- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Letiltás - hogy is van ez?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aventador91
őstag
novemberben jön a midway című film. jó cuccnak tűnik, aki szereti a 2. vh-s filmeket
-
lofagi
addikt
Vicces volt amúgy, amikor beszálltam a tankba, akkor se látszódott semmi, s olyan volt, mint ha lebegtem volna a föld felett. Illetve, amikor kiszálltam még feltűnt egy csávó a semmiből, aki éppen szintén szállt kifelé. Az is vicces volt. A Semmiből elkezdett kimászni.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
dkess
őstag
válasz Astroboy #19097 üzenetére
Igen, nekem is volt egy ilyen posztom korábban láthatatlan tankról Aerodrome -ról: [link] .
Itt ugye a tank kipufogása illetve a lövésekor a lövés és a por felverése látszott azért. Logikus magyarázatnak tűnt az, hogy ennek ellenére maga a tank a hangár tetején volt (azt akkor nem csekkoltam). Aki a jelen esetben tud adni logikusnak tűnő magyarázatot azé heti nyereményünk - egy kokasos nyalóka ...
-
Astroboy
őstag
válasz prokxy #19093 üzenetére
Köszi bökős panda+neked is balatonszánd tekintetű varázsló, alig várom, hogy kipróbáljam.
Bár az assault kaszt szerintem viszonylag így is el van kényeztetve fegyver szempontból, lassan az összeset szétnerfelték azt érzem...Fagi: ez aerodrome-os sajátosság? Csak mert ezen a mapon a sokadik eset, máshol még nem láttam eddig. Lassan lehetne Aurora-dome a pálya neve...
-
zzola
titán
Mondom reggel megyek pár kört, mindjárt első menetben supportos 85-8, és egyre több az ilyen "pro".
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz Astroboy #19091 üzenetére
Nekem bejön, szokni kell, STG után elég fura.
LVL3 most, holnap 4-esre kitolom, kispecelem és meglátjuk...Nálam ilyen lesz: B-J-J-B
Óvatosan kell vele menni, mert kis távon az automatákkal hamar bedarálnak, közép távra egyelőre best.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Fitzgerald
veterán
válasz smokiii1 #19062 üzenetére
Én meg pont fordítva gondolom. Az elmúlt 5 hónapban alig nyomtam a BF5-öt, az 1-el viszont minden nap játszok újra már vagy 2 hónapja.
Szovjetek, USA, japánok kellenek nekem. Nem idióta challenge-ek meg szar ideiglenes játékmódok, illetve csak squad conquest-ben és TDM-ben játszható mapok (rühellem ezt a 2 módot).
Meg nem kell több, az elfeledett makkoshotykai csatát feldolgozó map sem most már.
Sztálingrádot akarok, meg Kurszkot és Szentpétervárt. Meg Iwo Jimát és Guadalcanalt. Ardenneki offenzívát és Normandiát.[ Szerkesztve ]
-
Astroboy
őstag
Na milyen az új fegyó?
-
zzola
titán
This is "Battlefield" in 2019..
Egyik kedven Youtuber... -
dkess
őstag
válasz prokxy #19070 üzenetére
Igen, DC -n már egy hónapja volt pedzegetve a Breda:
"Kíváncsi leszek, hogy a breda m1935 pg esetén a félautomata 6.5×52mm vagy a teljesen auto 7x57mm (ez nagyobb kaliber is ...) lesz. Az utóbbi még a 20 -as tárral is még "Ribeyrolles" -osabb (kisebb tár, de pontosabb és kicsivel nagyobb sebzés - kevésbé "géppisztolyos") lesz ... Félautomata esetben a 20 -as tár lesz valamennyire csak előny és valószínűleg kisebb sebzéssel és pontossággal a kisebb tárasokhoz viszonyítva ... Valszeg a feélautomata lesz. Avagy ebből is lesz két verzió - mint a Sturmgewehr -ekből ..."
Akkor köztes megoldás lesz a burst -el. így is kíváncsivá tesz ...
-
-
smokiii1
aktív tag
válasz koplarovic13 #19063 üzenetére
BF3al kezdtem, de nem értem ez miért érdekes.... Anno a régi epizódok értelmes internet kapcsolat hiányában kimaradtak, na meg a multi se vonzott annyira.
