- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megmutatta a Nothing a Phone (4a)-t, jól látható az átrendezet Glyph
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
Ide nem kell nagy rajztudás megkértél volna valakit aki jól rajzol és ért 3d modellezéshez ( pl: engem ) és segített volna megcsinálni. Ami nem lett volna rossz, de a fejlesztők nem fogják senkinek se a normális elképzeléseit berakni a játékba.
Linekiller: lehet hogy te nem érzékeled de ezek a veszekedések tartják fent a fórumot

Addig jó míg van min vitatkozni.
Amúgy bírom az ilyen hsz-eid ,főleg amikor Te vagy a legnagyobb ellenzője a Do spamnak meg a shade-nek.
Nem azért veszekszünk rajt mert annyira zavar minket ez a két lap, hanem azon veszekszünk hogy ha már úgyis watchlist-re lett téve akkor hogyan lehetne értelmesen nerfelni ( nem úgy ahogy a fejlesztők teszik )
Épp ez a szép a fórumban hogy gyakorlatilag olyan dolgokon vitatkozunk amibe nincs befolyásunk, mégis mint ha mi döntenénk a játék változásairól. Aztán persze soha semmi nem úgy van ahogy akarjuk xD
Murdeer: Szerintem hülyeség veszekedni azon hogy jó helyen van-e a disenchant és hogy milyen nerfet kéne adni a do-nak. Sajnos nem rajtunk múlik.
Rájöttem te úgy gondolod hogy a játékfejlesztők mindent azért csináltak olyanra, amilyenre mert azt akarták hogy az ő elképzelésük alapján használjuk az egyes lapokat ( PL: a do azért lett 1 zöld 1 szürke hogy másik színnel keverve lehessen buffolni ) Ha jól értelmeztem te ezt így gondolod. Na itt az ellentét mert szerintem a fejlesztők teljesen hasra ütés szerűen döntöttek úgy hogy 1 zöld 1 szürke
Legalábbis ha azt nézem hogy eddig milyen "okosan " nerfeltek lapokat és milyen "értelmes" semmire se jó lapokat is kiadtak, ez arra ad következtetést hogy nekik aztán tökre mindegy hogy a lapot belehessen-e tenni más színű pakliba is vagy se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- Mesterséges intelligencia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem azért veszekszünk rajt mert annyira zavar minket ez a két lap, hanem azon veszekszünk hogy ha már úgyis watchlist-re lett téve akkor hogyan lehetne értelmesen nerfelni ( nem úgy ahogy a fejlesztők teszik )