- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
-
-
Lewzke
őstag
válasz
F_Zolee #34892 üzenetére
EA supportnak szólsz és adnak egy 5-ös veterán rangot, biztos ami biztos ...
Én beregiztem egy BFH-val de nem történt semmi, aztán szóltam és kérdezés nélkül adott manuálisan 5-ös rangot, amikor csak a BC2 van meg.
A garand átlagosnak mondható ... távolra elég pontos viszont csak HC-n szoktam vele játszani. -
SimonYana
addikt
válasz
F_Zolee #34690 üzenetére
Ott a válasz!
észre sem veszedNem figyelem én mit írkálnak!
Játszani megyek fel!
Bementem AMATŐR után is egy pályára , de senkit nem lehetett lelőni!
8 szor meghaltam az már 80 másodperc várakozás és még alig játszottam. Akár hova megyek azonnal megtalálnak és lelőne. Hogy hogyan azt nem tudom , de feladtam!
Ilyenek ezek a hétvégék. Mindenki ráér. -
madgie
titán
válasz
F_Zolee #34674 üzenetére
Nekem a mai napig sz*r a friend list, innen a topikból is felvettek/felvettem egy csomó embert, de csak egy ember van, aki ott is van: attila4go. Lehet, hogy user error?
SimonYana: egérpad-témát ne is mondd, hetek óta normális után kajtattam ebben a kisvárosban, de sehol semmi, csak a sima szövet, meg a delfines szarok
Végül csak szereztek egy ilyet, de hogy ebben mi a hardcore... elég vastag a lelkem, meg a teflon tapadástól is mérföldekre van
-
Xaels
félisten
válasz
F_Zolee #34647 üzenetére
Ház válogatja meg lap. Nekem 4 RAM slotos lapom van. A VGA alatt még szűkösen de használható marad egy PCI slot. A winchester keret is úgy van kialakítva, ha be van szerelve, hogy befér 2 HDD és a VGA is elfér felette(igaz nekem 1db 1TB-s van csak bent az is a FDD helyére költöztetve, de megy majd egy SSD valamikor a rendszernek is a gépbe). Persze ha valaki sok mindent akar a gépbe tenni annak kell a hely, de nekem ez teljesen jól megvan és mehetne még bele bőven.
-
Def26
félisten
-
Xaels
félisten
válasz
F_Zolee #34638 üzenetére
Mert nem mindenki egyben veszi meg az alkatrészeket, hanem szépen fokozatosan és vannak olyan hardver elemek amikre nagyobb hangsúlyt kell fektetni. Én is csak integráltat használok, mert fontosabb, hogy VGA és CPU legyen először megfelelő és csak azután jönnek a mellékes dolgok.
-
SimonYana
addikt
válasz
F_Zolee #34623 üzenetére
Nem értek egyet!
Megosztott a piac!
Hol ez , hol az a jobb!
Most erősebb az Ati 2 magosa , de sokkal melegebb és sokkal hangosabb is!
Előtte , meg az NV volt talán kicsit jobb és az volt iszonyat meleg és hangos.
Nem lehet egyértelműen igazságot tenni! Ne írjuk le az NV-t se , mert ott van az is a szeren és halk is , meg hűvösebb is most!
No meg a driverről se feledkezzünk meg! Azzal Ati mindég hadilábon állt!
Előbb pénzt csinál a VGA-ból , majd eladás után 3 hónappal csinál drivert , ami sokszor nagyon sok nekifutásra sikerül! Sokan addigra le is válthák , mert nem 3 -5 hónap múlva akarja használni azt a VGA-t amire oly keservesen össze gyűjtögette a lóvét!AMD van hogy felül teljesít pár hétig és utána az Intel olyat odaver mindég , hogy azt sem tudja AMD , mi is történt! Lehet olcsóbb , de mikor eladod is sokkal kisebb összeget veszel ki belőle! Azt mindég sokkal kell pótolni egy újhoz!
-
-
sith7
félisten
válasz
F_Zolee #34337 üzenetére
Szerintem az már jó
nekem is az van, ha meghúzom 850/1100 - re, akkor 1920 * 1080 - ban, minden high - on úgy hoz 49 - 62 fps - t
Médiumon 100 körül mozog
Low - on meg ...egy picit még több ...
Ismerek egy srácot, még cod2 - vel tolja a multit, most vett 4 magos procit, és mondja, így most van neki 330 FPS - e
-
SimonYana
addikt
-
SimonYana
addikt
válasz
F_Zolee #34138 üzenetére
Próbáltam én meg keresni , de tudod , hogy szerencse kell hozzá! Vagy ha éppen a társadat lelövi és úgy! Meglapul és már csak akkor látod , mikor meghaltál!
Ennél az a rosszabb , mikor négy 50-es is ott gusztustalankodik!
volt benne részem a HM-en. kilőtték a két tankot és a helikoptert és lőttek ki mindenkit!
Szegények unják már annyit játszottak és ezen élik ki magukat!
No majd a BF3-al időben elkezdek játszani! Nem úgy mint ezzel! -
SimonYana
addikt
válasz
F_Zolee #34133 üzenetére
Sajna nem beszélek angolul így nekem is elég nehéz egykét dolog!
Akinek nem inge ne vegye magára (nem akarom megnevezni , nehogy megint megsértsek valakit) , de had teljen már egy 50-estől annyi , hogy ne campereljen az újraszületési helyünkön!
Ott lapít és várja hogy jöjjön a tank .... Vagy ennyire unja mar a játékot?
Ez szerintem nem csapat szellem! -
SimonYana
addikt
válasz
F_Zolee #34075 üzenetére
Multigaming 1. HUN-on néztem és mindenkinek 100 körül volt! Most nekem is gyengébb , mint szokott! 86. Ellenfélnél volt 2 tagnak 84 és 83 a többieknek mindenkinek 100-tól felfelé!
Biztos tudsz segíteni sokat!
Majd dobj egy üzit , he fentleszel és akkor beugrom a TS3-ra.
Úgy is tesztelnem kellene a Roccat Kave fejhallgatót! -
SimonYana
addikt
válasz
F_Zolee #33921 üzenetére
Nem kicket volt!
Beléptem és meghaltam , majd olvastam az üzit!
Többet nem is próbáltam!
Az én kis 25-ös rangom kevés ahhoz , hogy akkor legyek sniper amikor akarok!
Viszont szükségem van minden kasztban játszani , hogy fegyvereket kapjak!
Úgy gondolom mindenből meg kell szerezni mindent , mert minden pályán másra lehet szükség! Van ahol hiába akarnék sniper lenni semmit nem érnék vele!
Na mindegy! Nektek meséljem? Nagyobb mesterek vagytok , valamikor Ti is kezdők voltatok és nektek is kellet sniperkedni! Vagy tévedek?Autoadmin max leöl
Valaki ezt is beállítja! vagy tévedek?
Akkor mos mégis van limit? -
gabipaci
őstag
válasz
F_Zolee #33910 üzenetére
Biztos két sniper fegyver volt nála egyszerre, és a program megzavarodott
Én nem nagyon tudok olyan szerverről (külföldiről sem) ahol siper limit ban-ra lenne beállítva.(#33913) gergo0328:esetleg a Multigaming I-en amit itt ajánlottak. Hát igen a kiskirályok még mindig léteznek - köszi...
-
SimonYana
addikt
válasz
F_Zolee #33780 üzenetére
F_Zolee!
Nem mérgelődök , csak nem jó ez így hogy gusztustalanul ki rak úgy , hogy vissza sem tudsz szólni a kis fasznak!gergo0328!
Ja igaz! BF3 .
No semmit nem csináltam és most jó csak üres!
Lassan tartok egy kis pihenőt!
Odatekertem vagy 150 - 200 ezer pontot ma és tegnap.
Október végéig bele is jövök!Ja ......
Melyik gombbal kell kijelölni az ellenfelet , hogy a csapatársak lássák!
Tudod mikor a feje felett piros jelölés van!Ja .. és a rövidítéseket nem értem!
BB , HS , TS , EMS ..... -
7600 GS
addikt
válasz
F_Zolee #33739 üzenetére
A shotisokat én is utálom, de erre van egy megoldásom: találtal egy olyan szervert, ahol csak shotgun, pisztoly, kés, és gránát használata engedélyezett, és nagyon jót szoktam szórakozni ott.
Nekem is az egyik kedvencem az MG36, de azért van ott még jópár fegyver, ami nem LMG és nagyon jól lehet vele osztani (M416 vagy UMP45 mondjuk)
Egyébként rájöttem, hogy ez az MG3 akkor lenne jó (nem, nem az MG36), hogyha lehetne vele hasalni. Azért mert ugye ez egy igazi "long range support gun), és mondjuk sik terepeken hasalva nagyon lehetne apritani vele az ellent.
Remélem a BF3-ba belerakják ismét a fegyvert, mert ott már majd lehet hasalni.
-
Def26
félisten
válasz
F_Zolee #33523 üzenetére
Lassan jön a BF3, már nagyon várom. Mindenki tiszta lappal kezdhet
. Remélem benne leszek a bétában. Abban is bízom, hogy a sok "szerver vita" miatt nem kerül ide a BF3 topik is.
Źşë': Egyszer majd mutatok neked egy Q3 fotót.
Tudod mit gondolok még, hogy lehetne a BF3 -ban kisebb pályákon DM is. Szvsz ez hiányzik sokaknak, mert a SQUAD DM nem ugyanaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI
- 3D nyomtatott képek, puzzle, könyvjelzők és bérnyomtatás
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest