- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Ha a német nyelvűvel játszol, akkor a (keresésnél biztos) német neve mellé kiírja az angolt is. Keresésnél angol névre is lehet keresni.
Lehet mindkét szereveren más nyelven is játszani, annyi a különbség, hogy a beszélgetések a németen németül mennek.
Mi angolul játszunk, és nem látjuk a német megfelelőjét, míg te az angolét igen. Sokkal könnyebb lesz nekünk úgy segíteni, ha tudjuk miről van szó, és neked is, hisz elég hamar meg lehet jegyezni azt a néhány lapot, amit használsz vagy szeretsz/szeretnél. -
-
Nem lehet, hogy az edit-re kattintottál a reply helyett? Visszajelezted az account regisztrációdat az email címedre kapott link-el?
A lyrish knights és mana wing jó választás, bár utóbbit kb 400BFP-ért árulják, ezt szorozd be 700-al, 800-al, és megkapod mennyibe kerül goldban. Az imperial annyira nem jó, a másik kettőről fogalmam sincs, hogy mi lehet a német elnevezésük alapján.
Egyébként próbálj meg minél több CC spellt venni (ensnaring roots, cold snap, curse of oink, creeping paralysis, glyph of frost), mert ezek könnyítik meg nagyon a játékot.Közben megnéztem, Cannon Tower és Ensnaring Roots, mindkettő jó kártya, de utóbbi sajnos megint csak drága (150-200BFP).
Cannon Tower-t küldök egyet neked.
-
ChromeX
addikt
nem az upgrade kell hogy charge upgradelni tudd,
2 boostert nyitottam és egyikben sem volt semmi de a renegadebe szerintem a legértéktelenebb ritka volt az Amok, hogy lehetek ilyen bal...
a twlightba meg mindig ilyen értéktelen URek vannak nagyon nem megy ez nekem de leglább az árukat hoznák be...
-
Ez a trade fórum egyik topikja. Általában úgy megy az üzlet, hogy te elküldöd mailben a goldot, és ő elküldi mailben a lapokat. Éppen ezért csak megbízható emberekkel szabad üzletelni. Általában a több száz hozzászólásos emberek megbízhatóak (mint akinek belinkeltem a topikját.
Egyébként ez az ürge még uncommon és rare lapokat is árul goldért (sőt, BFP-t is), bár egy jobb rare lap többszázezer goldba kerül.
-
DeckardCain
senior tag
Szerintem ott még nem jártam vagy nem tudom
, ha holnap lesz időm azt a szigetes pályát csinálom meg.
Egyéb: ma 5 pvp mecset buktam be az elején, ebből 4et amikor nomad lovasokkal nyomtak le. Köpni nyelni nem tudtam
Mit lehet ez ellen tenni majd ha lesz normális deck? szegény íjászaimat és farkasaimat pikk-pakk lenyomta...
-
Az alapjáték ad 3000BFP pontot, plusz 64 lapot (ezek mindig ugyanazok). Bármennyiszer megveheted az alapjátékot, és csak be kell írnod a kódját az auction house-ban, rögtön megkapod a pluszkártyákat és a pontokat. Egyébként az alaplapok értéke nagyjából 500BFP lehet, vannak köztük értékesebbek is.
Továbbá, az alapjátékot érdemesebb megvenni, mint külön pontokat. A booster chest 2250 pontot ad, az nem éri meg annyira, mert jobb a teljes játék Ft/BFP aránya, ezért eddig én is csak az utóbbit vettem több alkalommal. És az sem baj, ha több kártyád van mindenből, mert úgy is kell majd a charge upgrade-hez. És figyelj arra, hogy az argep.hu-n egy csomó booster chest van, ne keverd össze a teljes játékkal. -
engineeeer
tag
A booster-ből kapott lapok teljesen randomok és be lehet őket rakni az alap pakliba.Nem tudom milyen nehézségi szinten csinálod a dwarven riddle-t de a lényeg h az egyikőtök rakjon sámánt a másik íjjászt és spuri lefelé aztán alul a kristályokat 1-1erruption-nel célszerű lerombolni mert gyors,a kezdőtökre pedig folyamatosan tornyokat kell pakolni ez a legfontosabb,én a stone of torment-et használom a társam meg cannon towert,ha nagy baj van lehet használni az altart ami megöli a támadókat de csak 2szer azt hiszem,amikor a többi kristályt mész lerombolni ne törődj a tornyokkal körülötte meg a lényekkel csak a kristályt üsd közbe healelj stb.Az nem baj ha a másik csapat elbukik csak az első feladatot csináljátok meg időben mert különben erős támadás jön.Innentől már csak elmegy az egyikőtök 3orbig corsair-al körberepül és kész.
-
Depression
veterán
Depression ott is.
Mi lehet az oka, hogy szinte senki sem játszik vele?
Viccen kívűl, jelenleg kb. 50-en vannak fent a szerveren. És ez világviszonylatban viszont garantált bukás. Attól tartok, hogy nem fog sokáig kitartani.
Főleg, hogy ebben a létszámban benne vannak az ingyenesen játszók is.
Itt a fórumon is alig próbálták ki, pedig csak le kellene tölteni, hisz ingyenes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest