- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
Neked nem szoktam ellent mondani, mert bölcs isten vagy
és neked köszönhetjük azt a jó kis oldalt, de most kell
Elfeledkezel a Ravage-ról. Azzal 50 powerből felhealeli. Ezzel már szerintem is unfair. Nightcrawlert kell lehozni ellene pure sadónál akit szétszed aztán felhealeli. Ha le akarod szedni akkor life weaving ami 70 power, aztán letesz bannert és lehoz egy újat. Máris mész power hátrány felé. A jó megoldás, ha nightcrawler és mellé 1 mage. Persze jó helyre, mert ha túl közel hozod le eruptol. Naturral simán fogható a sok cc miatt, fossal meg védhető a well és monu. Sadóval macerásabb picit, de fogható. Ezzel együtt én felvinném költségét 65-re vagy 70-re... de ez az én véleményem
Tudjátok sadóelfogultságban szenvedek 
Más: T3-on csak a MO van ami XL és szín független? Mert akkor azt kéne betennem T3-ra pure sadóba
Képzeljétek el az evocator + MO kombót
Bár, ha belegondolok fos is lehet az uccsó monu és akkor evocator grigori, silverwind combó lene a vége. Ott hiába van woidstorm 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Gitáros topic
- Anime filmek és sorozatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Eladó iMac Pro (2017) 27 CTO 8-core Xeon, 64GB RAM, 1TB SSD-Magic Keyboard+M.Mouse 2+M.Trackpad
- Lenovo ThinkPad P52 15.6" FHD IPS i7-8750H P1000 16GB 500GB NVMe ujjolv gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Portal , garanciás , üvegfólia + ajándék Venom tok
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és neked köszönhetjük azt a jó kis oldalt, de most kell
Elfeledkezel a Ravage-ról. Azzal 50 powerből felhealeli. Ezzel már szerintem is unfair. Nightcrawlert kell lehozni ellene pure sadónál akit szétszed aztán felhealeli. Ha le akarod szedni akkor life weaving ami 70 power, aztán letesz bannert és lehoz egy újat. Máris mész power hátrány felé. A jó megoldás, ha nightcrawler és mellé 1 mage. Persze jó helyre, mert ha túl közel hozod le eruptol. Naturral simán fogható a sok cc miatt, fossal meg védhető a well és monu. Sadóval macerásabb picit, de fogható. Ezzel együtt én felvinném költségét 65-re vagy 70-re... de ez az én véleményem
Tudjátok sadóelfogultságban szenvedek