- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
ebből látszik hogy semmi sem úgy van ahogy elképzeled /elképzeljük. Fogalmuk sincs hogy az adott lappal mit kéne kezdeni.
mortarnal először én is hasonlóra gondoltam, de esélytelen hogy visszakapja a régi hp-t meg a knockot
sztem megint csökkentenek valami értékén.
Szerintem a mapok nem csak a mortar szempontjából nincsenek jól ballanszolva.Mert szerintem az már régen rossz ha elkezdek menni valakivel 2v2 rankedet erre kapunk egy olyan mapot hogy már hátrányból indulok ,mert:
tudom hogy az ellen itt tud mortarozni,
vagy olyan nagy a map hogy az ellen épít egy SoM-t és kihuzza t3-ig,
vagy szimplán két ponton lehet támadni az ellenfélt a rossz camp kiosztás miatt (random mapon ) így frost ellen esélyünk nincs mert ahhoz több helyen kéne támadni ami itt nem megoldható.
Szóval sztem azért a mapok se tökéletesek
egy másik példa: 2v2 unrankedezek, társam pure fire, én fire/nat. épp egy legend és egy grandmaster rangú játékos ellen játszottuk a 3. kört,ők frost illetve shadow deckel mentek. Mikor meglátták hogy melyik mapot akarjuk indítani ez volt az első megszólalásuk: pff pure fire and fire/nature on yshia ? its not too fair hey !
elötte mindhárom meccset szorosan de nyerték, ezen a mapon viszont nem akartak játszani ellenünk. És ez nem csak a mortar miatt van hanem kollektív a long range unitok miatt, (mivel stalkerrel és dancerrel is elég jól lehet operálni yshia-n)
na de akkor most el kéne vennünk a fire egyik alapvető sajátosságát ?
a mortar op ez biztos, (én is kellemetlenül érzem magam ha használnom kell )
de sztem a mapok se teljesen jók. Nem csak a mortar vagy a long range miatt (ez csak az én véleményem )
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Linsoul Simgot Supermix 4 IEM Profi füles rengeteg extrával - 60.000 Ft!
- Ryzen 7 9700x AM5 CPU - garancia 2028.05. hóig
- Philips Evnia 27M2N8500 QD-OLED monitor 1440p 360Hz ALZA garancia
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Samsung Galaxy A56 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
sztem megint csökkentenek valami értékén.