-
-
dkess
őstag
válasz koplarovic13 #19063 üzenetére
"Itt van a századik gépemen az eredeti, bf1942."
Akkor lehet a Te gépedről adat bányászták, hogy lesz Wake Island pálya is?
Ui.: a poszter kollekció egész jól néz ki. Különösen, ha méretben is jelentős. Egész jók a képek benne.
-
lofagi
addikt
válasz smokiii1 #19062 üzenetére
+1
Bármennyire is jobban össze volt rakva az 1 , valahogy az mégsem adta úgy,mint az V a hibái ellenére. Valószínűleg ez köszönhető a rendes gunplaynek is. Hiába a járművekről szól a BF , akkor is elég sok időt tölt az ember a lábán.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
smokiii1
aktív tag
válasz koplarovic13 #19061 üzenetére
Nem tudom hogy így van-e, de személy szerint sokkal jobb játéknak tartom BF5öt mint az 1et.
-
koplarovic13
tag
Lenne egy kérdésem.
Honnan származik a hirtelen megnövekedett bf1 játékoszám, amit az elmult egy hónap alatt tapasztaltam?
Kiábrándult bfV játékosok tértek vissza hozzá?Megjött a csomagom, aranyárban mérték. Viszont a fizikai mérete meglepő, kisebbre számitottam, a postás kisasszony alig birta el. Belelapozva lejön a fehér keret.a kép körül.
Ja megvágott a kemény papir széle, haragszok rá.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Hogyan tudom belőni a frame rate-et 144-re? Játékban hiába állítom be a limitert, simán túllövi a képkockák számát.
kösz. -
zzola
titán
válasz Aventador91 #19055 üzenetére
Ezzel befutó lettél volna ! (Sok dick-nél tuti)
-
prokxy
veterán
válasz Aventador91 #19055 üzenetére
Egy like-ot toltam rá!
szerk: mármint a badabumm vididre
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Locutus
veterán
Miért nem hívják vissza a patchet úgy ahogy van.... kinek hiányozna... vagy volt benne valami jó is?
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Termin8
tag
válasz CptAdamica #19047 üzenetére
Szülési szabadságon volt az asszonnyal xD gondolom segített neki otthon, vagy ki volt a f@sz@ a studióval és kellett egy kis pihi.
-
Leon77
őstag
YouTube on találsz videót, illetve a weben leírást, de azt hiszem itt a topikban is van ilyen. Nekem mukodik, igaz 1080 ti a kártya
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
zzola
titán
Nem épp a témába vág, de hátha tudja valaki a választ!
Monitoros topicban nem találtam választ.Ma érkezett hozzám egy FreeSync-es monitor, ami a nVidia oldalán szerepel, mint G-Sync kompatibilis megjelenítő. Hol és hogyan lehet aktiválni ezt az opciót RTX kártya társaságában?
Kösz. -
Tegla80
addikt
válasz lofagi #19036 üzenetére
Ok a ping javitva lesz.....kivarom.
Viszont arrol tudsz valamit,h a rombolhatosaggal mi a pite van? Remelem nem csak nekem tunt fel,h a pecs ota a a tankelharito puskak nem pusztitjak az epuleteket. Idaig a boys volt nalam a bontokalapacs,de a pecs ota hasznalhatattlan erre es nagyon hianyzik mert megszoktam mar,h 2-3 loves es nincs epulet.
KosziSony® & PlayStation®
-
prokxy
veterán
válasz CptAdamica #19042 üzenetére
Ezért volt jó anno a CTE elgondolás, nem voltak ilyenek, ott a nép kitesztelte és ilyen baromságok nem kerültek élesbe...
A Firestorm módot meg ingyenessé kéne tenni, ennyi agyuk nincs bazzeg...Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
-
prokxy
veterán
Nemtom, én hang nélkül néztem, de már 3 dislike van, egyiket sem én toltam.
PIAT-tal szoktam menni, házbontásra jobb, mint a Panzerfaust, csak az esése vmi borzalom nagy.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
BerserkGuts
őstag
válasz lofagi #19034 üzenetére
Nincs elég pénzük rendes szakemberekre akik vannak azok meg szerintem csak élvezik hogy nem kell dolgozni minimális tudással bohóckodnak pl: tudják használni a pályaszerkesztőt .
De a játék kezdete óta bennlévő hibákkal nem tudnak mit kezdeni mivel nem ők írták ezt még a frostbite engine készítőivel kéne megbeszélniük.12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
lofagi
addikt
Update from u/PartWelsh Regarding the Increased Ping Issue, Looting Issue, and Mouse Control Issue
"Update on the High Ping Issue Battlefield - We've tried to make something work for this week in terms of a Hotfix, but we want to take more time to ensure that the issue is resolved fully, and correctly, and so will be including this in our 4.6 Update releasing later this month."
Giveaways - We're going to do some giveaway of the #EAPLAY2019 and #BestCommunityintheWorld Emblem codes on Reddit, the Forums, and Twitter. Stay tuned.
-
Termin8
tag
válasz Aventador91 #19032 üzenetére
Cuki az a dislike a videón 😂 melyik haverod rakta rá?
-
lofagi
addikt
Kellene egy hot fix, ááá minek, eddig is türelmesen kivártak mindent a játékosok, ráérünk ezt is kijavítani, csak úgy, mint a láthatatlan embereket, a zúgó repülőt vagy épp a nem spottoló vagy sebző repülőket. Nekem nem a játékkal van a bajom, mert el vagyok vele, ezek ellenére is, hanem ez elég bicskanyitogató hozzáállás a részükről.
-
Aventador91
őstag
rég volt már vidinyó már nem repcsis [link]
-
prokxy
veterán
válasz Aventador91 #19027 üzenetére
Biza, wake island egyik régi nagy kedvenc.
-
-
protegum
aktív tag
válasz Dtomka #19013 üzenetére
Szőrszálhasogatásként, azért ha ennyire figyeltek arra, hogy jól nézzen ki, kicsit a fizikára is figyelhettek volna. Például, ha a füstgránát mellé odadobok egy robbanó gránátot a lökéshullám odébb hajítja a füstgránátot is és vele a füstöt is. Persze akkor egy kicsit jobban bele kellett volna nyúlni a motorba. De szebb lett ez tény . Külcsín és belbecs ugye.
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
Lehet volt már...
Battlefield 5 Vs Battlefield 1 - Attention to detail -
zzola
titán
Hogy engem mindig a kib@szott lámák közé sorsol be, besz@rás.
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
Jól megváltozott a Roterdam conquest. Leginkább a hídon folyik a harc
-
zzola
titán
Hétvégén mentem azért pár jó kört. Durva, hogy mennyi f@szláma van!
-
kisselandras
senior tag
Nálam minden okés a játékkal .most rendesen össze rakták ,mondjuk ezek a macro huszárókat nem tudták megoldani .nálam úgy jött le a patch hogy töröltem s újra raktam .
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
BerserkGuts
őstag
válasz Leon77 #18987 üzenetére
Hát furcsa akkor újratelepítem hátha megjavul.
Amiket leírtál sajnos így van pedig nekem ez teszik a legjobban a BR-ek között.
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Termin8
tag
válasz nincsnév007 #19005 üzenetére
A skin neve: Wild Eagle, videón: https://youtu.be/p20RO7TaJbs (gondolom erre gondoltál)
A Premium Booster Packhoz adták ezt a skin ami azt hiszem $30 USD volt. Viszont azt nem tudom, hogy kapható-e még. Kb 2 hónapja hozták be, ha nem tévedek. -
nincsnév007
őstag
egy két angol katonán van egy olyan outfit hogy mindehol rajta van az amerikai zászló. nem tudjátok hogy annak mi a neve, vagy hogy lehet megszerezni?
-
protegum
aktív tag
válasz FollowTheORI #19002 üzenetére
Hát amit nagyon elbénáztak a bfv-ben az a rank-system. Egy hónap után már szinte mindenki 50-nél járt. Pont ezen látszott a legjobban mennyire félkészen dobták ki.
Lényegében szinte csak a játékban eltöltött időt jelzi.
A bf2-ben legalább volt egy kis munka a néhány rank megszerzésével. Ott tényleg jelzett is valamit, ha például valaki first sergeant volt.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Mostmég igen... de később sokkal, de sokkal több pont kell az új rangokhoz... nem hiszem bajod lesz azzal, hogy hamar eléred... majd meglátod.
(#19001) protegum
Dehogynem... jelezi ki mennyire "tapasztalt" a játékban.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Apple Watch Series 7 Midnight Aluminium Case
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest