- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #4960 üzenetére
Önző vagy és nemigen látod át a helyzetet szted a nature gyenge persze.
Nem hiába leghasználhatóbb szín pve-re és pvp-re nyílván a burrower mellé nagyon nagy szükség volt a deep-re meg pesze a 3 orbos abyssal is egy rakat fos lett ugye és még hány olyan lap van a naturéba úgyhogy ezzel nemigen van jogod dobálózni. -
-
-
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27 #4841 üzenetére
bármelyik deckkemmel ami nem natfrost randomos, ráverek a nf-re randomon. annyiban jo hogy tud wheelt csinálni, amugy olyan amiben az első két orb shadow bármi jobb a fonix miatt az NF nagyon lassu szerintem.
majd megmutatom ha nem hiszed.
lostal és a másik random deckkemmel is jobb ahol első két orb shadow és még wheel is van imádom azt a decket verhetetlen.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #4830 üzenetére
a nature/frostpaklimba jó oda befejező lapnak amúgy sincs amit kiszoríthatná onnan.colossus sosem használtam.
Én nem így látom a contsruct a legtöbb mapra használhatatlan mert olyan lassú mint a halál és nem ér oda ahova kellene neki időbe.
battleship szintúgy.bár az még a képessége miatt álló bossokra titan vagy bh-ra jó a képessége miatt az ilyenekre a construct is.
nem éri meg őket a lostba használni.dreadnought nem éri meg mert nincs se avám se montim, core dradge talán lesz(az még lostba is jó)
Ironclad kellene h jó legyen.
witchet sem használom ha pure frost lenne akkor talán de máshogy értelmetlen. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #4828 üzenetére
tudom de ha lenne akkor a pure frost sem lenne már olyan távoli
a sárkánnyal is ez a baj nemigen használahtó mert 4 orbra emg gyenge és nincs is oylan lapom a battleship és constructon kívül ami 3 kék orbra férne azok meg piszok lassúak...
ironclad mellet azért ütne az avatar
épp a minap vettem szép grindert magamnak áron aluli volt tehát szinte adta magát h megvegyem
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #4702 üzenetére
Hát nekem ne mond én átéltem h mennyire noobok vannak a játékba.
Igaz mindneki volt kezdő...de mondjuk amikor standardon felmegy védeni oda rak stone hurlereket meg stb lapkat modnom jó ő leglább tudja h mit kell h mert nem frees erre 5 perc múlva elveszti a wagont...
meg amikor a kezdő pozicióba egymás oldaláról veszik el az orbokat...
-
Djuree
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz
Gyuri27 #4553 üzenetére
Sokszor, cc. Kérem a megfelelő helyekre beilleszteni.
Kezdem kapisgálni, hogy akik hagyták a játékot azok miért tették.
Mert arra azért volt, gógyi, hogy a Deep One-t nerfeljék. De arra már nem, hogy naturéra 50-60 poweres swift egységet csináljanak. Mint ahogy a frostnak sem jutott ilyen. -
zalika
tag
válasz
Gyuri27 #4484 üzenetére
De nem ertem hogy miert csak a nature-t nerfelik??
Arra nem gondolnak hogy sok ember nature-t hasznal
Mondjuk nekem mind1 mert engemet ez a sok nerf nem erint,igaz hogy naturos vok de pvp-ben az ellensegek 95%-at igyis legyozom.(Amiota mar eleg jol ertem a jatekot csak egy legend nyirt ki).
Amugy szerintemis pvp-ben inkabb a tudas szamit mintsem a jobbnal jobb lapok
-
Murder3
addikt
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #4404 üzenetére
igen de az xl-senél pl nem mind1 h wratggazer vagy 3 mutatingal támadod az ellenséges campet vagy pl deepcoillal.
az xl egységek jelképei az adott frakciónak tehát igenis számít h legyen.djuree a fire jobb pvp-re
te még nem tapasztaltál meg valószinű egy pure fire rohamot.
ha csak néhány lapot is mondok rettenetesen erős, és nem drágák annyira mint pl a nature.más:
Ha jobban belegondoltok szerintem a nature paklisok azért nem panaszkodhatnak emiatt a nagy nerf miatt.
Gyuri ezt most neked mondom mert úgylátom te vagy az eggyetlen pure nature
nézzük meg kb a lapjait nem hiába drágák.cc,healeket ne nézzünk
1orbra pl ott gy igen jó mana wing(pve-re nagyon hasznos)
de igazából a nerf oak 3 orbon keresendő.
Razort lenerfelték de ez előtt kb az eggyik leg hasznosabb lap volt,és nem pure, akkor ott a deepcoil worm ami meg mégjobb és csak 1 nature orbos,támogatásnak egy enlighment ami szintén nem pure.
kb csak ez a 3 lap ért vagy 3400 bfp-t alapból de még a renegeade idején is 3000bfp körül értek.
És mást még ne is nézzünk, eggyértelműen a nature a legerősebb szín a játékba és most is jó lapokat kapott tehát azért jogosnak mondható a nerf.
és ehhez nem kell shadow fannak vagy akárminek lenni h megálapítsa az ember,
a másik ok az h 80% a játékosoknak naturéval ment. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #4385 üzenetére
hát azért a főnixet is lehet graviitizni bár az igaz h egy full uppos chargolt lény egy gaykorlott játékos nagyon tud használni.De viszont a shadowba nicsn még 2-3 főnixhez hasonló lap sőt még repülő egysége sincs.A naturéba meg ott egy csomó én a nature frost paklimba sem használok csak esnaringot vagy coldsnapot.
ha meg fire-vel va keverve akkor mégrosszabb.
mondjuk fire ellen a legnehezebb játszani mert seperc alatt szétszedi a csapataidat.
bár a fire amúgy konkrét pvp-pakli ha megnézitek az alap kártyák közül meg amik jöttek azok pvp-re nagyon hatásosak.Djuree:sajnos ez csak egy átbaxás valójában csak 4 p-s:S
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #4367 üzenetére
bár írtad ne válaszoljak azért megteszem.
A CC nerf engem nem érint és örülök is neki miért mert totálisan elbaxxa a játékot, tiszta unalamas ha cc-zik eggymás egyfolytában.
Ezért is nem szeretném ha most a shadowba és a firébe emg a frostba is elkezdenék rakni a sok xar cc-t.
A baj h alapból sok van benne ha nem lenne ennyi taláán nem lenne baj vele.A linked fire az tényleg hülyeség nem kellet volna.
Bár én sejtem miért csinálták.A másik hogy az ilyen dual orbos frakciók addig tuti nem kapnak új lapot amíg az összes dual orb lehetőség le nem ment.
Ezt már a renegade előtt tudni lehetett.
A stonekinek meg amúgyis erősek a baditák szívnak ilyenkorAz h Pve mapok nem jönnek az talán a a leggonoszabb döntés.....
a másik h tel van ez a kiadás oylan lapokkal amik csak pvp-be használhatóak.
Mostmár csak az editorral kéne megtanulnom bánni és akkor talán kárpótolna a mapok hiánya bár nekem még jó sok map van én nem unom őket,persze én enm si nyomtam őket le annyiszor. -
-
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27 #4367 üzenetére
sajnálom én is a cc-t még ha annyit nem is használtam, én inkább linked fire miatt vagyok padlon, egyik kedvec lapom a razor és most forgeban, 7 livingel!!!! nem tudott beverni egy bandit walkert... ennyit a root networkről.
amugy azt vettem észre hogy rengeteg PvP. ben használatos lap jött ki kb a pve-hez semmi korszakalkoto. van egy nagyon jo ! shadow spell Benfallen Curse nagyon király. használni fogom. pvp ez is.
4 boostert vettem eddig, és 1ben skycatcher volt másikban lost warlod, aszem most mákom van
még valami én sem értem hogy miért a régieket kell nerfelni és miért nem ugy megcsinálni az uj kaidást hogy alapbo lerősebb legyen a réginél és akkor talán nem kéne nerf, meg még a cc nerf nem értem mert jott egy csomo olyan lap amivel lehet ellene védekezni spell blockerek stb, nem is egy. na mind1 dehát kik vagyunk mi akik csak játszunk hogy véleményt mondjunk.
-
válasz
Gyuri27 #4293 üzenetére
Aztán van a trample változás is, az összes megült (tehát valaki lovagol rajta) közepes egységnek van trample tulajdonsága mostantól, így a Dreadcharge-nak is, viszont a többi elvesztette, mint pl. a Burrower.
És nem elég a linked fire nerf, még pluszban csökkentették a Razorleaf sebzését.
-
Djuree
félisten
válasz
Gyuri27 #4286 üzenetére
lássuk, amit értek:
megnövelt rewardok a ranked pvp-ben és tome pvp-ben (picikét több victory token).
a crowd control újraírva:
minden lény ami debuffolva lett fagyasztással, paralízissel, alvással (és változataival) vagy gyökérkezeléssel () ezután csak ugyanerre a tipusra lesznek immunisak (fagyasztásra csak a fagyasztás)
ha más debuffot nyomsz rá, mint ami az éppen rajta lévő debuff, akkor csökkenni fog a hatóideje egy előre kiszámolt mechanizmus alapján (első debuff 50% hatóidő, a 2. 25%, a 3. 12,5% és így tovább).
példa: egy egység megfagyott, immunis a fagyasztásra. az ellen paralízist varázsol rá. míg a paralízis normális ideje 20mp, de így csak 10mp lesz.a lap tulajdonságokat gondolom érted
többit nem értem, ill. értem de így nem tiszta, mert a játékban sem ismerem még ezeket
-
MZsoltee
veterán
válasz
Gyuri27 #4208 üzenetére
Lehet kicsit sokat kérek, de ha segítetek akkor nagyon megköszönöm.
Tegnap beszéltünk egy jó kis rusher deckről, arra kérnélek titeket, hogy egészítsétek ki, mi hiányzik belőle, illetve az össze slap mellé írjatok valami árat. amennyit ér nem szeretném, ha átb@sznának...
1.orb Fire
Scevanger
Nomad (zöld aff)
Suntriders
Entrupion
Mortar Tower2. orb Nature
Ensering Roots
Surge of light
Curse of Oink
Burrower
Deep One
Breeding GroundsIde kellene még valmai pusztító varázslat esetleg még valami lény
3. orb Sztem ne legyen harmadik színű orb így csak nature-ből illetve fireből tudunk valamit rakni, dfe mit érdemes?
4. Giant Wyrm vagy van sokkal jobb is?
Kérdezném még, hogy menyni a reális ára a Shaman-nak és a Hurricane-nak?
Köszi a segítséget...
-
MZsoltee
veterán
válasz
Gyuri27 #4204 üzenetére
zöld aff?
Jah és akkor a lava helyett érdemes valamit berakni vagy hagyjunk meg a helyet?
3. 4. orbra mit hívjunk érdemes kettőnél több színből építkezni? Mert ugye ha megy egy orb akkor szívásvan.... Pl nem fire nature frost és megdöglend a fire orb és tele van az ember olyan lapokkal (2-3 orbos), amihez fire kell...
-
Djuree
félisten
válasz
Gyuri27 #4095 üzenetére
én mennék. army of George's
még persze fejlődnöm kell, de sztem jól haladok. most a nature elég jónak tűnik, azokat kitanulom. fagy-al voltam, azokat elég jól ismerem, persze az alap egységeket, de a nature jobbnak tűnik.
addig nem fexek le amíg nem leszek lvl4
na de most kéne ennem, éhen veszek
-
Simid
senior tag
válasz
Gyuri27 #3988 üzenetére
Itt a replay.
Igazából nem mondhatom, hogy lejátszottam, valószínüleg csak meglepte az Onseten begyakorolt noob taktikám.OnSet: Igen a mana winges, Motk-es taktikával csináltam. Tudom, enélkül nem olyan könnyű, talán majd egyszer megpróbálom, de egyelőre így is nehézkes az eleje, szóval örülök, hogy legalább így megy.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #3966 üzenetére
igen és most meg kap a nature fire egy mégnagyobb löketett 2 orbra.
fire az eggyik legjobb pvp-re most meg h nature twilight kap hozzá ilyen lapokat abszulút lealázza majd a frost/nature-t.Igen a cc rontja el a játékot mert a pvp-be szinte mindne 2. ember cczik.
Az h most emg a legerjedtebb szín a natfire lesz szerintem tuti.Én nem sírok azé h shadowba is kell cc.
Nme kell és nem csak pvp részre mondom.Itt a razor esete most mindenki sír miatta de miért?
ok hogy ez így szar igen ezt osztom de semmi bja nem lett volna ha alapból is ilyen lett volna a lap de alapból az eggyik legasználhatóbb lap volt a mapokra.Ha nem tudják eldönteni mit akarnak akkor a játék halálra van ítélve.
És a shadowba nem kell egy cc-sem a chaos knight blue affon kívül nem is van szerencsére.
2 dolog kellene még több corpses gathering és ettől függő képességű lap illetve több halált irányító lap.
Csak pl a willzapper meg mit keres a twilight lapok közt?
színt tévesztettek vele.... -
válasz
Gyuri27 #3918 üzenetére
Nature/fire-nél nem annyira vészes, mert csak 3 cc-t használsz (hurrican, roots és oink - próbáltam bétán), de nature/frost-nál és pure nature-nél iszonyat rossz lehet.
Viszont nem érinti a pure frost-ot, mert ott eleve csak 1 cc van (coldsnap).
Ja, és ha okádék filmet akartok ma este nézni, akkor nézzétek meg a BloodRayne-t Uwe Boll-tól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Posta, csomagküldés
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Trollok komolyan
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- További aktív témák...
- NEXT LEVEL RACING NLR-A020 - LITE Free Standing Monitor Stand
- 5700X / B550 / 16 GB DDR4 / 250 GB SSD / 4 TB HDD / RM650X
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest