- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bati0501
őstag
válasz
aram01 #37298 üzenetére
:/
de feljebb azt írtad,h vmi régebbi bf-el játszottal,szóval el vagy kapva.Nem,gondolom azzal a kisebb géped elboldogul,még a bc2-vel már annyira nem.
Ha ez megnyugtat: én is vmelyik nap játszottal a bc2-vel jó pár hét óta,azelőtt pedig hónapokig nem.
Az már más kérdés,h a bf3-al szoktam már játszani,ha játszok. -
Bati0501
őstag
Nem beszélünk meg egy időpontot,amikor mondjuk együtt mókáznánk?
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz
asvald #37295 üzenetére
épp indulok dolgozni, de innen tudsz puskázni, gondolom a routerednek a webes felületén már jártál valamikor, ott keresgélj
portforward helproutered: 192.168.1.1
vagy : 192.168.1.0
vagy : 192.168.0.1
vagy : amire egy eszetlen átállította -
asvald
senior tag
Heló !
Kis segítségre lenne szükségem ezzel kapcsolatban:
Akik router mögött vannak és csatlakozási problémájuk van a szerverekhez, azok próbálják meg a portforwardingot az alábbiakon:
18390 TCP Kimenő
18395 TCP Kimenő
18395 UDP Kimenő
13505 TCP Kimenő
80 TCP Kimenőezeket az értékéket hol tudom beállítani? csak mert nem vágom ha részletesen elmagyarázná nekem valaki akár privátban is annak megköszönném
amúgy a wifi router :TL-WR340G/TL-WR340GD
-
bul07
nagyúr
Mostanában én is egyre többet tolom, ha elegem van a bf3 hülyeségeiből akkor kilövöm és jöhet bc2
HC Rust tolomÉn jobban szeretem a bc2 bár ennek is megvannak a hibái
De már jön a bf4(bár szerintem nem lesz nagy duranás , mert nagyon hasonlít a 3-ra, nevezhetnék bf3.5-nek is, egy nagy DLC a bf3-hoz)
-
aram01
nagyúr
válasz
SüdiLaller #37292 üzenetére
retrozok bf2-vel nyomom mostanság
-
aram01
nagyúr
válasz
SüdiLaller #37290 üzenetére
2k vicc, főleg ha a dögcédulád az enyém lesz
-
aram01
nagyúr
válasz
SupportLmg84 #37288 üzenetére
fillérekért lehet már kapni
-
SupportLmg84
csendes tag
válasz
aram01 #37287 üzenetére
Mivel nem fogom megvenni mert a bf3-at akarom megvenni majd valoban sok a csalo de a pénzt a bf3-ra akarom eltenni és nem erre bár igaz hogy a bf3-ban is vannak csalok ugyhogy nincs olyan játék ahhol ne lenének hiába eredeti vagy tört tök mind1 a csalok mindenhol ot vannak és ugye nem tudok velük mit kezdeni bár ha tudnám kik ök akkor megleckéztetném öket.
-
aram01
nagyúr
válasz
SupportLmg84 #37285 üzenetére
miért törtön játszotok? sok a csaló
-
SupportLmg84
csendes tag
Hy ja fassza a bad company2-ö haverral szoktuk nyomni tört szeron még hun szerois van tört csak ritkán gondolom mivel kevesen jáccanak de a többi szero jo leszámitva a csalokat valahol 5-10-es xp-é hamar lehet fejlödni ha ügyesen jáccik az ember .
-
CsonkaImo
addikt
válasz
SüdiLaller #37282 üzenetére
Na megvettem de sajnos csak hétvégén tudom kipróbálni. Remélem jó pár órát eltöltök majd ezzel is
-
Bati0501
őstag
válasz
SüdiLaller #37282 üzenetére
Én se játszottam BC2-val ezer éve...még a végén teljesen kiesek belőle.
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Érdemes megvenni még a játékot? Vannak játékosok még, vagy már kezdenek kihalni a szerverek? Bf3-ba már benne van pár száz órám, és szeretném kipróbálni bc2-őt is, azt mondják néhány dologban jobb mint a legújabb rész.
Válaszokat előre is köszönöm!
-
dejaris
addikt
válasz
SüdiLaller #37279 üzenetére
Ne spoilerezz
-
dejaris
addikt
válasz
SüdiLaller #37277 üzenetére
Mar megoldodott. Orbitalis user error volt
En azt hittem, hogy az originnek kell administrativ modban lennie.
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz
dejaris #37276 üzenetére
offline patch letöltöd, és talán örülsz.
szerk.: uac-t kapcsold ki, ha csak játszani szeretnél a géppel. A játék mappájára jobbost nyomsz, és ki tudsz osztani jogosultságokat magadnak. (írás...stb) -
dejaris
addikt
-
embe
nagyúr
Hali!
Van arra mód, hogy újra telepítés nélkül elölről lehessen kezdeni a játékot? Van valami mentési mappa ( ha igen hol ?? ) amibe mentéseket készít? -
aram01
nagyúr
válasz
SüdiLaller #37273 üzenetére
menj már a p.csába
-
embe
nagyúr
Én a Battlefield Play4free-n repülőzgetek... tetszik a dolog. Eltelt egy kis idő mire ráéreztem - valamennyire
-
aram01
nagyúr
válasz
SüdiLaller #37270 üzenetére
neked, nekem már az első komolyabb manőver ugrással végződött
-
bul07
nagyúr
És itt az akció, újra 5€ a Vietnam az Originbe
(Én meg pont tegnap vásároltam ell az e havi , "elszórós" pénzemet , rendeltem egy DVR-t a kocsiba)
-
embe
nagyúr
A Bad Comoanyban milyen pályán lehet repülővel menni? Olyanra gondolok mint a Bp4Free-n az Oman...
Bár lehet ezen is van Oman?Meg kellene nézni....
-
bul07
nagyúr
válasz
SüdiLaller #37257 üzenetére
Tolnám én is ha lenne időm meg kedvem , 24/48 dolgozok, 24óra munka után örülök ha alhatok egy normálisat
-
aram01
nagyúr
ha kell valakinek (és még nem járt le) van egy 30%-os ea kuponom
-
bul07
nagyúr
Csak egy példa legutóbbi karácsonyi akcióból
2K Shooter Pack amibe ezek voltak
Bioshock
Bioshock 2
Borderlands Game of the Year Edition
Duke Nukem Forever Complete PackÉs mindez 9.99$ -ért, sőt járt még mellé egy 5$ kupon, amit jan 1- 31 közzöt lehetett felhasználni a megszabot játékokra vagy packokra, és a fent említett pack is benne volt tehát 5$-ért meglehetet venni
-
bul07
nagyúr
Először én is féltem az Amazontól de olyan akcióik vannak hogy nem bírtam elenálni, és nem kevés játékott vettem már
Angolul én se értek, bár egy regisztrálás már megy fordító nélkül( #37250 ) SüdiLaller
Hát nézd tényleg nem sok a 2k, de úgy már sok hogy engem csak a multi érdekkel és nem is olyan sokkat játszanék vele
Megfogatam hogy olyan játékért adok ezer forintnál többet amivel min 10-15órát játszok is
Több min 150 játék van a steam fiókomba és felével se játszottam még -
embe
nagyúr
válasz
aram01 #37246 üzenetére
Nem volt fenn, nem lehetett telepíteni. Sokadik telepítővel sikerült megoldani. Most már jó.
bul07 : innen vettem
-
embe
nagyúr
válasz
SüdiLaller #37241 üzenetére
-
embe
nagyúr
Üdv!
A Vietnam kiegészítő - valami olcsó megoldásban hogyan szerezhető be?
Köszi előre is a privátban küldött választ! -
embe
nagyúr
válasz
SüdiLaller #37236 üzenetére
A gyerek csak úgy játszogat, arra meg jó. Nincs klán stb.
-
embe
nagyúr
Megoldódott a problémám, a következőképpen: A játékot az Xfire szerverkeresőből indítottam, onnan lefrissítette magát, és azóta megy. valszeg a frissítés hiánya miatt nem lehetett vele játszani.
Most a gyerek örül-játszik-nem nyaggat. Így én is örülök.Köszi a segítséget mindenkinek!
-
embe
nagyúr
válasz
SüdiLaller #37231 üzenetére
Köszi meglesem majd.
-
Bati0501
őstag
válasz
SüdiLaller #37231 üzenetére
Köszi az invitálást,de most még Tippmix-re fogok meccseket kinézni.
/Bl döntő,Forma 1 is lesz,szóval van a hétvégére mit nézni
/
-
SüdiLaller
aktív tag
ezt ajánlom és még írtam ennél lentebb valami olyat is, hogy offline patc, amit belinkeltem, és azzal sikerült a kollégának is megcsinálnia.
szerk: gyere Bati csapassuk kicsit
-
Bati0501
őstag
Nekem is szarakodott a múltkor,nem engedett fellépni a szerverekre,szóval nekem talált,de nem tudtam felcsatlakozni.Pedig a tűzfal engedte,a pb is legfrissebb volt,még külön le is szedtem hozzá cuccot,de sehogy nem akarta.Letöröltem és újra feltelepítettem,utána már jó volt.
Ki érti ezt... -
embe
nagyúr
Hali!
Egy kis segítségre lenne szükségem: Feltettem a gyereknek a játékot. Multizni akar, de nem megy. Nem talál szervert.Mi lehet a gond? A Punkbuster is felment pedig.
Nem virágbolti példány.Köszi a segítséget előre is!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
SüdiLaller #37223 üzenetére
hehe.. naigen.
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz
- = Zk = - #37222 üzenetére
hurrá, akkor majd találkozunk a sivatagban
-
- = Zk = -
félisten
válasz
SüdiLaller #37221 üzenetére
igen, minden oké....
lehet a méretgondok szóltak közbe... csak így jelezte ez a szerencsétlen -
SüdiLaller
aktív tag
válasz
- = Zk = - #37220 üzenetére
Re, na és, sikerrel jártál, vagy még most is makacskodik? itt nem jumanji volt, hanem vodka+alma, és jägermeister, bár ha belegondolok, szinte ugyanaz a 2...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
SüdiLaller #37218 üzenetére
nah... leszed, feltesz újra. és pecseli...volt türelmem...
decsak mert most megy a Jumanji a TV-ben xD -
- = Zk = -
félisten
válasz
SüdiLaller #37218 üzenetére
neked van türelmed?....Híró vagy
azelőtt simán felment az offline path is... nem értem, most mi a baja...
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz
- = Zk = - #37217 üzenetére
Bocs, magamból indultam ki, meg abból hogy segítséget kértél
-
- = Zk = -
félisten
válasz
SüdiLaller #37216 üzenetére
nah, nekem ennyi türelmem nincs....
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz
- = Zk = - #37215 üzenetére
Akkor én azt csinálnám hogy letolnám a gépről, és ráeresztenék egy regcleanert. Az akkor is jó ha megcsinálod ha magán a problémádon nem segít. Tehát ártani nem fogsz vele... Egy próbát megér szerintem. Aztán felraknám a gamát, és patch...vagy pech
-
- = Zk = -
félisten
válasz
SüdiLaller #37214 üzenetére
reinstall megvolt, origin pecselés sem járható.
nincs hivbüzi... lefut az exe... majd elindítja a szokásos BC2 ablakot, hogy ellenőrizze a pecst. majd indul a játék...
régen még telepített is... most nem -
SüdiLaller
aktív tag
válasz
- = Zk = - #37213 üzenetére
Akkor agyalok még, meg keresgélek. Van konkrét hibaüzenet, vagy egyéb szokatlan jelenség? Reinstall game?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
SüdiLaller #37212 üzenetére
igen, ezt az offline dolgot is próbáltam... UAC a kezdetek óta kilőve...
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz
- = Zk = - #37211 üzenetére
innen leszeded az offline patchet, akkor sem? Próbáld ki, egy haveromnak így lett jó.
mod.: Ha win7 akkor UAC kikapcs, és futi rendszergazdiként. Majdnem UAV-t írtam megszokásból lol -
- = Zk = -
félisten
sem a netről sem offline nem tudom pathelni a játékot -.-
ötlet?!... -
Bati0501
őstag
Szeretem,amikor úgy dönt,h szerinte nincs internetem és ellenőrizzem a kapcsolatot...miközben természetes van és nem is lassú,hanem normális.
-
killer095
őstag
Sziasztok érdekelne hogy van-e olyan ember aki játsza még a játékot mert BF3 már meguntam igy kb.1000 óra utána, gondoltam ujra felteszem.
Várom a neveket
+ érdekelne hogy van-e magyar szerver -
Bati0501
őstag
Srácok,mit kell olyankor csinálni,amikor azt írja ki,h a Punkbusternek telepítve kell lennie meg futnia kell,miközben telepítve van,a legfrissebb,a játék és a pb is engedélyezve van a a tűzfalon?Régebben ilyet nem írt ki.
/A belépés megint nem volt egyszerű,de csak sikerült,gondoltam most akkor játszok egy kicsit,hát nem.../ -
- = Zk = -
félisten
na szevasztok
gondoltam felteszem.. hát feltettem.
updater végigfut, majd se szó se beszéd, elillan és tölti a gémet. offline pathernél ugyan ez... kicsomagolja, majd indul a játék....-.-
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Dell OptiPlex 5080m micro/mini PC- i5-10500T Win11- Számla/garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest