- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
LifeSpirit
tag
Észrevételeim alapján, örülhetünk mert szerintem callofduty bármelyik részében egy halom csítert találhatsz,akik nyolcezer forintért veszik a WH-t, aimbotot amit a PB sosem szúr ki
És ezt onan tudom,hogy én régen nagyon sokat codoztam a széria minden részével kivéve az eggyel nem
Persze ezt meglehet itt BFBC2nél is tenni szerintem.Szerintem codhoz képest igen nagyon jól állunk csalók terén.
ha meg feljön egy 12éves újonnan vett aimbotos kisgyerek,aki még kezelni sem tudja és úgy ránt neki a fegyó mintha begörcsölne a keze és sorba adja a heashotot azt úgy is észrevesszük.
persze tuti vannak olyan csíterek akik,úgy állítják be a dolgokat,hogy alig tűnjön fel a népnek és ezt mondják rá,hogy profi egyszerűen csak
(Ezzel egy embert sem akartam megnevezni a jobb játékosok közül,szerintem aki eddig csítelt az már kilett bannolva,és azóta már tiszta a szerver..)Csíterségről meg annyi,hogy hiába ölsz meg 60 embert egy körben,csak saját(és társaid
)játékélményét baszod el.
-
LifeSpirit
tag
válasz
Plutor #11573 üzenetére
Amúgy spottal kapcsoltban annyi barom van bfcb2ben,hogy egy körben kb 1 hete rushban alig láttam spotot aztán nem tudtam mivan most,aztán megkérdeztem a csapattól,hogy mér nem spotolnak.
Aztán volt olyan aki be írta hogy az mi, (Az okés is)Egy másik barom meg beírta,hogy leszednék előle a fraget...
A spotolás nagyon segíti a csapatot,csak nagyon sokan nem is tudják,hogy ilyen is van vagy csak nem akarják használni.
Spot reflexet kikkel a fejleszteni:Először tudatosan,kell egy halom embert meg spotolni,aztán az befog rögzülni rendesen és már a tudat alatti viszi rá az ujjad a q gombra
Ezért van nekem az,hogy miután vissza mentem mw2re csomószor nyomtam a q-t aztán néztem hogy miért dobálja a stungranyot és miért nem spotol.
Kicsit furcsa volt róla leszokni.Új tippek még spothoz ami nem írtatok le:
-Járműre ránézel,nyomsz egy spotot jelzed a vezetőnek,hogy beakarsz szállni várjon meg.
A-B M-comok,conquesten zászlók bespotolása:Támadóban:Melyik pontra mennyen a team/vagy a squad (nem tudom hogy az egész teamnek jelzi e)
Védőben:Melyik pontra figyeljünk jobban
Erről a bázis spotrol annyit,hogy szerintem aszerint rakja le a spotot,hogy hányan nyomnak spotot ugyan arra a bázisra.................
pld: szeritnem ha 3an nyomnak A-ra egy q betüt B-re viszont 4en akkor a B lesz megjelölve addig,ameddig A-ra nem nyomnak 5öt.....
Ezt nem tudom pontosan hogy így van e,de szerintem igen........ -
LifeSpirit
tag
Hát igen én vagyok Rébusz
Sokszor nem is kapok választ..
-
LifeSpirit
tag
válasz
Fortissimus #11556 üzenetére
És ha nem ?
És ha elbassza valaki az ununstalálást és pld csak annyit csinál hogy kitörli a játék mappáját akkor megszívta vagy mi van?
Mondjuk én mindig rendesen szoktam törölni,kivéve a hulladék gameknél -
LifeSpirit
tag
Ha onlineal telepítettem fel a játékot akkor,akkor csak tízszer tudom újra rakni a gamet,vagy hogy van?És ha elhasználom azt a tízet ,akkor mivan?
-
LifeSpirit
tag
válasz
Fortissimus #11380 üzenetére
előny: gyors tüzelés alatt azt érted igaz,hogy előbb oda ér a golyó mint a többi snipernél?
