Hirdetés
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- iPhone topik
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
sajnálom én is a cc-t még ha annyit nem is használtam, én inkább linked fire miatt vagyok padlon, egyik kedvec lapom a razor és most forgeban, 7 livingel!!!! nem tudott beverni egy bandit walkert... ennyit a root networkről.
amugy azt vettem észre hogy rengeteg PvP. ben használatos lap jött ki kb a pve-hez semmi korszakalkoto. van egy nagyon jo ! shadow spell Benfallen Curse nagyon király. használni fogom. pvp ez is.
4 boostert vettem eddig, és 1ben skycatcher volt másikban lost warlod, aszem most mákom van

még valami én sem értem hogy miért a régieket kell nerfelni és miért nem ugy megcsinálni az uj kaidást hogy alapbo lerősebb legyen a réginél és akkor talán nem kéne nerf, meg még a cc nerf nem értem mert jott egy csomo olyan lap amivel lehet ellene védekezni spell blockerek stb, nem is egy. na mind1 dehát kik vagyunk mi akik csak játszunk hogy véleményt mondjunk.

Új hozzászólás Aktív témák
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7320 Core i5-1145 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest