Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
Grat a győzelmekhez!
Én az ellen harvesteres ügyködéseit kritizálnám picit. Lehozza az elsőt és van még + 250 powere. OnSeT lehoz 2 Lyrisht ami xl gyilkos. Erre nem vált taktikát hanem erőlteti a life weavinges szokásos fantázianélküli kombót. Amit OnSeT nagyon ismer.
A helyett, hogy: Corps explosion + nasty harvesterre + mielőtt harvestert nastyzza és még nem robbant a corps explosion lehozni egy egységet ami lassan jelenik meg. Erre OnSeT tuti nem számít és 2 well-t bukik + 2 Lyrisht + felhúzok egy wellt merthogy nekem egy egységem éppen akkor jelent meg mikor ezek történtek. Rá ugye nem hatottak a spellek
Hát én Lyrish mellett így kombinálok. A 3 welles részen kivédhetetlen wellbukás. A másik. Churchöt lehozni csatába az 100 power kidobását jelenti 
Persze nem tudom én mit csináltam volna ellenetek

Látom használtak woidstormot. Az épületre is hat vagy csak egységekre?
És grat. Gaga!

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- LG LCD és LED TV-k
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Xbox Series X|S
- Azonnali fotós kérdések órája
- Robotporszívók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Subaru topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 pro max - 256GB - Desert titan - 95% - 2024 október
- Dell Precision 7770 17.3" FHD IPS (100% DCI-P3) i7-12850HX 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad 40ANY Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen2)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én az ellen harvesteres ügyködéseit kritizálnám picit. Lehozza az elsőt és van még + 250 powere. OnSeT lehoz 2 Lyrisht ami xl gyilkos. Erre nem vált taktikát hanem erőlteti a life weavinges szokásos fantázianélküli kombót. Amit OnSeT nagyon ismer.