- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
Hát gyerekek igazán jöhetne már valami mert kezdem nagyon unni..., eddig 2v2-vel csak kihúztam de most már kezdem unni főleg hogy vannak olyan esetek ahol majdnemhogy lehetetlen nyerni ha az egyik szín számára előnyös mapot kap, vagy az ellen szimplán SoM-ot használ...
Egy új deckel szívesen játszanék csak ahhoz meg erőm nincs hogy meg csináljak egy csomó pve mapot hogy legyen elég up
De ha kész a deck akkor is...Unrankedben nehéz tesztelni az új decket mert félórákat kell várni hogy belépjen valaki, persze akkor meglátja a deck lvl-t rögtön kilép
Rankedben meg onsettel nemtok tesztelni mert csak top50-es ellent kapunk, és elég idegesítő azrét kikapni mert tesztpaklival mentem..
Szal valamit csináljanak már, új mod, pvp,pve vagy a tome pvp-t csinálják meg hogy nem tome-s lapokkal kell menni hanem szimplán sima up mentes lapokkal ( amikor belépsz rögtön lenullázza a deck lvl-t vagy valami ilyesmi )
Új hozzászólás Aktív témák
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy Watch 8 44mm GPS Wi.fi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4521, 98% AKKSI
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest