- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
Új hozzászólás Aktív témák
-
tka
tag
válasz
gergo0328 #29596 üzenetére
4 egér meg 3 billentyű bánja hogy nálam melózott,a lényeg vegyél jó minőségű cuccokat azt nem bántod.,amúgy csak az autóverseny miatt volt,,a többivel nincs gond,de az anyagi kár akkor is jelentős.az első billt karikára hajtottam komolyan de semmi apple márkájú nagyon bírta ,de győztem,de mára már meg szelidűltem
-
tka
tag
válasz
Zsozsooooo #29585 üzenetére
már sikerült ,na az maradt el thx
-
gergo0328
senior tag
-
Gomez1984
aktív tag
Na megoldódott a FAGYÁS
Letiltottam alaplapi hangot, beleraktam egy 1000 ft-os audigy SE karit, 1 óra vadászás után drivert is találtam hozzá win 7 alá
És tökéletes.
egész délután toltam fagyás nélkülMondjuk nem tudom mi köze volt a hangnak hozzá de bevált.
-
Illusion1010
senior tag
Nagyon elszaporodtak a csalók. Ma is találkoztam hárommal.
Ha ez így folytatódik, olyan lesz mint a COD. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Cybertrone #29575 üzenetére
ha már a szakmában nagyon benne vagy , akkor a mem /p mond neked vmit??
-
tka
tag
Hali!Tudnátok segíteni nekem?Újra raktam mindent,de nem talál szervereket.Mit lehetne csinálni.
-
F e Z o
veterán
válasz
Cybertrone #29579 üzenetére
Próbáld ki amit Giinos fórumtárs is ajánlott. Zsír windows, csak driverek, bfbc2, pb lefrissítve. Ha ekkor sem megy, akkor kuka.
-
Cybertrone
veterán
-
siriq
őstag
válasz
Tenyleg bezavarjak a realtime monitorozo programok a BC2-t. A masik dolog, hogy kb van vagy 500 topic vagy meg tobb amit en magam is elolvastam(tobb ezer ember kinlodasaval a programmal kapcsolatban), baromi nehez zoldagra vergodni ezzel a bc2-vel. Iszonyat modon irtak meg az biztos. Utobbi 2 honapban folyamatosan fagyott, most mar nem, de az oromom sokaig nem tarthatott mert a punkbuster allandoan ledobal(masik hiba amit meg kell oldanom). Mar parszor ujra raktam de mindig ugyan ez.
-
gergo0328
senior tag
válasz
WhiteWalker #29574 üzenetére
ne ide írogass ahnem egy hét "szabadság" után gyere fel TS-re is
-
gabipaci
őstag
válasz
Ha úgyis most tanulod a szakmát, világosíts már fel, hogy a coretemp és a hd sentinel mit csinál a gépeden? (az AB-ről meg már elég sokan írták, hogy becrasheli a BC2-t, nem mellesleg az everest is, de ezt még annyira sokan nem írták)
A coretemp minek kell? hűvösebb lesz a proci tőle? Vagy mi?
A hd sentineltől meg aggódhatsz a fals értékek miatt, nagyszerű.
Vagy szólj ha tévedek, és ebben a szakmában mozogva tényleg van valami értelmük?
De semmiképp ne válj meg tőlük! -
Cybertrone
veterán
válasz
WhiteWalker #29574 üzenetére
AB, Coretemp, egy disk sentineé kb ennyi az a sok szir szar ami fent van... Kikérem apukám magamnak az i7-et, nem most tanulom a szakmát, és van rálátásom a dolgokra... Még a végén nem lehet a vinyóra mást tenni csak a PB-t és a gamet, és akkor jól fog futni... ezt hívják kérem szépen erős vicc kategóriának!
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
tjb007 #29572 üzenetére
miért is??? ez egy korrekt komment indokkal...
lala42: sztem nem hardveres gond lehet...én szoftverre gondolok....létezik millió egyszáz szir-szar program amit a "drága" userek feltesznek,vírusirtó,monitorozó, meg amit el lehet képzelni...aztán meg megy a sírás hogy "jááááj nem megy i7-en...."
meg a PB is érzékeny mindenféle fos programra,összeakad ha kell ha nem...ne ezeket nem lehet így látatlanba kinyomozni...egy szónak is száz a vége: új wint fel és install PB+BC2 és szűz winnel lehet tesztelni....na ha ilyenkor is gond van akkor lehet hardverről beszélni... -
tjb007
nagyúr
Van még rajtam kívül olyan elvetemült aki megvette a SPECACT kit -et ?
Már bánom azt a 660 forintot amit fizettem érte. Eddig is tudtam, hogy sz*rt sem ér de legalább most meg is tapasztaltam -
lala42
őstag
válasz
Cybertrone #29569 üzenetére
Én nem a gépedet szapulom. Csak a számok törvénye alapján ha az eladott - mondom nem tudom a - példányszámot veszem alapul, akkor ha a játék lenne xar, mindenkinek gondja lenne. És akkor már valaki (ismerjük Amerikát
) a DICE már rég bíróság előtt vagy a kínpadon lenne. Beperelték volna annak rendje-módja szerint. De nem ez történik. De hát nem ez történik. Csak vas hibára, vagy tuningra lehet gyanakodni.
Ugyanis csak azokban a topikokban keresgélünk, ahol a gondok jelentkeznek. Ez természetes, mert csak akkor kérünk segítséget, ha baj van. De mint írtam több tízezer embernél nem jelentkezik.Vagy ne így látod?
Ja és még 1. A kor nem érdem. Ez csak egy állapot.
( és egyre szarabb
)
-
Cybertrone
veterán
válasz
lala42 #29568 üzenetére
Akkor minden tisztelettel korra való tekintettel leírom hogy elég sokan vannak ilyen VAGY ehhez hasonló hibával világszerte... Nem hiszem hogy akkor minden user gépébe rossz lenne valami, és olyan sincsen hogy minden megy csak ez fagy ki! Itt hibádzik az elmélet azzal kapcsolatban hogy a géppel van valami!
Mellesleg ami szar volt az 755-ön is szar, lehet nem pont ez de mas lehet igen, ilyen dolgok alapján nem lehet általánosítani! -
lala42
őstag
válasz
Cybertrone #29565 üzenetére
Nem még nem volt I7-em. Csak raktam már néhányat össze.
Amíg ez elég nekem mindenre, amire használom, nem is nagyon ruházok be. ( talán most a CoD-hoz egy vidkari) Pl. a 2-es konfigom irodainak használva is elég. Hogy mit hoz a jövő, még várok. Kb 2-3 év alatt a családi költségvetést borítottam volna fel. No meg így 50 évesen nem igazán sietek sehova. Eddig sem volt sürgős dolgom
. De azért ismerd el, hogy i7ide i7oda nálad -valamint olvasva néhány hsz.-t -és másnál olyan gondok fordulnak elő, amit én a régi 775-ös konfigon nem tapasztalok. Eddig talán 2-3 alkalommal volt connection lost. De olyankor másnál is előjött.
ciry
Nemrég tapasztaltam ill. olyan gond volt az egyik helyen, hogy az előfizetett net. sebesség csak a töredékét adta le, mint amit kellett volna. Kiderült, hogy a router nem volt kompatibilis a modemmel. Ha routeren vagy, akkor megér egy próbát. D360-as modemet nem szerette. Csere után minden jól ment.
-
gergo0328
senior tag
válasz
Cybertrone #29564 üzenetére
hát akkor nem tudok jobbat...
-
lala42
őstag
válasz
Cybertrone #29561 üzenetére
Csak egy tipp volt.
De ahogy látom, csak nem olyan kóser az a rendszer
-
gergo0328
senior tag
válasz
Cybertrone #29559 üzenetére
a game booster nem csak FPS növelésére jó hanem kikapcsolja a háttérben futó lényegtelen alkalmazásokat is. nálam kapásból 23-at kapcsol ki. 1 próbát mindenképp megér hisz egy nagyon jó játékról beszélünk ami elhalad az össze játék mellett. Remélem ez megoldja a problémádat.
-
lala42
őstag
válasz
Cybertrone #29555 üzenetére
Csak azért javasoltam, mert nálam 1600 fölött, minden floppul ment, de a Cod4 egy kb 10 perc után kifagyott, anno. Búgott a hangszóró, kifagyott minden, csak a reset segített. De mondom, minden más tökéletesen ment, tesztprogramok futottak le rendesen, nyúzva volt a gép, de az az egy játék kihalt alatta.
-
Cybertrone
veterán
válasz
gergo0328 #29557 üzenetére
Persze hogy nálam van a hiba... első hiba az volt hogy megvettem második hogy elkezdtem harmadik hogy még nem töröltem le... fingatósabb gamekkel tolom boldogan virágboltról semmi ilyesmi anomáliával....
Game boosterről nem halottam de ha jól értem futásjavító kis program lenne, talán megpróbálom, de eddig sem az fps-el volt a gond, mert abból van a legtöbb a gamben
Mellesleg világszerte szenvednek a felhasználók a hibáktól, több ilyen fórumot is olvastam, valakinek semmi sem segített... jelen esetben nekem sem!Sephi:
Ha 980x bug akkor fasza, megtudom csinálni hogy 4mag legyen aktív, kérdése e hogy akarom e, a válasz pedig hogy nekem ez ennyit nem ér, hogy minden game előtt bios piszka, majd game után bios piszka!haly:
jó szemed van...22"-os 2ms-es LG-t váltottam a samu péklapátra és nem veszek észre semmit! Mellesleg a laptop az laptop, tessék pc előtt is észrevenni a dolgokat
-
válasz
Cybertrone #29546 üzenetére
Okés akkor megyek érte
Én észrevettem. Pl laptop vs asztali monitor. Asztali 2ms-es asus, laptop meg ugye 5ms minimum. És hiába állítottam azonos fps-re a kettőt, sokkal sz@rabb volt laptopon. És nem, nem azért mer csak egy laptop. Ezt amúgy az elején lehet észrevenni. Nameg ha 3600dpi-s egeret használsz, baromira észreveszed. Kicsit olyan mintha ittál vna.
-
gergo0328
senior tag
válasz
Cybertrone #29555 üzenetére
Pedig a hiba az ön készülékében van.
Egy dolgot tudok én ajánlani az pedig a Game Booster. Próbáld ki hogy elindítod és úgy a game és ha jó és nem fagy ki írj egy PM-et és adok hozzá kódot is! még pár FPS-t is kapsz a 100 mellé
-
-
lala42
őstag
válasz
Cybertrone #29552 üzenetére
Azzal az 1680-as ram frekivel lesz a gond.
Oszd vissza, ha lehetséges, vagy vegyél vissza az időzítésből. nem igényel ennyit a játék. Én visszaosztottam a ramokat 1500-ra. Bőven elég.
Még az Il-2 CoD-re is
-
Cybertrone
veterán
válasz
rankesz #29547 üzenetére
Nah kikapcsoltam minden létező háttérben monitorozó alkalmatosságot... és így is kifagytam... megáll a kép a hang beakad mintha instabil lenne a ram, és megfagyna csak nem kékhalál hanem komplett fagyás... a vicc az hogy alap órajelen is... Várom a további instrukciókat!
-
Cybertrone
veterán
válasz
rankesz #29547 üzenetére
AB, CORETEMP, DISKSENTINEL, EGY TORRENT, NOD, MEG A TS3 megy a háttérben...
Átlőttem a DX versiont ahogy olvastam egy külföldi fórumon dx10-re és villodzik a kép, bár 5 perc alatt nem fagyott be... írták még hogy az alaplapi hangkari is zavarhat be bla bla... namost kezdem elveszíteni a türelmemet, és akkor jaj a gamnek! -
gergo0328
senior tag
Délután már megint cheaternek neveztek a Hun4ce szerveren és azt mondták addig nem hiszek el hogy nem csalok míg fel nem veszem kamerával a játékomat
Hát most hogy ráértem megkerestem a kamerát elhelyeztem és felmentem a szerójukra, Erre az összes Hun4ce-os csákó lelépett...ez kb olyan mint a gyusza ügy csak én nem csinálok olyan jó statokat...és nincs 150+FPS-em se
-
rankesz
veterán
válasz
Cybertrone #29546 üzenetére
Tudom hogy ez neked kicsit sok(k), de próbáltad már a tanácsomat, hogy kikapcsolsz minden progit aminek van, monitorozó/tweak modulja?
-
F e Z o
veterán
Samsung 2343BW. 23"-on belül azon kevesek egyike közé tartozik, aminek a felbontása 2048*1152. TN paneles, 5ms válaszidővel, tehát már nem a legkorszerűbbek közé tartozik.
(#29543) Cybertrone : Kíváncsi leszek, ha kikapcsolsz mindent most is, akkor is kivág-e játék közben.
-
Cybertrone
veterán
Nah lefrissítettem a punkbustert mostmár nem lefagyasztja a gépet, hanem rondom kilép, és mintha misem történt volna megy tovább az élet
-
Gomez1984
aktív tag
Hát én utánanéztem külföldi fórumokon is, ott sok helyen pl az integrált hangkártya csinálta a fagyást (2-3 emberke szerint ) ma kipróbálom rendes hangkarival.
Meg emlegettek olyat is hogy rooter probléma , már akinek azon keresztül megy.
Nekem is pl ha olyan szeróra megyek ami nem PB-s akkor nem fagy, akár 4 óra játék után sem.
Érthetetlen.... -
ciry
őstag
válasz
Cybertrone #29536 üzenetére
Indítsd újra játék előtt, nekem megoldotta a fagyást.
Érthetetlen de működik.
Persze amíg van net
MSI Afterburner nálam nem osztott-szorzott. -
Cybertrone
veterán
Nos uraim kilőttem az AB-t és ugyan úgy csontra fagy a game!!!!
-
ciry
őstag
válasz
F e Z o #29530 üzenetére
Lehet program kickelt, általában van egy limit, hogy hány tk/egymás követő tk után repülsz.
Van olyan szerver ahol se bentről bázisról, se be a bázisra nem lehet lövöldözni büntetlenül, mert Skynet figyel.
Legszebb eddig az volt, amikor leszülettem főbézre(pontunk nem volt), enemy ráment valahol a világ végén az aknámra és engem fenyegetett bc miatt a mestercéges intelligencia
Jól ki van találva -
F e Z o
veterán
Jaja, a spotolásra felhívták a figyelmem non hc szerón.
Alkottam lövészként egy apache-ban egy 15:0-s statot, kb olyan volt ez, mint tegnap nektek elleünk. Mindent befoglaltunki, s lőttük a spawn-t. Ha meg javítani kellet, javítotunk. Egyébként megvolt ma az első kickem is az egyik szerón teamkillért, vagy 2 emberen átvágtattam tankkal véletlenül. (Lehet 3-on is)
Egyébként nekem 2X volt UPC netem, s soha semmi gond nem volt vele, sajnos ez a digiről nem mondhtaó el, néha 2-3 naponta egyszer lekapcsolódik a netről, s betárcsáz. Persze ezt városa válogatja, hol ez jobb, hol az.(#29529) gergo0328 : Semmi gond, ez is a játék része, csak haverom akadt ki rajta egy kicsit, hogy ennyire jól megy vele Neked.
-
ciry
őstag
válasz
F e Z o #29526 üzenetére
Főleg úgy, hogy a legtöbb ember az összes fegyverhez hozzáfér és sokan már a kezdetektől tolják.
A legfontosabb szerintem, hogy keresd az ellent és ne a map közepén rohangálj, mert ha bespottolnak 80% hogy véged.
Leginkább ez akkor igaz, ha normál sc szerveren vagy.Sith: én már napi 1-el kiegyezem
Ha tovább szakadozik akkor nem tudom mi van... -
F e Z o
veterán
2 mapon keresztül biztos hogy toltad ellenem, mert folyamatosan szedtél, a Tóbi "shoti" kollégával egyetemben. Akkor váltottam vissza medic-ről engineer-re, mert többet feküdtem, mint éltem, ráadásul befoglaltatok mindent. Dehát minden kezdet nehéz, 11-12 óra játék után végre kezdem megismerni a mapokat, illetve megszokni irányítást.
(#29514) Illusion1010 : Köszi a linket, szeró elmentve.
(#29520) Gonz0 : Nem kicsit lenne hangos a gép, kb mint egy jet felszállás közben.
-
Gomez1984
aktív tag
Ja tuti valami program zavar be, mert ha olyan mapon vagyok ami nem PB-s, akkor nem fagy...
Megnézek még egy két beállítást, de ha ma sem sikerül akkor széttöröm a lemezt......
1 játék van amivel szivesen tolnék, de rittig az nem jó. -
Neoteric
addikt
válasz
Illusion1010 #29514 üzenetére
Annyival kijavítanálak, hogy már II.-es szerver sincsen, ellenben van egy [////] MultiGaming Vietnam szerver, amit ma ki is próbálok. Remélem lesznek rajta elegen.
-
Gonz0
tag
válasz
Cybertrone #29518 üzenetére
Mielött kilövöd a vezérlést maxra állítod a ventiket.. hangos lesz, de legalább nem fagy.. eccerü
-
-
peti800
tag
válasz
Illusion1010 #29514 üzenetére
Köszöntem
-
peti800
tag
A ph-s szerver nevét leírná vki, kéremszépen
-
rankesz
veterán
válasz
Cybertrone #29511 üzenetére
Én több hét guglizás után akadtam rá a megoldásra, addig kb.20 percenként fagytam... Tudom hogy másnál jó az AB, de néhány ember gépén összeakad a PB-vel...
A számítástechnika már csak ilyen...
A neten egyre több az ilyen topik:
BFBC2, 5850, 11.2, hard crash after 20 minutes of gameplay"EA has confirmed the issue to be related to the 3/9 PB update. They are working with PB on a solution."
-
Cybertrone
veterán
Kiprobalom majd higy kilovom oket... Szerintem is valami progi kavar be mert mas gamben nincs ilyen... csak segit valami.. meg a punkbustert is lefrissitem majd hatha!
-
ciry
őstag
válasz
F e Z o #29496 üzenetére
Én többet, de én csak ezzel tolom, más játékom telepítve sincs a tavalyi Béta teszt óta.
Egyébként Nelson Bay-en láttalak csak, előtte nem is tudom, hogy voltam-eSith: Volt UPC-s kint nálunk, csávókám rosszul lett a bekötésektől(kicsereberélte amit kell), erősített a jelen és azóta nem volt netmentes pillanatom.Igaz, connection lost volt 2 is. de mást is le-ledobált a szerver.
Fagyás: nekem az segített, hogy újraindítom a játék megkezdése előtt a gépet és működik, pedig x-fire és msi afterburnert is használok.
-
F e Z o
veterán
-
F e Z o
veterán
válasz
Cybertrone #29506 üzenetére
Yep, nálam megy az afterburner, meg a fraps is játék közben, s még egyszer sem fagytam ki. Egyébként ha a pb-nek, ha ezzel lenne baja akkor csak a szerverről dobna ki, s nem lefagyasztaná a gépem, mindenesetre egy próbát megér, hogy kikapcsolod őket.
-
sith7
félisten
válasz
Illusion1010 #29502 üzenetére
Szép
-
gergo0328
senior tag
válasz
Illusion1010 #29502 üzenetére
1. kép: ilyet már én is besz0ptam...én nem láttam csak a csapattársaim hogy az ottmaradt
ugrottam még 1-et ejtőernyővel és meg is javult
2. kép: ott 1 cheater vagy az meg valami Illusin1010
-
Illusion1010
senior tag
Ennek a nyomorultnak nem volt könnyű elrejtőzni
Aztán képbe került 2 csíter.
DutchReaper és annetteK80 Szopjanak lovat
-
gergo0328
senior tag
válasz