- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Azt hiszem a harangszo mar mindent elöntött eme jatekról,amugy eleg jo akciojateknak tunik, amelyben batmankent kell majd rendet tennünk a varosban.Kisse nagy reklamja volt,az Nvidianak koszonhetoen...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
Kassadin #631 üzenetére
Eleinte az is. Később ahogy egyre potensebbé válik a karaktered és egyre több zárt ajtót kinyithatsz vele, már egyre kevésbé az. 100% zseniálisan fel van építve. Egyszerűen tökéletes. Sehol egy logikátlanság. (Bár a játék elején véletlenül kihagytam egy scriptelt részt és ezt a játék fagyással honorálta, de ilyen csak egyszer volt.)
A játék egy bizonyos pontján el kell kenned Pamela Isley száját. Így talán nem tekinted spoilernek, ha nem a "művésznevét" mondom, és szépen el tudod felejteni, mire odaérsz. Ha mégis megfogadod a tanácsom, jegyezd ezt meg! Ha végeztél vele, szabad kezet kapsz, mehetsz a főellenséghez befejezni a játékot, vagy csámboroghatsz. Én azt javaslom, ekkor győzd le a Riddlert azzal, hogy megcsinálod mind a 240 feladványát (beleértendő Amadeus rejtélye is). Utána mehetsz befejezni a játékot és nem kell a befejezés után visszatölteni - ami elég illúzióromboló tekintve, hogy már a sztori lezárása után térsz vissza Arkhamba a nyomorult feladványok miatt.Közben én is megoldottam a hiányzó Joker-fogsor rejtélyét. Nem bug volt, csak elfelejtettem, hogy az igazgatóinak van második szintje, és a háromból egy nevetgélő kis szarság kimaradt.
-
Silenzio
addikt
Szerintem nagy ritkán igen komoly bugokkal bír megörvendeztetni a cucc. Egyetlen Jokjer's teeth-re vagyok a 240 riddle teljesítésétől, de eltűnt az a vacak. Az Arkham Mansionben kéne lennie, 19-et szétvertem, még egy van valahol. Ötször jártam be guggolva az egész épületet, hát, kutya legyek ha elkerülte a figyelmem. Ez igen nagy szopás azért 12 óra játékidő után.
-
Silenzio
addikt
válasz
PirosHello #392 üzenetére
Egyenesen tovább van egy ajtó, azon kell kimenni. Felfelé csak a játék végén tudsz menni, ha megszerezted a cuccost, amivel lanovka-szerűen tudsz kötélen siklani. Csak a túloldalról felfelé mászva juthatsz fel, a grapple-t képtelenség fellőni a hely romos jellege miatt - így az említett cuccal is a felső szinttel megegyező magasságba kell jutni - mivel a cucc csak vízszintesen működik. Ha jól sejtem, te még nem ott jársz, így a cucc sincs meg. Ezt Batman a Batcave-ben szerzi meg a növények áttörése után. Ha nem jól saccolom meg a szitut, akkor elnézést.
-
Silenzio
addikt
válasz
ForRedGlory #394 üzenetére
Nekem 80% volt, mert több szirszart megtaláltam. Azokat is számolja a cucc. Amúgy én 100-ra meg nem csinálom, az első Challange-dzsel is fél napot baszakodtam. Annyit nem ér.
-
Silenzio
addikt
válasz
zitababa #387 üzenetére
Mert a mérges növények elárasztották a házat? Úgy emlékszem, ezért csak a szellőző járható.
Valaki megcsinálta már a 100%-ot? Én 89-nél vagyok, a Challengek közül csak az Extrém változatokat nem csináltam meg. Ergo a pályák fele megvan. Mivel a játék ennek ellenére azt írja, hogy csak 35% van kész, vagy többet érnek az Extreme pályák, vagy bead valami plusz feladatot, vagy mindig el kell érni a 3 batarang minősítést. Namármost verekedős játék antitalentum vagyok, szóval erre nem sok esélyem van. Általában 2-esig vittem. Mit ad a játék 100%-ra?
-
Silenzio
addikt
Nem tudjátok hogy kell ráugrani valakinek a fejére? Csak simán? Nem Glide kickre gondolok, hanem a break your fall feladatra (challenge).
Ó. Közben rájöttem. Necces úgy helyezkedni hogy valakinek a fejére ess, a lekönnyebb átugrani a korláton, akkor elvileg úgy áll az NPC hogy rajta landolsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest