- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922 #17542 üzenetére
többek közt ezért maradt abba a project, de egy ilyen kis mapra 4 ember pakolni és eggyik player védenie kell a másik pedig támad.
ezt úgy lehetne elérni, hogy a épület őrzőnek mapon kívülre pakolni az orbját és a társ játékos 2.orbjának az ellentétét kapná meg.de az első orb helyére.
elvielg működő script lenne mert leheten olyat is h 1 monura az összes powert pakolni, nem tudtuk kipróbálni...akkor mikor a másik játékos is orbot húz.
persze welleket is ki kéne pakolni mapon íkvülre így mindenki fix welle játszana végig.a mapon 3 orb lenne össz vissz amit fel lehetne húzni a védő játékosoknak meg only dazedbe hívhatna mivel nem lenen well a mapon.
mindenesetre a védő játékos le lenen csökkentve a mozgástere és kevesebb powere is lenne így nem lehetne meggondolatlanul cselekednie.
hosszas béta teszt és csiszolással ki elhetne sztem valahogy balanszolni a mapot.
elvileg lehet az épületre a spellekt és képességeket tiltani vagy motk effektet köré tenni. -
Murder3
addikt
válasz
fantom922 #17537 üzenetére
ja kimegy 3 helyre és várhatod vajon hol fog jönni a sandstorm vagy a shatternasty...
különben meg az editor már el se indul....
bravó..
addig is nézzétek az új pvp-modot
Building Defense Alpha -
Cr4Zy
tag
válasz
fantom922 #17393 üzenetére
Én mostanában a lvl 10-esre való fast-play taktikával játszom a 9-est is, egy különbséggel: lvl 9-en nem használok master archers -t. (t1 frost, t2 shadow, t3-t4 nature, ha nagyon elmegy az idő egy gyenge csapattárs, vagy rossz pozíció miatt - pl. a t3 kitámadna t2-re -, akkor t3 shadow, booster fel és t4 nature, majd orbcserével wheelek). A lvl 9-en elég 6 frost mage is t1-en, csak ha lost souls és bogarak vannak, akkor kell több (a home soil számomra is csak t2-es eszköz, illetve lvl 10-re van bent). T2-őn meg embalmer és phoenix, amik jó használatával ki lehet tisztítani a t4-es részt is. Onnantól enli-vel second chance és a wheelek mellett kedvemtől és pályától függően ashbone-áradat, vagy LSS had.
De nekem t1-en a fire tetszik még mindig a legjobban, mert olyan taktikája van, hogy bármelyik lvl 9-en beválik iszonyat gyorsan: 1-3 nomad és 1-2 mine, majd magadra húzod őket. Én általában 2 nomaddal és 1 mine-nal el tudok intézni mindent, majd 1 well után gyors t2 és mire a többiek t2-re érnek, addigra én már általában csak az embalmer cooldown idejére várok, készen 3-5 phoenix-szel (általában 3 elég, lost souls-ra kellhet több, attól függően, hogy bogár, vagy treefiend van és hogy van-e pajzs rajtuk). Onnantól pedig már csak a power-re kell várni
(#17390) Murder3: Annyit mondanék, hogy a sog egy nagyon jó dolog, de a booster mellett már totál fölösleges (legalábbis ha okosan oldod meg a t1-et és t2-őt és nem vesztesz egységeket, mert a fof és a decomp visszahoznak minden voidot). Jah és még egy dolog: a second chance + embalmer aktiválva + fof + decomp segítségével 500-1000 powert tudsz nyerni a semmiből (mivel már void-od addigra nullázódik mire ezt használod a t1-t2-es egységeidet leölve ilyen módon).
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922 #17389 üzenetére
én azt csinálom kezdésenk 5,5 nox,skeleton kb utánna t2 booster felhúzom a welleket booster rakok sog valamivel elindulok bevenni a t3-at.
wellek megint booster sog t3,sog utánna phoenix+földi vmi,soulshatter sog odamegyek felhúzom a bázist booster.
későbbiekbe meg mivel én 2 warlord+2 shippel megyek és rakás spellel meg sogal jól kitámogatom magmat meg a cultist+offeringel folyamatosan aha maelstrom,ice tornado és ezek elfogynak.így is bőven lesz powerem sog miatt mert a spellek nagyon felnyomják a voidot.
legfeleslegesebb dolog a decomposr+seconds chance szerintem.
-
Volgafan
senior tag
-
Volgafan
senior tag
válasz
fantom922 #17355 üzenetére
Söpörd......mire van a glacier?Mire van társ?mind1,hagyjuk meggyőzhetettlen vagy,menj pl Ajjakék ellen,csak ezt használják...középre felépítik,ki se tudod kerülni,de te azért betámadod a kezdőm....gg..Barrier rég lent van....ha aurázol,jönnek a cannonok ismét véged...
-
Volgafan
senior tag
válasz
fantom922 #17344 üzenetére
Lehet,hogy OP,de top 50-től kellenek,mivel mindenki csak lámul onnantól...meg juggert valamivel meg kell fogni...majd meglátod....nagy részük min.vigil....meg lajeshen instant t2 és dancer a kezdőre..nah azt védd ki...meg ilyen senki kombók vannak,ahelyett,hogy normális harcok lennének...grigori nasty stb....én azt mondom top 50be nincs semmi skill,csak Op kombók!!!!Jó sokáig eltart ez a server off.....
-
Volgafan
senior tag
válasz
fantom922 #17341 üzenetére
Olyan nékem is van....van benne minden,mi szem-szájnak ingere...church,nether,vigil
t2-n sog
az különben úgy brutál 2v2ben,ha a társad frost és tolja Harvira a pajzsot....nem rossz kombó,ki kell mondjam...Merda papával teszteltük...
Ám most jön amii
bár sztem csak simplán áll ez a szar...
-
alpihun
senior tag
válasz
fantom922 #17224 üzenetére
Jaja ezeket tudtam, csak arra voltam kiváncsi, hogy a spellekkel előhívott unitok halála voidot ad-e, vagy nem.De akkor már ezt is tudom.
Gyuri, jó a meccsetek, csirkével mi ezt vagy 10x megcsináltuk xd, csak akkor ő töb shamant hívott, én pedig csak noxokat és motiztam ezerrel.Persze nem jukkáék ellen.Ez azért kicsit durvább meccs volt.Ezt a fajta rusht csak firével lehet fogni.De avval se könnyű.
Ám szerintem pure sh és pure nature t2-n harvi helyett jobba jár több helyre is küldött buffos do-val, vayg esetleg még durva lehet a shadow mage+ heal és cc vel védeni őket...Ja és nightguardnak ha elfoglal vlmit, akkor az ellen ami ng-t kap az mellett se tud cc-t és unitot hívni ugye?
UI: Ja GYuri keményen nyomod kommentárt xd, énekelsz, és az a beköszönés....
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922 #17212 üzenetére
csak h túllásunk a száraz stattokon.
egyrész hiába van ingyen 0,x mennyi időkiesés, ami épp elég hátrány pl chargolás ellen vagy enforcer vagy bármi ellen eleve, másrészt ilyenkor midnig elveszti az adott célpontját ergó sokszor fog előfordulni h épp máshova indulna el míg te mást jelölsz ki majd jön a szokásos egyhelyben toporgásos dolog meg forgolódás és whoálá ergó hátrányba is kerülsz.nagyon sok harcot láttam ahol ilyen apróságon múlt az egész.
-
Cr4Zy
tag
válasz
fantom922 #17201 üzenetére
Enforcer kivédéséről volt szó, nem firedancerről, ha tüzetesebben elolvasnád Ricsi írását! :p
Egyébként meg nem mindenki tart magánál nightcrawler-t, hiszen nincs mindenhol shadow a pakliban... De mintha én is kiemeltem volna ugyanezt a lapot mindenhol ahol van egy shadow orb (de azért javíts ki, ha tévednék).(#17202) fecotom: ez már komolyan mondom egy vicc. Ilyen beszólásokkal ne minket zaklass kérlek szépen...
-
-
Volgafan
senior tag
válasz
fantom922 #17126 üzenetére
Sztem meg szándékosan csinálja...Ha visszaolvasol kb 100szor irták már neki AH használatát stb....nem tudom itt lehet-e olyat,hogy ignore,de ha lehet és valaki leírná,hogy hogyan,azt megköszönném!!!!Olyanokat is leír emberünk,amit kezdő nem tehet meg,másszor,meg inkább hagyjuk...Annyit nevetek Murder kommentjein...kár,hogy ilyen ritkán csinálsz!!!!!
-
Zotya21
senior tag
válasz
fantom922 #16931 üzenetére
nemtom még igazás a sadóval is mostonába tanultam meg használni a countereket
jó de nem is sokat tolod tese
eddig is leszartam hogy ki fikázzaa
de kikészített aza másfél óra konvertálás ujrakéne rakni a gépet nah meg hogy 95 % nál belökte hogy kódek hiba töröltem egyből XD
-
OnSeT
őstag
válasz
fantom922 #16895 üzenetére
Ravage nem játszik, az kell a drakre, ill csak 20mpként lehet ellőni.
ez nem surge hogy várakozás nélkül spammeld meg hilelje az egész pályát.60 poweres untira meg minek rádobni 50ért ravanget mikor ott a banner s annyiból már szinte egy újat lehet hívni? ha adna vmi sebzés bónuszt +ba.....
tudom ám mi a probléma, az hogy fire lapokat még csak az ellen paklijában láttál.
buffolt santa claust t3ra !
-
Zotya21
senior tag
-
-
-
OnSeT
őstag
válasz
fantom922 #16861 üzenetére
Az hatásosabb lett volna, viszont ha a vilere egy fél mpel korábban lövöm eruptot, akkor lett vna powerem hogy még dazedbe leöljem azt a harvit ami sunyi mód alul betámadott.
vilevel is azért szenvedtem annyit mert egyfelől kapta a buffot a shadowtól, másrészről én meg behúztam +2 wellt az elején, s amíg azok ára megtérült hátrányból védtem.
ha olyan a map Church elég kemény tud lenni, pl fyren, ott nem lehet kerülő utat választani, viszont stridersel még akkor is inaktiválni tudom az épületet.
voidstorm csak unitra hat, de elég szívatós, az mondjuk látszik is hogy a meccs felétől mindenki 500+os power menyiséggel rendelkezett és mégis csak kevés unitot hívtunk le.
mindenki próbált tartalékolni, meg minimalizálnia voidot, ami így is 1000felett voltde ilyen meccs még nem volt hogy kifogytam a rallying banner chargeból
-
Volgafan
senior tag
válasz
fantom922 #16793 üzenetére
Nem tudom,hogy pure deckek visszaszorulnak-e...sztem a shadow kivételével,mind a 3 isszonyat erős....na jó nature nem lennék t3-on....de jugger miatt fire jó,avatar se rossz frostba...de t-ig mind a 3 jó...pont ezért nagyon gondolkodok t2-ig pure froston,csak nincs kedvem uppolgatni...
-
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922 #16763 üzenetére
t1-en lehet operálni razorshardok ellen.
pl forsake egész szépet sebez csak szét kell húzni vagy nox és olcsó.
én 2v2-be egzservolt ilyen én t1-en a bázisát betáamdtam ő meg sharodkat meg razort hozott, társa meg az én társam máshol harcoltak nem segítettek be, legalábbis nekem nem
mapfüggő mert pl nature t1 rusht is be lehet védeni úgy h jól helyezed az egységeket(phase nélkül), ha van annyi hely vagy helyzetielőnybe vagy. -
Razuel
aktív tag
válasz
fantom922 #16744 üzenetére
Ja igen, dancer 70 energy és fél perc alatt kiszed egy wellt a +200%os siege sebzésével + sokkal nagyobb range-e van mint a razornak. Razor 80 power és M-ig knockol, amivel soha az életben nem szedsz ki épületet ha egyedül van. Ráadásul akkor érsz valamit a knockal, ha tudsz jól microzni. Shadowal is simán ki lehet baszni a razor spammerrekkel, csak rá kéne jönni, hogy hogy (én tudom).
A sol-t meg majd akkor nerfeljék amikor az erruptiont és a wildfiret. Azért az elég nagy érvágás, hogy nem tudsz a szabadba egységet rakni (főleg a nature drága egységeit nézve), mert instant erruptiont kapsz a szádba, miközbe a fire a banner alatt hozza le az imba enforcereket 50 powerért, amik a roots alatt futnak és egy charge-al fél hp-ját leszedik a razornak. Egyébként meg hiába látszik úgy, hogy a sol op. Valójában nehéz összeszedni rá azt a 80 powert. Naturenek mindig meg kell nézni, hogy mit mikor csinál, különben simán megverik.
Aki nem hiszi az csináljon egy nature/stonekin paklit és próbálja ki. Ne elvi alapon ítélkezzen. Nem feléd irányul bácsi, csak elmondtam a véleményem és nem flamewart akarok kezdeni.
-
Zotya21
senior tag
válasz
fantom922 #16743 üzenetére
hát ja kéne vmi l es cuc t2 re hamár majdnem minden szinbe van
vagy vmi madár amivel lehet lőni is nemcsak fejestugrani 2 méterrőlMeg ugye egymasszív egység sincs szinte én rádobnék minden egységre nox meg dread kivételével 100 hp t
Meg forsakenre 50 et a 100 helyett
vagy vmi védelem tényleg épületre vagy egységreNah lehet háborogni többiek meg van a téma
-
BlackTiger
tag
válasz
fantom922 #16707 üzenetére
Nagyon szívesen. Tényleg csak azért csinálom, mert hogy ha abbahagyom a játékot és az accomon marad az a sok minden az miért jó? Akkor egy idő után úgyis eltűnik, úgy hat hónap asszem, de senki nem tudja használni.. és semmi értelme nem lenne, ezért mivel mindig is ez volt a cél, az oldalam célja is, segítem a kezdőket 300-300 pontokkal.
-
Deathson
csendes tag
válasz
fantom922 #16688 üzenetére
teljesen igazad van elnézést kérek a tegnapiért
szerintetek ha a t1 és a t2 nature a t3 pedig shadow akkor Som elnyomása után mikor lejárt az ideje elnyomom az altar of nihil képességét az OP kombó??
előbb jutott eszembe mikor a t3-on gondolkodtam hogy mi legyen szerintem elég komisz lehet -
-
OnSeT
őstag
válasz
fantom922 #16525 üzenetére
Este zárom a versenyt, ha addig le tudod tolni a meccseket, linkeld őket.
Ha nem akkor sry, de ki kell zárjalak, másképp nem tudok igazságosan pontozni.
+3 napnál járunk, többet már nem akarok adni, mert ez már így sem korrekt azokkal szemben, akiknek a nevezése azért lett visszautasítása mert csak hét közben érnek rá gémelni.(#16530) BladeHero
Ti hoztátok fel ismét a témát, én már lezártnak tekintettem a dolgot.
-
Zotya21
senior tag
válasz
fantom922 #16419 üzenetére
nekem elég vót a tiszta zőőd csirkével
Pedig még készültem is neki vettem easter egget
De csak az első mecsen jutott eszembe lerakni
tojtam neki hamá ő nem tojttöbbiek:
Na nemtom még mikor leszek próbálok akkor délután is jönni hamár nektek a 6-9 ig az 6 előttöt jelent
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922 #16380 üzenetére
jó én úgy nekikészültem ennek az 1v1 tornának, hogy 99,9%h én nyerek akár fel i adhatjátok előre, mert én ilyen lyukas deckel játszottam 5-et kb csirkével 2-t nyertem 2-t buktam egyet meg elószarkoztam_
én ilyen banditos spammel készülök operálni
meg még hozzávágok pár eliminatortXD
oszt azt verjétek be
2 egység olyan op h hazavágja a vigilt is -
Murder3
addikt
válasz
fantom922 #16379 üzenetére
hát ha rang alapján nézzük akkor shooter most magasan a legjobb,csirke meg már stabilan ott van.
predator sztem most kb már a te szinteden van te pedig úgy picit előtte.
knight még sztem annyira nem kiemelkedő, én pl nem tudom most ott lent mivel régóta nem 1v1-eztem.
mondjuk én nem is álltam neki soha úgy tehát én eljutottam banéig -3 meccs oszt kész ott meguntam, aztán néha 1-2 meccs kb így
nem nagyképűségből modnom de ha nekiállnék simán bent tudnék lenni a top 200-ba,
lehet bandittal nekiállok, csak ilyenkor kell egy alap deck én meg nemszeretem azt ha már halálra unt kötelező lapokra vagyok kényszerülve ezért nem köt le sokáig,mással meg nagyon lutri. -
Murder3
addikt
válasz
fantom922 #16360 üzenetére
pedig le lehet
(csak azt kell kitapasztalni h hogy, pl shadow t1 hogy tudja szétrusholnia frost t1-et?mondhatni sehogy pedig mégis)(mielőtt jönne ez a profik na persze ők se verhetetlenek és semmivel nem tudnak többet mint az átlag játékos csak nagyobb a tapasztalatuk és ezért tudják mire h válaszoljanak, meg ugye itt tekintsünk el azoktól akik tényleg nagyon durva skilel rendelkeznek de az nem túl sok van most ott
)
ergó,figyelsz,tanulsz,kitapasztalod,játszol pikkpakk ott elszel -
-
Zotya21
senior tag
válasz
fantom922 #16340 üzenetére
mert még mnidig nemtom normálisan kezelni a deckemet XDD
meg nemtom mér de mást visszavert
ja de msot hogy mnodod t2 őn volt
elis felejtettem hogy visított az eagle
vhol leis van mentve
Más ma rájöttem ha vkinek nvidia karija van és kevés az fps bf be akor át kell állítani a phisyx et cpu ra és lett nekem a 29 fps ből 30 ugyanugy max beállításon XDD
csak ha az Saao kivan nyomva
-
-
Volgafan
senior tag
válasz
fantom922 #16297 üzenetére
Mivel nem volt gépem,és nem láttam sok hozzászólást és most nincs is kedvem :d visszalapozni,belinkelnéd a verseny kiírást?kk Amúgy azt gondolom,ha olyan a map mind1 milyen az ellen,én wellt veszek,Ő nem le tud rusholni...bármilyen szín bármilyen színt....főleg,ha kellően pici a map...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Vicces képek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- EAFC 25
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest