Hirdetés
-
Mobilarena
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
STC Speed
őstag
DirectX error hibára van valami megoldás?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
buhehe

-
Bjørgersson
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Csak a gangbang!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#20097) renard: Lány vagy, én conquesten hoztam fel második helyre.

-
Mr.White
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
és azt még nem is mondtam hogy engeenerként mentem fel.

fel kellett valahogy hoznom 2. helyre az m4a1-et.
(#20098) kovy29: nem volt kedvem km-eket gyalogolni hogy aztán egy csipa leszedjen.

-
- = Zk = -
félisten
a G3 örök és elpusztíthatatlan

[link] -
Tirexi
addikt
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Ez nagyon jó lett.
Grat hozzá. 
-
Feribacsi555
senior tag
Szevasztok.
Kis csapatommal készítettünk egy rövid kis átdolgozást BF3 Noshahr Canals-ról, azon belül is egy tdm sniper módról. Sokat játszunk ebben a módban és az egyik este jött az ihlet, megírtuk a szövegezést és ez lett belőle:
További szép napot

-
Mr.White
senior tag
na megvolt a napi 1 kör.
rekordot döntöttek a srácok, 300tikettes tdm alatt egyszer nem élesztettek!
-
Tirexi
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ez elég logikátlan.

Ha a TOP 100-ban nem vagy akkor a TOP 10-ben miért lennél?
Na meg: Found no matching user
-
KAMELOT
titán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Jihad-nál meg az a gond, hogy még mielőtt odaérsz már felrobbantál!
Tehát az nem jihad 
-
Tirexi
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Pedig azt hittem megfelelek az elvárásaidnak a szerény 91 óra játék időmmel.
Ezek szerint nekem is kell az 1000.
Valaki linkelje be kovy99 BF3 accját!
Néztem a TOP 100 Players on the World-öt de nem találtam benne.
-
Gyula84
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Mindegy, hagyjuk inkább, rég hallottam ekkora baromságot.
mert soha nem olvasod a posztodat
-
KAMELOT
titán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Már ha a közelébe érsz!
Mert nálam nem sűrűn! -
jacint78
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ezért, mert ilyen nincs. Egy játékos miatt általában nem lépek ki, de, ha folyamatosan kilőnek és jóval erősebb az ellenfél, akkor unom a játékot.
Veszíteni is tudni kell ám
Tudok veszíteni, általában veszít a csapatom és sem az, sem a leaderboard nem érdekel, én játszani akarok, nem kínlódni. Nem vagyok kocka, játszani szeretek, ha szépen kiegyensúlyozott a meccs, az nagyon jó, átlagban annyi halálom van, mint lövésem, de, ha bivalyerős a másik csapat, akkor hagyom a francba, mert számomra nem szórakozás folyton a spawn képernyőt bámulni....
Nem tudom miért lenne ez agymenés, vagy baromság.

-
Bjørgersson
félisten
válasz
jacint78
üzenetére
Az agymenésedet nem lehet érteni. Ha az ellenfél csapatában van egy játékos penge stattal, de játék közben semmi kirívót nem tapasztalsz, akkor miért kell kilépni. Vagy te játék helyett végig a leaderboardot figyeled? Mindegy, hagyjuk inkább, rég hallottam ekkora baromságot.

-
jacint78
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ilyen stattal, nyílván aprítja az embereket. Egyszerűen nem élvezem a játékot, ha túlerőben van az ellenfél, nem tudom mit nem lehet ezen érteni.

-
jacint78
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ha az ellenfélnél az elsők ilyen stattal rendelkeznek, akkor vagy nagyon prók, vagy csíterek. Mivel egyik sem vagyok nem élvezem a játékot úgy, hogy meg sem mozdulok és már kilőnek.
-
aizen92
addikt
ki mekkora dpi-vel játszik? mennyi az ideális? ( gyalogra gondolok most nem repcsi/helire )
(#20066) Tirexi: az teljesítmény.

-
Tirexi
addikt
-
jacint78
addikt
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Csíííter.
Léptem volna le, ha valakinek ilyen statja van. 
-
LamaCube
addikt
válasz
stickermajom
üzenetére
Ez is igaz.

-
Peetyaa
tag
Valaki help!!!
Hogyan tudom a crossbow-ba cserélni a lőszert? Háromféle van, meg is szereztem őket, de nem értem hogyan tudom váltani őket...
-
9Petya2
tag
Köszönöm a ma esti játékot kisza25 fórumtársnak! Egy élmény volt

-
ooszi
senior tag
Ezek után én már fel se merem tenni a kérdéseket.

-
LamaCube
addikt
válasz
stickermajom
üzenetére
Mert sajnos nincs semmi értelme szerintem. Biztosan bannoltak már miatta, de aki fizet a csalásért annak nem gond még egy kulcsot venni. Ugyanúgy csal a férge!!
-
dokee78
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Angol nem megy,max a Google fordítóval.
Ha tudnék angolul lehet nem kérdezem. -
gali777
őstag
válasz
LamaCube
üzenetére
Nincs azzal gond, hogy valaki kérdez a játékról, de hogy amióta megvan neki a játék folyamatosan kérdez és olyan dolgokat, hogy egy pillanat alatt megtalálná a választ, ha annyira érdekelné és keresné. Ez is egy módja végülis a hsz gyűjtésnek.

(#20042) dokee78: Itt nem arról van szó, hogy beoltalak vagy valami, amúgyse tudom mi volt ezen a beoltás... Ha tényleg nem érzed akkor hagyjuk is, kérdezősködj tovább

(#20052) dokee78: Kezdhetted volna ezzel is és akkor nem megy az "oltás"
Így más megvilágításba került a dolog. -
Algotis
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Például kitiltja a többi szerverről is?

-
xkoti
senior tag
Sziasztok egy kérdés esetleg nincs valakinek olyan kulcsa amit elcserélne ?
Ha van érdeklődő írjon privátot
-
LamaCube
addikt
válasz
gali777
üzenetére
Ez egy játék fóruma a játékkal kapcsolatos kérdéseket lehet feltenni. Több értelme van, mint 15000 killből összevágott általában atommakk gameplay videókat feltenni 100x. Vagy sírni, hogy reportolják xy egyént.
Már ez is baj, hogy valaki a játékkal kapcsolatban kérdez valamit? Ezzel a hsz-el is amit írok csak az offok gyűlnek...
-
Algotis
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
A perm az ugye tudod h állandó?

-
Bjørgersson
félisten
Felbasz a sok nyomorék admin. Meg merem kérdezni, hogy az aimbotosok miért csak perm bant kapnak, erre kickel.
)))))))))))))))))))) -
gali777
őstag
válasz
dokee78
üzenetére
Nem vagyok ideges, csak napok óta mást se olvasni a fórumban, minthogy alapvető kérdéseket teszel fel, amiket 1 perc alatt (de akkor lehet sokat mondok) meg lehet találni. Én is átsiklottam az előző napokban a kérdéseid felett, de most már sok volt. Innentől átsiklok megint, de ez most kikívánkozott

-
dokee78
félisten
Ne utálom,mikor szaladok a heliért,valaki beszáll és már viszi is,pedig még lövök is rá,hogy ne hagyjon ott.

Most nézem még 7 AT kill és megvan az ACR-R
10 T-UGS assists ez mi lenne?

-
Bjørgersson
félisten
VAN der BOSS most nincs szükség gunnerre?

-
Levi113399
tag
Sziasztok szeretnék csapatot keresni közös játékra. mert ez az egyedül megyek és lövöldözök kicsit unalmas. taktika közben beszélgetés jobban tetszene.

-
haly
őstag
Leültem most pár perce, hogy játsszak végre, mert hét közben nincs időm. Első kör, 12, vagy 13-1-es statom volt. Kis idő múlva kapom a bant. Suspicious stats...

-
blaca83
őstag
Játszottam ma meg tegnap pár kört ismét a BF3-mal és nagyon furcsa most a 4 után.
Nagyon zavaró volt, olyan mintha a 3 sokkal gyorsabb, folyamatosabb lenne.Ugyan azokkal a beállításokkal majdnem helyben megfordultam még gyalogosként is egy "jobbra vagy balra nézéssel".

-
Laraxior
titán
válasz
Firkavadasz
üzenetére
Nagy ritkán ülök bele, ill. csak akkor, ha az enemyben nagyon nincsen légi tevékenység. Mert bár repülni jól tudok vele, de a támadás, meg a védekezés nem nagyon megy, gondolom nem azért attack heli, hogy városnézésre használjam, ezért nem is szoktam elvinni
Több hasznom leli a csapat ha a földi járműben foglalok helyet.
Most is csak a hidas videó miatt néztem fel "helizni" -
Laraxior
titán

Elfelejtették a fiúk ezt a kockát textúrázni
Armored Shield, RU bázis mögötti folyót kell követni és beleütközik az ember. -
KAMELOT
titán
Érdekesek ezek a játékosok. Beléeresztem az egész tárat ő meg 2 golyóval lelő.
-
KAMELOT
titán
Elég sok szerveren van csíter. Ezeket miért nem dobják ki?
-
Sami22
aktív tag
Egy rohadt kört nem tudok végigjátszani. Valamiért mindig elveszik a kapcsolat az EA szerverivel.
-
dokee78
félisten
válasz
Mr.White
üzenetére
Tudom,hogy az Armored killben van de még csak egyszer láttam és pont engem szopattak vele.
Sőt már a Coopban kioldott fegyvert is használtam.Coopban viszont a buszos pályán a társak mindig lelövik a túszt a buszon.

Gali777:
Ja igen berakják a járműveket és ha nem prémiumos ül be akkor robban.Viccet félre téve a fegyverekkel nem voltam tisztában inkább.
Laraxior:
Köszi. -
Mr.White
senior tag
válasz
dokee78
üzenetére
a fegyvereket bárhol használhatod, kivéve ha a rules-ban tiltva van.
M118 armored kill dlc-s mapokon van asszem US oldalon. (tank destroyer)gali777: "Vagy, hogy gondoltad, majd azoknak akiknek megvan a premium beraknak az alappályákra járműveket amiket csak ők használhatnak?
"
ez lenne a minimum.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gali777
őstag
válasz
dokee78
üzenetére
Fúú hallod....
Amúgy igen bármelyik fegyvert használhatod bármelyik pályán feltéve ha megvan neked. A járművek pedig pályákhoz vannak rendelve. Azokat használhatod amelyikek elérhetőek az adott pályán. Vagy, hogy gondoltad, majd azoknak akiknek megvan a premium beraknak az alappályákra járműveket amiket csak ők használhatnak?

-
dokee78
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
De a Close Quarters fegyvereit használhatom a régi pályákon is nem?
Csak a járműveket nem?Vagy akkor használhatom ha prémium pályán játszom és map váltásnál pl. beteszi a Caspian pályát?
Még azt az M1128 vagy mi a neve anti tank ízét ki sem tudtam próbálni.
Ami Laraxior videóján van. -
scampolo84
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
A gumiember
Tiszta X-akták 
-
ADAM1337
nagyúr
Lehet azért shotival vadulni még mindig tdm-en: [link]
-
Snip3r_HUN
addikt
LOL

-
Laraxior
titán
válasz
sixpak
üzenetére
Csak GPU-nál hoz ennyit, CPUnál ennyire nem észrevehető. 2000Ft-ért vettem rá, a VGA végén van egy 8as venti 5V-on és jónapot.
(#20002) VAN der BOSS: Múltkor láttam hívtál 'kopterezni, este fél8kor... másnap 2 körül vettem észre

Amúgyis kicsit meg kell szelektálnom a barátlistát... sőt jobb lenne elnevezni inkább játszópajtás listának, mert a 95 emberből kb 10-el játszok... úgyhogy előre is szólok úgy mindenkinek, hogy ne sértődjön meg... ki ezért, ki azért tűnik el
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Léptem volna le, ha valakinek ilyen statja van.
![[link] [link]](http://prohardver.hu/dl/upc/2013-10/429691_bf3_2013-10-20_8-28-50-201.jpg)
![[link] [link]](http://prohardver.hu/dl/upc/2013-10/429691_bf3_2013-10-20_8-30-09-427.jpg)