Mert én ezt vettem észre?
Célkereszt nem is rossz csak nem tudom mikor melyik jelölést kell használni.Ezt a jelölés alapján meglehet állapítani,hogy hova kell lőni,vagy ki kell tapasztalni?
Amúgy én Valparison(nem tudom jól írtam e)használtam a közép távon
Nagyon messziről is lőttem vele,mikor világítótorony ablakán épphogy kilátszott az enemy feje(50%) Azt is beadta nekem mindig pedig ha jól láttam még el lőttem picit mellette.
Amúgy tényleg nem rossz,én headshotot más csipával sokkal nehezebben adok de ezzel jóval könnyebben megy -
LifeSpirit
tag
SV98nak amugy mi az előnye a hátránya mellet eddig valahogy nem ugrott be,de elég szépen ötél vele ,grat!
-
LifeSpirit
tag
Igen COdban teljesen megértem, ha ilyen van mert igen az egy más fajta fps.
ott csak annyira számít a csapatmunka,hogy mindenki jól tudjon célozni,lőni,rambozni...
És ott itt "véget is ért szinte" a csapatmunka.SDnél kell csak nagyobb összejátszás,aki még nem játszott volna codot annak a rush más verziójához hasonlítanám...És itt még az a gond,hogy egy mcom élesítésnél csak 30 pontot kapsz,miért nem lehetne 200at? És a felrobban 300 vagy 500at.
Már is kevesebb ember sz@rna maga alá.
+ az egyéb csapatot segítő munkaárt járó pontokat a felvinni.
Így már is jobb lenne a játék....Igazábol hiába mondjuk az embereknek,hogy nem így kéne csinálni,nagy változás nincs sokszor.Ezt egyedül csak motiválással lehet elérni,szóval sárga répát kell nekik a fejük elé lógatni.....
-
LifeSpirit
tag
Egyszer most elment a net reggel,aztán újra indítottam a netet s azóta nem enged vissza.
<11:10:32> Trying to connect to server on 85.236.100.27:11097
<11:10:32> too many clones already connected
<11:10:32> Failed to connect to server -
LifeSpirit
tag
Hmmm most csak nekem rossz a TS?
-
LifeSpirit
tag
Melyik rakétavető sebez legtöbbet a tankra?
-
LifeSpirit
tag
Létezik!
Ez ellentétesen a legjobb! Normál sebzés minimap off
3d spot off
kill cam off -
LifeSpirit
tag
Néha én is ideges leszek a game előtt de akkor az a legjobb megoldás ha kilépsz csinálsz valami mást és visszajössz később mikor már lenyugodtál.
-
LifeSpirit
tag
Nálam AVG van megcsináltam és müködik
Most már egyből fogok tudni éledni -
LifeSpirit
tag
Bad Company 2 - Respawn lagg
Itt azt írják müködik -
LifeSpirit
tag
Új érdekes hír nem tudom olvastátok már e de azért ki írom ide is
Bad Company 2 - Respawn lagg
Az új peccsel előtérbe került az a hiba, hogy spawnolásnál befagy a játék másodpercekre. Erre reagáltak a fejlesztők, miszert az antivirus szoftverek okozzák a gondot. Mivel pár vírusírtónak nem tetszik, hogy spawonláskor mindig be kell olvasnia a két ini fájlt. Akinek ilyen problémája van, az másszon bele a vírusírtója beállításaiba és adja hozzá a kivételekhez a "C:/Users/[NAME]/My Documents/BFBC2/" mappát. TÁDÁM, máris megszűnik a gond.
én még nem teszteltem le,de nekem is van vírusirtóm+Respawn laggom
-
LifeSpirit
tag
válasz
Mrdevil #10484 üzenetére
Kösz Devil a helpet ,kár hogy csak most vettem észre!
Majd gyere este játszani/(kockulni
) kolléga!
Ja meg HS is.
Nem rossz ötlet ez az egy mapos cucc de viszont nem lehet akkor visszavágózni.
Meg ha pld védőben veszít a ellenfél és mi is következő körben vesztünk (ugyan azon a mapon). Akkor lehet tudni melyik csapat a jobb,hogy kijutott tovább a pályán<------Persze ez pubon eléggé nem fontos,de mondjuk warozásnál igen.
Szóval ennek is meg van a kicsi negatívuma....Szerintem 1 próbát megér,majd az emberek úgy is leírják hogyan tetszett nekik a jobban,és utána lehet variálni
-
LifeSpirit
tag
amugy a videóban van egy pár jó kis beszólás,főleg ahogy néha hangsúlyozza a dolgokat
-
LifeSpirit
tag
válasz
bullseye #10157 üzenetére
Bad Company 2 - Hogyan ne legyél Noob Itt a link ez szépen kioktat a többit már saját bőrödön kell megtapasztalni, az a legjobb módszer (esetleg le lesni csapat társaidat)
Ezt ajánlom nem kezdők figyelmébe is
Akkor is ha atom pro vagy
-
LifeSpirit
tag
A hivatalos fórumon már gyűlnek a tapasztalatok az új peccsel kapcsolatban. Előkerült pár új hiba is. Talán a legnagyobb, az újraszületés utáni akadás, lag. A fegyverek módosításáról hivatalos adat még nincs, de találgatás annál több. A listát bővítem, ha van új infó. Lássuk mi a jelenlegi állás:
Változtatás:
- M95: Gyengítve, hosszabb töltés
- M60: Sebzés csökkentve 25-20-ról 20 - 16.7-ra. Ez felel meg kb a többi LGM sebzésnek.
- Tracers: Gyorsabb lett a sebessége a jelölőnek.
- Noobtube/GL: Gyengítve a területi sebzése
- Carl Gustav: Gyengítve a területi sebzése
- M1911: Csökkentett tűzgyorsaság és sebzés
- Knife: Sokan írják, hogy használhatatlan lett, nem adja be a találatot
- M1 Garand : Picit emelték a sebzését távolra 25-ről 28-ra, valamint a hatótávja is nőtt
- Shotguns: Távolra már nem használható
- LMGs: Az lmg fegyverek pontosságát is variálták
- M14 és G3: Hatótáv növelés történt
- M93 pistol: Erősítették
- Halál után lehet chatelni, de a spawn képernyő eltakarja amikor feljön (későbbi peccsben már javítva lesz)Új Bug:
- Respawn lagg: újraszülesétkor beakadás
- Knife: Sokan írják, hogy használhatatlan lett, nem adja be a találatot
- Favourite Server list: Rossz, igyekeznek javítani
- Custom Resolution: nincs többé, a settings.ini-ben sem érdemes átírni mert nem fog menni -
LifeSpirit
tag
válasz
ForRedGlory #10152 üzenetére
Nekem hotfix nélkül 1perc volt mindig 1perc alatt sosem volt
Szal te vagy a szerencsésebb -
LifeSpirit
tag
Hát ja most fognak egy két pofont kapni a játékosoktól,de egy kevés dolog még is jó lett sok rossz áráért.
Szerintem már elkezdhetnék tervezni is a következő patchet jövőhétre -
LifeSpirit
tag
Tankokat már könnyebb kiszedni
gustavnak a térhatása kisebb pontosabban kell vele lőni hogy embert öljön
Ez egész jó lett most -
LifeSpirit
tag
Új hír!(nem hivatalos)
lelkes BFBC2 fan feltöltött az internetre egy képet, mely bizonyítja, hogy hamarosan jön a harmadik pálya csomag, mely a Laguna Alta -t fogja Squad Rush -ban, és a Nelson Bay-t Squad Death Match -ben tartalmazni. A megjelenésről még nincs információ.Skines DLC PCre elvileg fizetős lesz,már sok helyen olvastam....
Jó lenne azért ha nem lenne ez de én nem veszem meg -
LifeSpirit
tag
Apa kezdődik! Süthetnénk el ötezredjére a felkiáltást. De hogy mi kezdődik? Jelen esetben a Battlefield Bad Company 2 tuningolás! A hivatalos BF blogon ugyanis kikerült egy hír, mely talán kissé meglepő is lehet. Érkezik egy DLC, mellyel a katonáink kinézetét variálhatjuk! Minden classban lesz egy kit, mely új és segítségével kitűnhetünk a harcmezőkön. A fegyver kinézetekről már nem is beszélve. A pack még tartalmazni fog 12 új kitűntetést és 4 új eredményt.
Az Észak Amerikai régióban Dr. Pepper kódokkal lesz majd megszerezhető a pack, de csak XBox360 -ra. Európában MS pontokért vásárolhatjuk meg.
A PS3 és PC verziókra is érkezik majd a DLC de egyelőre nem tudni mikor és milyen formában. -
LifeSpirit
tag
Valaki majd linkelje ki ha megérkezne a HD4xxxekhez az új hotfix! PLS
-
LifeSpirit
tag
És ha már ennyit nyomtad assaultal melyik fegyver/perk összeállítása kedvenced?
Gondolom volt időd mindent rendesen kitapasztalni.
Nekem az abakan magnum lőszerrel jön be 1911el smoke garnyóval -
LifeSpirit
tag
Arra is kíváncsi vagyok mikor jelentik(és nem kiadják) az új DLC-t,mivel sokat ígértek.
Remélem új mapokat fognak készíteni mert ennyi még tényleg kevés.
Viszont kár hogy nem lehet pályákat készíteni mint anno cod2ben,cod4ben,meg ha jól tudom BF2ben is. Elég fasza kis mapokat összelehetne hozni.
Azok a régi szép idők.... -
LifeSpirit
tag
R7 kliens változások listája.
* MP - Új szerver böngésző
* MP - Hozzáadott 15 másodperces start késleltetés Conquest / Rush játékmód elején
* MP - Összeomlás javítás ALT + TAB esetén
* MP - töbszöri szerverre csatlakozás esetén tötrténő fagyás javítva
* MP - a katona kitörlése lehetséges a játékon belül
* MP - javították a töltő képernyő alatti villanást
* MP - támogatás színvak játékosok számára
* MP - javítva a szerver bannerek eltűnése a töltőképernyőről
* MP - mapváltáskor töltés közben is ki lehet lépni a játékból
* MP - csapat eredmény megjelenítve az eredménytáblán
* MP - spawnolás előtt csapatváltás esetén is ellenőrízhető az eredményjelző
* MP - Rush eredménytábla javítva
* MP - Veterán sorból eltűnik a "12"
* MP - Isla Innocentes MCOM épületben már nem lehet késsel lebontani az épületet
* MP - Kijelentkezés / Bejelentkezés gomb jólátható
* MP - Minimális számú játékos szükséges a szerver beindításához
* MP - Isla Inocentes üdvözlő üzenetet a töltő képernyőn illeszkedik a szövegdobozhoz
* MP - Csökkentették a fényerőt az orosz járművek esetén
* MP - Medic felszerelések mostantól helyesen jelennek meg, ha a defib nem zárolt
* MP - Szerver szűrési lehetőségek megmaradnak
* MP - PB filter már működik rendeltetésszerűen
* MP - Friendlistben a scrollbar nem takarja ki a join fület
* MP - CANCELezhető szerver frissítés végrehajtása
* MP - Saiga zoomnál nem tűnik el a célkereszt
* MP - A chat nem jelenít meg a hibás játékos nevét, amikor belép.
* MP - FOV alapértelmezett érték 55, grafikus glitch javítva járműben szélesebb látószög beállítása nem lehetséges. Az egyéni FOV visszaáll kiszálláskor.
* MP - FOV nem zavarja a UAV állomás forgását
* MP - Kör végi unlock képernyő rendeltetésszerűen működik
* MP - Chat funkció már nem fagy meg a körök végén
* MP - egy accounttal már nem kapcsolódhat ugyanazon szerveren egyidőben duplán
* MP - Squad Death Match játékmód megjelenítve a töltő képernyőn
* MP - Server böngésző nem lassul be, conquest filter esetén
* MP - Szerver info bannerből nem csúszik ki a szöveg
* MP - megjelenítési beállítások állítása esetén nem választható olyan érték amit a hardver nem bír
* MP - Helyes kamera állás a járművek nehéz géppuskaülésében
* MP - Chat közben nem omlik össze a játék
* MP - Szervecsatlakozásnál nem fagy ki többé please waiting felirattal
* MP - A szerver filterekre emlékszik a szerverről való lelépés után is.
* MP - Kit / gadget töltés között frissül
* SP - Javítva pathcelés utáni fagyás single playerben
* SP - Javítva a “Upriver” küldetés végemozi
* SP - Utánpólás berakva “Resupply at Flynn’s create” küldetésben
* SP - Küldetés javítva "Destroy Enemy Zu23"
* SP - Fagyás javítva a “Storm Cockpit” küldetésben
* SP - Megváltozott közelharci támadás raycast
* SP - játék már nem fagy ki SP_03B a SP_04A pályák átmenetekor
* SP - játék már nem fagy meg, ha az első két ellenséget megölöd a lövészárokban, az SP_01 pályán
* SP - az R7 frissítés érvényteleníti a single player játék mentést az utsó pályát újra kell játszaniR10 Szerveroldali frissítések
* PunkBuster ON - szűrhető szerverek
* Ranked szervereken nem lehet jelszó
* Autobalance üzenet a képernyő közepén jelenik meg
* Több fegyvert kiegyensúlyoztak - de nem árulják melyeket - Várják a véleményeket! -
LifeSpirit
tag
Amúgy most vissza olvasva több hozzászólásra is amit nem ezeken az oldalakon írtatok,hanem már kb több napja vagy 1 hete,sokan írták hogy mivel szeretnek menni.
Nos ezzel csak az a gond,hogy nem szabad egy vagy kettő adott kaszttal menni mindig,mert igazából az lényeg hogy azzal éledjél halál után ami a legjobban támogatja a 3 társadat és az egész csapatot.
Pld nekem így lett egyszerre majdnem kihúzva az összes kaszt mert mindig az ideálissal mentem.
Pld:Mikor 3 társad assault kell és fekszik az M-com betámadásánál,esetleg az egész csapatban medic van,akkor ne reconnal nézd 500méterrről,hogyan kell és fekszenek egyszerre
persze tudom néha nehéz elszakadni a kedvenc kasztodtól,de ha egy csapatban mindenki így játszana sokkal elvezhetőbb lenne a játék.Szóval ne legyetek monotonak.
És így legalább nem csak 1 kaszttal tudsz majd normálisan játszani,ha esetleg később rászorulnál a váltásra -
LifeSpirit
tag
válasz
gamerkiller #9320 üzenetére
Nyomd meg a 3as gombot
Ha nem jönne elő akkor még nincs meg rá a pont.. -
LifeSpirit
tag
Ja és amugy akinek HD5000-ja van és felrakta ezt a patchet
Annak az fpse is megnőtt,vagy csak a töltés ideje rövidebb?
Ha igen mennyivel? -
LifeSpirit
tag
Na hali! Már egy jó ideje olvasgattam a fórumot,aztán csak most szántam el magam hogy, regisztráljak
ATIra lévő javítás kár,hogy csakHD5***re jött ki
Nekem HD4890em van majd remélem egy rövid időn belül erre is jön valami ptach mert borzasztó ,hogy tök tápos gépeben 1percig minimum tölt a játék,és hogy mire belépek sokszor az egyik Mcomot fel is robbantják.....Amúgy jövőhetén elvileg jön a játékra patch is,amit szerintem már írtatok.De kíváncsi vagyok mit javítanak..Valaki nem tudja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Horgász topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Hegesztés topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest