- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Azt hiszem a harangszo mar mindent elöntött eme jatekról,amugy eleg jo akciojateknak tunik, amelyben batmankent kell majd rendet tennünk a varosban.Kisse nagy reklamja volt,az Nvidianak koszonhetoen...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
Kassadin #631 üzenetére
Eleinte az is. Később ahogy egyre potensebbé válik a karaktered és egyre több zárt ajtót kinyithatsz vele, már egyre kevésbé az. 100% zseniálisan fel van építve. Egyszerűen tökéletes. Sehol egy logikátlanság. (Bár a játék elején véletlenül kihagytam egy scriptelt részt és ezt a játék fagyással honorálta, de ilyen csak egyszer volt.)
A játék egy bizonyos pontján el kell kenned Pamela Isley száját. Így talán nem tekinted spoilernek, ha nem a "művésznevét" mondom, és szépen el tudod felejteni, mire odaérsz. Ha mégis megfogadod a tanácsom, jegyezd ezt meg! Ha végeztél vele, szabad kezet kapsz, mehetsz a főellenséghez befejezni a játékot, vagy csámboroghatsz. Én azt javaslom, ekkor győzd le a Riddlert azzal, hogy megcsinálod mind a 240 feladványát (beleértendő Amadeus rejtélye is). Utána mehetsz befejezni a játékot és nem kell a befejezés után visszatölteni - ami elég illúzióromboló tekintve, hogy már a sztori lezárása után térsz vissza Arkhamba a nyomorult feladványok miatt.Közben én is megoldottam a hiányzó Joker-fogsor rejtélyét. Nem bug volt, csak elfelejtettem, hogy az igazgatóinak van második szintje, és a háromból egy nevetgélő kis szarság kimaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged