is találom. Ha valaki emlékszik még rá és hülyeséget írtam volna, akkor mindenképp javítson ki ^^'
Ja meg a sneak peakből lehet még elég jó összegeket keresni. Megveszed a paklit és van benne 2 új lap, amit nem lehet boosterből szerezni. Aztán megvárod míg lecserélik a sneak peaket, és akkor már sehonnan nem lehet szerezni azt a két lapot. Na olyankor nagyon felmegy az áruk. Tényleg mennyi most a soulhunter? Még mindig 1000+ uncommon létére?
-
Iginotus
addikt
válasz
phanzetomox #10270 üzenetére
Köszi a helpet. 4 en vagyunk jelenleg Én Iginotus, Nishaya, ö csak play4frees, meg Normohun, Nisnek akartam venni igazából egy paklit, mert neki csak 32 alap van és hagy legyen boldog
Full fire lapokat teszteltem, de az nem jött be nincs gyógyítás és nagyon kéne... Jó hogy melléjük tudok idézni és nem fél hpn indulnak az egységek (az egyik egységnek a tulajdonsága)
Full nature eddig odabasz a Colossus meg 4-5 healer shámán pár íjász és letarolok mindenkit...
A frosztosat meg a shadowt nézegetem de még nem játszottam velük.Este olyan 6-7 közt már tutti fent leszek akkor valahogy megkeressük egymást és kunyizok lapokat
Bár nem ismerem a paklikat, de gyógyító egység, meg malac elkéne Nis paklijába. -
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #10255 üzenetére
5ből 0a
ez de lol -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #10249 üzenetére
DO nerf nem lesz.
OnSeT: tudod minek nagy az eshetősége? A hotfixnek patch után.
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #10247 üzenetére
5öt írtam nem 4et .
az első 3-ra elég nagy a valószínűség.
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #10247 üzenetére
A nerftől félek nagyon. Mert mint látjuk nem mindig megy nekik.
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #10241 üzenetére
ha jön a héten vmi akkor holnap fog, péntek már pihi phenomicnál, max hotfixet adnak ki olyankor ha nagyon elszúrnak vmit egy patchel
de ahhoz kéne egy patch. -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #10232 üzenetére
Az finom lehetett. Én unrankedet, meg pve-t nyomtam. De inkább kiléptem mig agyvérzést nem kaptam.
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #10227 üzenetére
Hát mer na.
Miért? -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #10210 üzenetére
Pve-ben sem nagyon látni.
Murder: gondolkozz picit. Ki az az ökör aki deepcoil miatt zöldet hiv?
Ha meg hiv is zöld orbot nem fog deepcoilt hivni. Egy kezdőnél láttam utoljára kb 2-3 hete. Előtte hónapokig nem találkoztam vele.
Az meg, hogy egy szines orb követelménye van semmit nem jelent. Ha gyengus akkor gyengus. Márpedig a deepcoil 250 powerért gyenge. -
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #10203 üzenetére
az a vicces hogy a frost shardot beteszik listába mondván t3on drága 200ért, de ilyet hogy spitfire, inferno meg nem, pedig ezek is t3asok, de nem 200ért mennek hanem 300ért.
de ami nekem nagyon betett az ez a kijelentés:
Disenchant (must not work on XL units)
erre írtam hogy
all cc cards (must not work on XL units)
utána persze én voltam a legnagyobb noob , de hát nem tehetek róla hogy nem értik az iróniát.
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #10197 üzenetére
Lehet most együtt jön a patch és a hotfix.
Onset:
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #10181 üzenetére
Csak érdekelnek a vélemények.
Az Abomination egész jó lesz a twilight deckekbe a 220 as power költségével és XL bónuszával és mivel C lap még az ára sem lesz vészes.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #10148 üzenetére
figyu a som meg a mortar más.
a mortar olyan értelembe op amilyen értelembe a som nem az.
somon egy nerf segít semmi más. -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #10145 üzenetére
nem som nem op.
mortar viszont op.
mert átlő a hegyeken.
nem úgy kell elképzelni, hogy akkor mindne mapra minden színből akármit ki kell tiltani.
ahol a mortar cliff shootolhatja a bázist. -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #10141 üzenetére
nem látnád, csak kiírná h változtatni kell a paklidon.
lenne 30mp vagy 20 erre az nem sok.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #10139 üzenetére
ha olyan mapot sorsol akkor a játék ad időt a változtatásra.
pl h rakj be helyette mást.
így nem lenne hátrány. -
hajsza
aktív tag
válasz
phanzetomox #10132 üzenetére
A leírás alapján csak figyelmeztetést kapsz, ha account adatot adsz meg levélben. Gondolom egy igen/nem jellegű kérdéssel megerősítést kér arról, hogy biztos vagy benne, hogy el akarod küldeni.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #10103 üzenetére
hát ez elvileg mmo
grindelésre áldozni kellxD -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #10081 üzenetére
Elvileg ezt a fajta hibát megoldották. Úgylátszik mégse.
Bizonyára tákolnak valamit, mert ilyenkor szokott gond lenni mikor hozzányúlnak.
Azért kiváncsi lennék 12-13 aktiv usert hogy szolgálnának ki. Hiszen ez az 1-2000 is összefosatja őket. -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #10076 üzenetére
Nem öröm ez kérlek.
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #10069 üzenetére
már nálam is jó.
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #10066 üzenetére
a rangok megmaradtak, csak a helyezések tűntek el, meg a top 200as listák.
2v2 is. -
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #10055 üzenetére
akkor hamarosan én is inaktív állományba vonulok.
most még felupolom a paklimat, aztán szünet amíg nem jön az amii.
pve nem köt le sokáig, azt mindig hamar megunom, 2v2 random társsal nem jó, 1v1 rankedbe meg addig nem akarok belekezdeni amíg nem lesz emberi ára a soulhunternek.(#10058) Murder3: thx, berakom.
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #10055 üzenetére
A kölök pure frostjával tolom. Ez némi kikapcsolódás (ő most úgyis szünetet tart).
De gyerekek a pure frost nagyon komoly. Erős, mindenre van counter, olcsó. Öröm vele játszani. Nincs para, hogy t1-n mit kapok. Beüt bármit. -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #10047 üzenetére
Sajnos nem tudunk beszélni az új mapokról. Az új kártyákról. A faja ballanszról. Mert ezekben csak reménykedünk. Halkan.
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #10037 üzenetére
Anno egy 1v1es mapot ezért vettek ki BF-ből. Skjal
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #10037 üzenetére
ez megint olyan h nem lehet 2-3 egység miatt nem szabad balanszolni, mármint h ezekre a lapokra balanszolni.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #10034 üzenetére
nem a mortar az op.
a mapokat ennél jobban nem lehet és nem is kell balanszolni.
azt nem lehet sehogy ki küszöbölni h átlőj egy hegyet vagy emelkedőt stb.
meg az se lenne jó ha emiatt kellene a mapoknak bizonyos vissazszűrésen átmenni.a legjobb az lenne ha fognák vissza a régi statott és s knockot és megemelnék 100-ra a költségét.
a lap jó és sztem fun de h szarrá spemeled és nem számít ha elveszted mert olcsó, úgy már op.ha 100 lenne akkor viszont lenne értéke megvédeni.
és picit agyalni is kellene rajta nem csak eszetlen spamelgetni."Enlightenment: ha nerfelik akkor csak nature lapot lehessen lehívni vele, vagy legyen pure nature"
ha csak nature lapot lehetne lehívni az lenne a legjobb, mert a pure naturével se lenne előrébb.
az op kombók ott lennének ugyan úgy.és az h az adott op kombó aktív tagját nerfelik az nem megoldás."a többit meg gondolom buffolják majd"
mint a corsairt mi... -
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #10016 üzenetére
pedig ma volt egy 20 perces maintenance
-
Djuree
félisten
válasz
phanzetomox #10013 üzenetére
hát azokkal az adatokkal lépek be amivel régen, de ígyis kéri
érdekes...
-
median
csendes tag
válasz
phanzetomox #9996 üzenetére
Ez velem is megtörtént régen juggernauttal
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
phanzetomox #9932 üzenetére
Megmondom őszintén, az AH-nak csinálhattak volna valami Online felületet, azzal el lennék...
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
phanzetomox #9895 üzenetére
Hát a bétát én még nem tartom valószínűnek, nagyon húzzák-halasztják az EA-sek ... remélem tévedek
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #9790 üzenetére
de, ez nálam sok helyen így van nem furcsálkodok rajta
vagyis igen de már kavarodokXD
persze én elhiszem h többet vártunk persze 2 hónap az mégiscsak2 hónap(nyári szünetük volt)
de msot őszintén ne itt keressük a játék nagy problémáját hanem korábbról.
És most az ilyen 4 lapot szerkesztettek dologú patch nem sokat ér.
Amit várna az ember,új és folyamatos pve mapok áramlása ami a story mapokhoz kapcsolódik, új story a könyvbe,újfajta pvp módok,pvp pályák...stb,stb.
meg h bugfixek áradatát ömlesztik kifele...
Ne szórakozzunk már ez az a nagy törődés amire a játékosok várnak?
watchlist se érdekli őket ők előre eldöntik h mit csinálnak és figyelembe se veszik csak ritkán azt amit a watchlistbe szerepel.ha nem 2 hónapot várunk akkor is csak ennyi lett volna benne nem több.
ebbe a játékba csak az új editionok tudnak színt hozni. -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #9775 üzenetére
Én nem gúnyolódom csupán azt mondom h felesleges egy patchbe ennyi reményt ölni, máskülönben ez lesz.
Hogy egy összességébe általánosan újdonságot és jól megoldott problémás lap megoldást hozott egy övön aluli vminek titulálni.leginkább ez a 2 hónpig vártunk és ennyi vélemény bosszant.
Máskor se volt jobb az idő/munka párosítás a bf stábjában.
ez nem egy speciális eset nem tudom miért kell ezt akként kezelni...amúgy az új ed valószinű hogy már csak karácsonykor fog jönni, ha jön még idén.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #9770 üzenetére
promót?
minek?ha vankedvük adnak ha nem akkor nem, nem nagy cucc 1 promó.
az hogy néha váltogatják nem jelenti azt h minden patchnél az lesz.a töltelék lapokat nem értem, amúgyis csak azt kapható a sneak deckbe.
a balanszok meg most jók is voltak.corsair az ami hát mondjuk megérdemelte, bár elég gyenge lap de azt nem lehet nagyon erősíteni,mert akkor meg op lenne pvp-be.
természtes h annak kedvez, bár uc lapokkal nem igen lehet megváltani a világot, másrészt nem túl sok az esélye h értékesebb uc lesz benne.
nekem egy aggressor volt a legérdékesebb úgy 10-ből, vagyis az egyedüli uc lap.
az meg nem túl értékes. -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #9760 üzenetére
A som az kell pure naturéba. Különben nem tudod tartani a lépést mikor az 50-60 powerbe kerülő egységeket szemetelik. Nyilván 2v2-ben kellemetlen, de 1v1-be kell.
A mortar akinek eddig kellett az megvette. Az újaknak meg féláron lesz (de azok is megvették volna drágáért is). -
válasz
phanzetomox #9760 üzenetére
Az upgrade lapjaidat eladhatod, csak az alap lap maradjon meg.
-
Déve
tag
válasz
phanzetomox #9735 üzenetére
Ez a 10. és a 11. boosterem volt ha a tomeokat is beleszámolom
eddig szerintem alig volt olyan boosterem ami ne hozta volna vissza minimum az árát.
Már boostereltem wheel of gifts-et, dryadot kék affal, fathom lord, úgyhogy mák van
Amúgy tudtok ajánlani enlightmenthez t4-eket? A dreadnoughtot már kinéztem és megvettem, de kell hogy még vmi vadabb unit...Ár nem számít, max spórolok rá fél évig
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #9729 üzenetére
elvileg, de nem biztos.
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #9722 üzenetére
na jah, túl kéne már adni a promo grindereken és a nox carriereken.
amikor bevásároltam nem gondoltam hogy hosszútávú befektetés lesz belőle. -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #9720 üzenetére
Valaminek lennie ill jönnie kell. Nem hiszem, hogy egy nerfel ennyit szöröznének.
Mondjuk azt nem szerétném, hogy vakon jöjjön az amii. Jobb lenne egy beta szerver. Megkapnánk szépen a lapokat és lehetne tesztelni. Így a nerf, buff is egyszerübb lenne. -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #9720 üzenetére
jöjjön az ami h költhessem a pontocskáimat
-
linekiller
tag
válasz
phanzetomox #9709 üzenetére
offensív well húzás shadow t2-nél nem épp a leglogikusabb taktika nem véletlen hogy nem is nagyon csinálják
Amúgy az "időhúzásos támadás" mi ha nem deffensív -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #9676 üzenetére
Az a baj, hogy a lapok kockákra vannak bizva. Ezért kellene egy szük csapat. Mondjuk 2 player szinenként és dualorbonként. Ők szépen megkapnák a lapokat és tesztelnék. Néha kapnának valami promo lapot és mindenki örülne.
A tört szeróval jönnének a csíterek.
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #9668 üzenetére
Simán. Ha nem jön ki a két edition a pve deckem akkor sem lenne kevesebb.
A pvp más tészta, mert oda kell a dyrad és a do.Ami nem jó az az, hogy a lapok affjai ennyire mások. Nézzük meg a dryadot. Zöld kb semmit nem ér a másik meg aranyárban van. Ezen kellene javitani szerintem. Hogy mindkét aff használható legyen, de máshogy. A jelenlegi egyik sz.r a másik atom nem az igazi. Igaz do esetében jó lett a két aff.
Murder: küldve. A 13 dodosat rendelted?
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #9665 üzenetére
ja igen kihagytam szavakat.
várj szóval EA-tól mást nem igen lehet várni, a játk mikor ingyenes lett már akkor ment a levesbe.
Amúgy van rendszer abba ahogy a lapok jönnek kifele.
a legtöbbet meg is tudom magyarázni hogy miért is úgy ahogy jött ki.
Ezt azért lehet látni, nem értem ebbe mi a nem érthető. -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #9661 üzenetére
félig igaz, de észrevehető amit modnok az más kérdés h nem látod.
másolt skinek EA már akkor ment a levesbe amikor ingyenes lett a játék.
kb ennyire érdeklik őket a játékosok.... -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #9658 üzenetére
de nem tudom miért vagytok oda miatta semmi komoly jelentősége nincs.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #9627 üzenetére
bizonyos helyzetekbe igen.
nyilván nem instant kell gondolni h odamegy és rögtön a skilljéből leszedi. -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #9624 üzenetére
LOL A legendek 53 shadow játékos. Ez azért több mint gyanus.
Megmondom mi bassza a csőröm. A cc nerfet kisirták. Ugyanis a lánc cc tönkreteszi a játékot. Bezzeg a lánc támadó spellek nem teszik tönkre. Ráadásul a spellek 100% megy a voidba. Ugyanigy kilett sirva a do nerf is.
A som miatt is megy a sirás gyanitom azt is nerfelni fogják. A breeding szintén némi sirás után lett nerfelve. Az, hogy a boosterrel csak úgy nyomják a powert szintén nem érdekes.
Meg az arányokkal van a baj. 120-150 powerért sebez akkorát (shados is, fire is) amit én ennek a duplájából hozok rendbe. Értem ezalatt a gyógyitást, wellek orbok rendberakását.Mondhat bárki bármit (főleg hogy sirok), de lefogadom az amiiban se lesz egy nyomorult lap madarak ellen a naturénak (50 bfp-t teszek rá).
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
phanzetomox #9620 üzenetére
Viszont ha nyitsz, akkor javaslom, hogy dombornyomott kártyával, azzal szerintem jobban jársz.
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #9576 üzenetére
van erre egy nagyon jó megoldás, csináljanak egy olyan béta szerot mint ami a ranagade előtt volt, működő ah 3000 betaBFP-vel, + "végtelen" ( akár végtelennek is mondhatjuk, mivel annyi tokent töltöttek fel az accokra hogy nem tudtál belőle kifogyni) tokennel.
aztán akkor lehet tesztelni a különböző felállásokat.viszont arra nem emlékszem, bétán lehetett ranked meccset is menni?
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
phanzetomox #9578 üzenetére
Hát, idejét nem tudom már, hogy mióta panaszkodik a nép, hogy SoM op 2v2-ben.
Amúgy meg amiket láttam 2v2 tournamentek (nem láttam belőle sokat, szóval nem biztos, hogy reális dolgokat szűrtem le), a csapatok 90%-ában van pure nature, mert kell a SoM ha tényleg esélyt akar az ember. -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #9576 üzenetére
A som biztos bosszantó. Annyira mint a mortar vagy a mage. Most játszottam éppen.
Megeszik a do-t reggelire. Ha meg leüti az ember akkor kap egy aoc-t. T3-n meg nem csinál mást a paraszt mint silver + nasty, esetleg tremor. Ha cc-d akkor nasty.
Szóval hagyjuk a somot. Legalábbis addig mig máshol is találni bosszantó lapokat. Skyfire + ravege, beüthetetlen pure naturéval. Parasite 66-t sebez másodpercenként + spirit és nem döglik meg. Ugyanez villére megint gyilkos. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
phanzetomox #9547 üzenetére
És ugye 3 Orbos Promo lap, tehát, ha op lesz, akkor PvP-be is majd mehet.
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox #9499 üzenetére
Hm, rendben, akkor az lesz.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
phanzetomox #9467 üzenetére
Nem csináltam még ilyet, nem tudtam, hogy még utána is bele lehet nyúlni.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
phanzetomox #9465 üzenetére
Igen, de a véglegeseknek is ez lett a képe...
Egyébként csomó 5letem lenne nekem is a játékkal kapcsolatban, kár, hogy a kutyát se érdekli.
(Pl.: olyan lapok, amihez vagy ez vagy az az Orb kell)
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #9428 üzenetére
Szombaton nincs patch ugye?
Passage expertet lehet szólozni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest