Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
Sziasztok, valakinek van kedve coopozni velem singleben?

Jo ideje megvan a jatek valami akcioban vettem meg, most jutottam el odaig, hogy akar jatszani is lehetne vele
Gyorsan meg is vettem a premiumot potom penzert
-
Redneck
nagyúr
válasz
vtomi2
üzenetére
Annyira szerintem sem drámai, legalábbis ahhoz képest mint amilyen az elején volt. A szerver és a kliensek közti késés jelenleg minden online FPS-nél sarkalatos pont, ezen kár rugózni.
Ha a hétvégén, vagy jövő hét elején lesz egy kis időm, felrakom és felmegyek egy jó mocskosat Magnumozni. Ha van kedved felveszlek, tarts velem! Igazi piszkos Harry mód!

Dave567:
Ez egy casual cím. Ha lenne kompetitív módja amire komolyabb esport épül, és jelentős gazdasági erővel bír, többet dolgoztak volna a hitboxon. Vannak hibái, de amíg nincs mögötte a versenyekből és a népszerűségből adódó pénzmag, nem foglalkoznak vele.
Egyébként egy ezer éves címet fikázol, szerintem engedd el.
Vagy van egy egyszerű megoldás. Bérelj szerót, és csak alacsony pinges embereket engedj fel.

Szerk:
Az nekem is fent van. Ez a BF3-mas profilom, innen fel tudsz venni remélem. A BF4-et már böngészőből pörgetem. Az a pár HC szeró amit talál engem bőven kielégít és már inkább kényelmes típus vagyok... Tudom hogy ciki.
-
vtomi2
őstag
-
vtomi2
őstag
válasz
Dave567
üzenetére
Jaja, emlékszem, nem lagg volt, janem ez egy "árkádosabb" játék, és a becsapódástól távolodvan kevesebbet sebez a lövedék, ezért szoktam ugrálni én is, ha meglátok egy tankot (kb csak akkor húz le 100-ról, ha telibe találl, vagy alattam csapódik be a lövedéke).
Supressiont/motion blurt utállom én is, de minden játékba belerakják, hozzá kell szokni
viszont rögtön lőhetsz, csak nem leszel olyan pontos, meg kb semmit nem látsz majd 
Hitboxot sokszor utállom én is, de amíg nem találnak ki más módszert rá, addig marad ez (minden játékban).
Azóta már játszottam sok fps-el, és mindegyiknek megvannak a saját erőségei/hátrányai. Nem tudom milyen játékokat tolsz még, de reméllem azokat is fikázod.
-
Dave567
veterán
válasz
vtomi2
üzenetére
Még régebben vitatkoztunk a tankos próbálkozásomon, hogy átugrotta a lövedékemet a csávó, és nem halt bele, valószínű itt is lagprobléma volt, de ez kicsit vicc, a suppression benne katasztrófa, el se találnak, de már bejön ez a szar, és utána nem lehet lőni az ellenfelet, csak kis idő múlva, na ez egy lövöldözős játékban??

A gl meg vicc, hogy 50-es sebzése van, meg a többi fegyvernek is, meg a hitbox rendszer, ami ugye a játékhoz kell, na itt megbukott.
Annak most elmegy, hogy Tdm-re menjek, de többet nem ér.Persze, ha ez az első, így lehet, hogy jó neked, de nekem vicces, és fikázom persze, meg pörög a topic is.

-
vtomi2
őstag
válasz
Dave567
üzenetére
Miért ne lehetne jó? Előte lanostam, és utánna is játszottam online, és eggyik se hagyott bennem olyan emlékeket mint a bf3.
Nem mondom, hogy tökéletes játék (olyan nem létezik), de hogy a legjobb játékaim között van, az tuti.
Egyetlen játék, amivel képes voltam 1 hét alatt 50+ órát játszani. -
-KP-
veterán
én nem értem ezt a fingfűrészelést. van hogy torrent mellett tolom a bf3-at és ugyanúgy betalálnak a lövéseim. olyan is volt, hogy elfelejtettem lelőni az utorrentet és 100% megette a feltöltésem mégis szépen öltem az embereket. többnyire német szervereken tolom és még soha nem éreztem, hogy a netkapcsolattal gond lenne. pedig fos vidéki netem van.
-
vtomi2
őstag
válasz
Dave567
üzenetére
Mutass jobb játékot (és menj azzal játszani). Fél éve letöröltem a 3-mat, mert csak uberpro meg kezdő játékosok vannak benne, és engem is idegesített. 7 éves játéktól mit vársz, ha még a mostaniakban is ugyanúgy ottvannak ezek a hibák?
Megvan a colonel 100 nem? Akkor mégis minek akarod még ezt játszani ha ilyen szar?
-
Redneck
nagyúr
Én anno mikor toltam, nem a statra mentem csak az elményre. Hit and run, semmi kempelés, így volt 2,2-es KD-m. Ha lenne helyem felraknám, az SV 98 és a Magnum nagyon jó móka nyílt irányzékkal, olyan mint az agyaggalamb lövészet. A BF4-ben messze nem volt ekkora élmény, máshogy kell lőni.

-
vtomi2
őstag
-
zsoika
addikt

Ha megnézitek ezt a képet (ami nem sikerült vmi jól) az látszik hogy kb. egyedül hoztam a meccset. A csapattárasaim nem sokat segítettek kivéve az elsőlt aki önfeláldozó k/d -s.
Talán egy +-os van a csapatban rajtam kívül és az meg tuti mesterlövész volt....mert kevés a pontja(nem foglalt).
Az ellenfélnél meg csupa jo k/d-s .
Nagyon szenvedtem ,de sikerült. -
zsoika
addikt
válasz
Dave567
üzenetére
Én úgy szoktam , hogy gyorsan csinálok egy pl. 9-0 ás statot és akkor elkezdek szórakozni.
Teszem azt ,megyek pár kört UH-1Y VENOM helivel.....szivatom a népet. Amikor már annyira felhúzom őket hogy mindenki engem akar kinyírni váltok tankra. Persze ki is szednek vagy 5x a heliben ,de még akkor is 3-1 k/d arányt szoktam hozni.
Szóval váltok tankra és az összes gyalogot kiszedem....mert ugye mindenkinél Igla van .
Na erre már szörnyen bepipulnak .....jönnek is ész nélkül. Így könnyű jó K/D-t hozni.
-
Dave567
veterán
válasz
zsoika
üzenetére
Nem tudom, majd nem minden játékban arra megyek, kivéve a COD, mert az pörgősebb.
Vtomi: Talán mert ez volt az 1. Online fps játékom, és 0.4-ről küzdögettem fel magam? Mikor még rendszeressen játszottam vele 2+-os volt a k/d-m átlagosan.
Erre még annyit, hogy itt a probléma......
-
zsoika
addikt
válasz
Dave567
üzenetére
Én nem kimondottan a K/D-re megyek ....az jön magától. Sokszor segítek csapattársakon és általában olyankor meghalok.
Szoktam bosszankodni ha bagatel (amatőr) hibám miatt lőnek le ,de a jobb játékost elismerem. Szoktam is neki írni hogy "nice".
Szóval bosszankodok egy kicsit, de amikor megélesem a statomat látom hogy 9-1
....ilyenkor megnyugszom. -
CJ4567
nagyúr
válasz
Dave567
üzenetére
Amikor elkezdtem játszani, mert ingyenes volt a játék, nem voltam a legjobb FPS játékos (most se vagyok, de sokat javultam), és a gépem se volt a legjobb, így nekem is 1 alatti (0.96) az összesített K/D.

Játékban való teljesítmény számít, és néha hasznosabb egy olyan csapattárs, aki nem tud jól lőni, de segít a csapatnak ammoval, HP-val, élesztéssel, mint egy olyan, aki egyedül megöli a csapatot, de amúgy csapatmunka nincs.
Ha most visszajönnék napi szinten BF-ezni úgy, hogy nem 30-40FPS-em van, hanem 70-80+, akkor én is tudnám tartani a pozitív K/D-t, ellentétben azzal, hogy milyen voltam régen. Sokan meg a játékélményért játszanak, nem azért, hogy figyeljék hogy most 2-es a K/D-m, neki meg 1.9-es, és akkor én mennyivel jobb vagyok. (Főleg úgy, hogy mindenkinek van jó, és rossz napja.)
-
vtomi2
őstag
válasz
Dave567
üzenetére
Talán mert ez volt az 1. Online fps játékom, és 0.4-ről küzdögettem fel magam? Mikor még rendszeressen játszottam vele 2+-os volt a k/d-m átlagosan.
Pingproblémát meg úgy képzeld el, hogy pár másodpercenként felugrott 1000+ra, úgy szó szerint játszhatatlan, és ez ment pár hónapig mire kicserélték az utcában a dobozt.
Sztem ugyanolyan arányban vannak a 10+ meg a 60+ pingesek a 3 k/d-knél.
Sokkal többet számít a játékban a pályaismeret meg jó helyezkedés/ taktikázás mint a ping, vagy akár a recoil control. Pl 1v1-eztem olyannal aki szemtől szembe simán kiszedett mp443-mal, mindegy mivel mentem, de amint rendes mecsben voltunk én öltem meg többször, mert nem tudott levédeni minden irányt.
-
Dave567
veterán
válasz
vtomi2
üzenetére
Figyi csak megsúgom, 1.40 statod van, gondolom akkor igazad lehet, és neked mennyi volt, mert vissza olvasva neked is elég nagy szokott lenni a pinged.
És én játszva akkor miért veszem észre azt, hogy akiknek 50/60/80-as pingel játszanak jobb a statjuk, pl 2.45
3.10 meg ilyenek??? -
vtomi2
őstag
válasz
Dave567
üzenetére
Figyi csak megsúgom, hogy ~100 as pingel is simán lehet játszani. Nagyon sokáig játszottam mobilnettel 80as pingel és simán ment. Amíg nincsenek profi cuccaid addig nem azon fog múlni

Ha meg vannak, akkor meg menj 120hz-s szerverre, mert az gyorsabban frissít.
Abban igazad van, hogy egy 200+ pinges felmegy, akkor az a szervert szétlaggoltassa, de 100-as pinget nem veszed észre...
Játszottunk kupát oroszok ellen, nekik 100 körüli pingjeik voltak és hidd el, hogy nem azon múlott

-
Dave567
veterán
válasz
kisselandras
üzenetére
érdekel mennyiszer hallok de nem bírsz mit kezdeni vagy csaló van vagy elég 2 ember akinek a ping 100 fölött van mindig olyan szervert kell nézni ahol ping limit van
Azt észre vetted hogy 20 ms különbségről beszélünk????
Ott van megbaszva a játék, hogy a 20ms különbség is számít, legalább is ebben a fosban, hiába kezded lőni az enemyt mikor nem regisztrálja a találatot, Ő meg könnyedén lelő.
Amúgy meg sokat érek a 200ms ping limitekkel, mert csaj ilyenek vannak....
Legyen 20/30/40 limitek, és akkor egyenlő lenne az esély...
Kb 20 embert reportoltam emiatt... -
Dave567
veterán
válasz
zsoika
üzenetére
Én az összes fegyverre (kivéve KP) megcsináltam a dogtagokat, kiegeket, + Assignments -ek is megvannak, már csak a K/D arányra gyúrok, de a hitreg miatt, meg a ping oltári különbség miatt ezt lehetetlen.
Jármű részt már hanyagolom, mert az jobban felidegesít, de ott is vannak ping gondok.(#38437) kisselandras: 0.48 K/D
Nekem se sok még, de én nem szeretek veszíteni, sőt utálok. 
-
CJ4567
nagyúr
-
zsoika
addikt
válasz
Redneck
üzenetére
Na csak sikerült félreérteni!
Az amit írtál oké és nem is vitatom ,de miért követed ezt a topikot ?
Hogy fogalmazzak...hmm....megpróbálom a saját szemszögemből.
Én csak és kizárólag BF3-al játszom. Tehát ezért követem ezt a topikot ,de a pl. Far Cry már nem ....miért is tenném.
Mindegy csak kíváncsi voltam . -
CJ4567
nagyúr
-
Redneck
nagyúr
válasz
zsoika
üzenetére
Lehet hogy a járműves és kütyüs módokat nem toltam sokat, de infantry onlyban elég jól lövök, plusz vannak dolgok amikkel kapcsolatban hozzá tudok szólni, van véleményem. 120 órát toltam, nálam az párszáz játék birtokában soknak számít. Ezen kívül a GTA V (212 óra) és a CSGO (1528 óra) pörgött többet.
Ha budget gép kell BF-re, szétnéznék valami akciós Haswell után aprón, vagy Imperiumon. Natív 4 magot vennék 2C/4T helyett, lehet játszanék olyan címmel is ami nem szereti a HT-t.

-
-KP-
veterán
válasz
zsoika
üzenetére
egy valami tántorít el egyelőre a g4560-tól, az a magas ddr4 ár. De perpill sajna a vga kártyák is horror áron mennek. 65k egy 1050Ti? Egy éve rx480-at vettem ennyiért használtan..
Én mindent használtan vennék amúgy, de ha újonnan vásárolsz, akkor a g4560 eléggé zsákutca. Helyette inkább ryzen 3, vagy core i3 8100.
-
zsoika
addikt
Egy ilyenre gondoltam....szerintem ez ma a minimum.
CJ4567: Érdekes! Te és Redneck is azt írjátok ,hogy keveset játszotatok, de akkor mit kerestek a topikban?
Félre ne érts! Nem baj hogy itt vagytok ....sőt. Csak érdekel ,hogy miért nézegettek olyan topikot ami nem a "tiétek".
Pl. Én sem olvasgatom a Samsung TV topikot, mert LG -m van. -
-KP-
veterán
válasz
zsoika
üzenetére
mit takar az olcsó gép? egyébként nagyjából júniusra akarom összerakni.
én vmi sandy i5,8gb ram,750ti körüli kártyára gondoltam, vagy helyette g4560, valami olcsó 1151 lappal, szintén 750ti kártyával.
nagyon max használt i7 2600 vagy neki megfelelő xeon, amit vennék.
A tervem az, hogy veszek egy bazi nagy kihúzható tetőt az udvar egy részére ami árnyékot ad és nyáron kiköltöznék oda hideg sörrel, ventivel, meg egy bazi nagy árammal működő rovarriasztó cuccal

-
zsoika
addikt
válasz
maxxenergie
üzenetére
Eléggé teker a CPU! Néha 90% fölé ugrik és ez csak a mertós pálya.
Nem tudom mit művelne egy 64-es nagy pályán ,de akkor is szép teljesítmény tőle. -
maxxenergie
senior tag
-
-KP-
veterán
válasz
zsoika
üzenetére
igen láttam a videókat, de abból nem derült ki hogy vajon mennyire akad, vannak-e mikrolaggok stb. BF3-at core i5 2320-al kezdtem, frankón vitte, majd 2600k, most meg egy ryzen 5 van a gépben. Mindegyikkel tökéletes. De elvileg a g4560 partiban van egy i5 2400-al.
https://logout.hu/bejegyzes/zsoltdeak17/i5_2400_vs_pentium_g4560_2.html
mint mondtam egy 2. kisebb konfigot akarok összerakni, és nem nagyon akarok elszállni árban.. Gondoltam megkérdezem, hátha használ valaki ilyet...
-
zsoika
addikt
Szia! Szerintem a BF pont az a játék ami igényli a több magot és a minél több szálat...ezért is használok i7-es procit hozzá.
A World of tanks az szerintem 1szálat használ ha jól emlékszem....ahhoz jó lehet a G4560, de összerakod és ki tudod próbálni hogy fut.
Tele a youtube különböző konfigos fps-es videókkal, esetleg abból még tájékozódhatsz. -
-KP-
veterán
hali,
64fős multi vajon hogy fut egy pentium g4560-on? össze fogok állítani egy 2. kisebb konfigot és jó lenne, ha vinné a bf3-at is.
-
kisselandras
senior tag
válasz
Dave567
üzenetére
Mit mutat a statom? remélem valami jót

Amúgy valamelyik nap toltuk haverokkal bf3 -at volt egy mókus aki 5 m magasra ugrott aztán 1 lövéssel 5 m magasból darálta az embereket mondtam havernak ez superman baszki
ki is léptünk
bf4 ben pedig volt a múlthéten egy manus zászló behúzva zavodon az E bent vagyunk 3 an a vagonba ott lapulunk s hirtelen mellettem terem a manus hát mondom ez hogy mind a 3 kat kis szedet Aztán látom mások írják a manusra hack votekick xx manus mert mindenki mellet ott jelent meg mellette ki is lett baszva a szerveről
s érdekel mennyiszer hallok de nem bírsz mit kezdeni vagy csaló van vagy elég 2 ember akinek a ping 100 fölött van mindig olyan szervert kell nézni ahol ping limit van 
-
maxxenergie
senior tag
válasz
Dave567
üzenetére
Apa kezdődik ....

Ne már megint 1000 hozzászólás, azt hittem ezen túl vagy már 7 év alatt, hogy mennyire szar ez a játék, de azóta is ezt tolod és fikázod.... kezd nagyon unalmas lenni mondjuk korábban is az volt már, és ezerszer le lett írva, hogy hanyagolni kell mert rámegy az egészséged annyit nem ér !
-
zsoika
addikt
válasz
Dave567
üzenetére
"Persze ahogy végig néztem itt a legtöbb ember statját, titeket nem érdekel hányszor haltok? "
A k/d arány önmagában semmit nem mond!
Pl nekem nagyon elszállt a reményem egy 2-es re amikor fejembe vettem, hogy minden fegyverre megszerzem az összes kiegészítőt. (Még 50000 -et kellene ölnöm és max 1/4-ét halnom hozzá, de összesen van annyim.)
Akkor jöttem rá milyen iszonyat sz.r fegyverek is vannak......persze vannak jók is és közepesek.
Ha jól emlékszem a pp2000 egy gyalázat. -
Dave567
veterán
válasz
Redneck
üzenetére
Nem tudom micsoda, egyszerűen megjelenik mellettem, pedig körbenézek, akkor pont nincs senki ott, de már lelőtt.
Lagra visszatérve, mivel nekem ez van, meg az MW széria, tehát nem sok MP játékom van, de ez a hitreg probléma, meg a Suppression ami nekem az enemyn nem nagyon működik, félelmetes...
Ez a játék amit a másik fórumon pár játékos agyon dicsér, nem tudom felfogni, hogy miért, komolyan ezen mit lehet azt mondani, hogy jó??Szemben állsz az enemyvel te kezdesz előbb lőni, mind betalál, persze a fele tárat el lőttem, de még is Te halsz meg, ez most akkor, hogy van? Ja 25/50-es ping, persze enyém a 25.
A shoti+ Slug jobban lőnek vele 50m-ről, mint én az M416-al, Persze fordítva ez nem működik, vajon miért nem?Persze ahogy végig néztem itt a legtöbb ember statját, titeket nem érdekel hányszor haltok?

Vagy miért játszotok egyáltalán, nem azért, hogy jobbak legyetek, ügyesebbek meg ilyenek? -
Redneck
nagyúr
válasz
Dave567
üzenetére
Csak vicc volt, gondoltam hogy in-game dologról van szó. Egyébként random spawn, vagy ordas nagy lag miatt kérdezted?
Hülyeség ON, ne sértődj meg miatta!
Nem láttad a Jay és Néma Bob visszavág című filmet? Abban keresték fel a film végén a neten beszólókat.
Általában te szoktál ölre menni a BF hibái miatt másokkal.
-
Dave567
veterán
Volt már nektek olyan, hogy nem mutatta az embert, egyszerűen csak megjelent mellettetek?
-
zsoika
addikt
válasz
kisselandras
üzenetére
Prémium pályák és módok eléggé döglenek.....sajnos.
-
Dave567
veterán
válasz
kisselandras
üzenetére
Mikor voltál fent?
-
Dave567
veterán
Na végre kezdenek döglődni a szerverek...
-
Dave567
veterán

Nem nagyon örültek...
Itt a battlefieldesek körében nagyon ment a fika a Coddal kapcsolatban, hogy csak gyerekek játsszák.
Az összes fegyveremből kifogyott a töltény, sehol egy ammo láda, na oda futok egy supporthoz, mondom is neki, hogy dobjon egy kis lőszert, cseszikrá, folyamatosan lőtt meg tárat cserélt, na mondom beállok elé ugrálok előtte de semmi, oda futok a másikhoz, az ugyan úgy. Gratulálok!!! Az élesztés már nem menő, de még ammo-t dobni sem.
-
zsoika
addikt
válasz
Redneck
üzenetére
Akkor Te kb olyan vagy mint Erik barátom....kb 1millás a komplett gépe és van vagy 50 eredeti játéka, de alig játszik. Nem tudom ezt élvezi ,hogy mindenből a legjobbat és legújabbat ,de semmi eredménye ...szerintem.
Én csak bf3 azok! 1210 órám van benne ...nem sok.
A fiamnak feltettem a :Assassin's Creed: Black Flaget, R6 Siege, The Crew és a kötelező Minecraft és ennyi. -
Redneck
nagyúr
Nálam a 120 óra már nagy teljesítmény, lévén sok játékom van és kevés időm.

-
zsoika
addikt
válasz
Redneck
üzenetére
A 120 óra az nagyon kevés !
Gépágyúval már nem mész sokra.....szinte kötelező a tv rakéta.
Nekem elég ha a repülősöket lefoglalják a saját repülőink.....ha ez nem sikerül akkor küszködés lesz. A helinek 2db repcsi+AA+2 heli+tankok géppuskazápora+ iglás gyalogok már sok......főleg egy ilyen használhatatlan lövésszel. -
Redneck
nagyúr
válasz
kisselandras
üzenetére
Egyszer egy jó helissel csapattam egy jót. A srác jól repült, foglaltunk szépen sorban, gépágyúval rendesen aprítottam az ellenség gyalogosait. Nyilván ehhez az is kellett, hogy az enemy elég gyenge volt.
Close Quarters szerverek vannak még? Ha igen, lehet felrakom. Bár egy jó kis Noshahr Canalshoz is lenne kedvem. BF4-ben is találkoztam vele, de nem volt olyan jó mint az eredeti.
-
-
zsoika
addikt
Ma rendesen szétba..ott az ideg BF3-ban. Beül a csávó mellém a helibe lövésznek és géppuskán kívül semmilyen rakétája nem volt.

Küzdöttem mint disznó a jégen a tv rakéta ,AA, repcsik ellen ,de szétszedtek. Mondom OK.
Ezt megjátszotta még 1x.....hmm....majd ő volt a pilóta és Én a lövész. Felemelkedés után azonnal fejjel lefelé fordult és becsapodtunk a földbe. Na ekkor léptem ki. Úgy felcseszett ,hogy minek szál be ha nem tud segíteni?
Az asszony nyugtatott, hogy lehet egy 4éves gyerek az(mint a fiam) és én meg szidom. Mondtam az asszonynak hogy az nem lehet mert Marci tud helit vezetni és repülőt is. Szerintem 1éves gyerek lehetett ilyen tudással. -
vtomi2
őstag
-
Olympos
senior tag
Sziasztok!
Pár év után ismét feltettem a BF3-at, de telepítés után megnyitná azt a weblapot - szerverek listáját -, ami már nem létezik, így nem tudok játszani vele.
Ennyi volt?
Nem lehet többet BF3-al játszani? -
Enigma1945
őstag
válasz
kisselandras
üzenetére
szia! igen, köszi a kérdésed. még viszont nem volt időm tolni, vele, remélem ma vagy holnap feltudok menni játszani

-
kisselandras
senior tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Sikerült megoldani? Nem mindég vagyunk itt fent

-
Redneck
nagyúr
válasz
Enigma1945
üzenetére
Jó nettel nem vészes. Próbáld meg, a missing DLL lehet megoldható így.
-
Enigma1945
őstag
Redneck: A bf4 nincs letöltve, de ahhoz kedvem sincs.
Szerintem letöltöm az egészet, 100megás nettel nem lesz sok idő. ( szerintem )
Köszi a segítséget!
-
Dave567
veterán
válasz
protegum
üzenetére
Igen, ebben igazad van, de nem is erről szól a játék. A lényeg, hogy megfelelő lőszert találj a fegyveredbe, mert ha nem halott vagy.
De a Pubg-hez képest a bugfield egy gyerek játék, de meg lehet mondom nézni magát a táborát.
De ne is vitatkozzunk ezen.
Jó játékot mindenkinek.
-
Redneck
nagyúr
Közben leesett hogy ez a 3 topikja. 😆 Ez a játék ilyen, de egyáltalán nem kiégetős. Normális szervereken 144-180Hz-en baromi nagy élmény a mai napig. Sőt, haver régi Core 2 Quadján is jót játszottam vele GTX 460-nal nemrég. Ha nem jön be töröld, van csomó más cím amit tolhatsz. Ha valóságosabb kell ott a Squad vagy az Arma 3.
kisselandras:
Nem vagyok grafika mániás, de a PUBG a 3-hoz képest nagyon ocsmány. Pláne a 4-hez vagy az 1-hez képest...Egyébként ha a 3-tól kiégett egyet tudok mondani. CS:GO közelébe soha ne menjen, ott agyvérzést fog kapni a 64 tickes szervereken. Főleg ha 40-50 fölötti a ping.
-
kisselandras
senior tag
válasz
Redneck
üzenetére
Jó kis játék lenne de sok a hiba benne . 30 millió példány kelt el de nem jutnak előre itt is csak a pénzt élvezik de a játékba nem fektetnek !
(#38398) Dave567
Nekem sose azon múlt hogy milyen a grafikája?
Nem tudom te milyen karival tolod de grafika a lényeg nem mindegy számomra hogy egy 8 scopal elátok pls 3 km s fejbe lövöm vagy hogy lássam a 3 szintes házat vannak e fent
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(amúgy meg jól el vagy tűnve
)

viszont rögtön lőhetsz, csak nem leszel olyan pontos, meg kb semmit nem látsz majd 

Engem is zavar FPS-ben az 50 feletti ping, egyszerűen elrontja a hitboxot. Valamelyikben jobban, valamelyikben kevésbé.