- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Azt hiszem a harangszo mar mindent elöntött eme jatekról,amugy eleg jo akciojateknak tunik, amelyben batmankent kell majd rendet tennünk a varosban.Kisse nagy reklamja volt,az Nvidianak koszonhetoen...
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
a riddler challange-ek közül a mystery az micsoda?
-
BalaNce87
addikt
Nah végigtoltam a játékot, és hát nagyon tetszett, ötletesnek találtam, jó küldetések voltak benne, szóval fasza volt
-
BalaNce87
addikt
Valaki tudna adni útbaigazáítást, nem tudok kijutni a medical facility-ból, elkezdtem keresgélni ilyen riddler feladványokat és az egyik a medicalba volt, bementem megtaláltam de már itt bojongok egy jó ideje mert gőzöm sincs hol a kijárat, és már bejártam az egész részleget. Egyszerűen nem mutatja hol a kijárat, már kezd kikészíteni.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Johnny Cage #260 üzenetére
Jah persze hogy be van kapcsolva, de így is szar szóval tökmind1, alapból kéne neki egy GTX260/280 azzal már nem lenne gond.
-
BalaNce87
addikt
Nah bekapcsoltam normalra a physx-et és hát katasztrófálisan belassul, főleg a gőztől, szóval hanyagolom inkább, mert így lecsökken 15-30 fps-re is ami azért gáz pár effekt miatt.
-
BalaNce87
addikt
régebben olvastam, hogy a fiziksz csak egy bizonyos nvidia kártyától felfelé működik. Lehet vmelyik gtx 2XX volt az. Jól emlékszem? Mert kiírta, hogy nem megfelelő a hardverem neki (8800GT).
Illetve külön kari kellene, hogy kezelje a fizikai motort? Mert azért az nevetséges, hogy külön kártyát vegyk néhány lobogó zászlóért, meg felröppenő papírlapért. A mirrors edge anno simán ment... -
BalaNce87
addikt
Sziasztok segítség kéne, találtam egy kérdőjelet gondolom elsőt mert elején vok, de sehgy nemtudom lekapni hogy az ott van, nyomom neki az x-et hogy nézze tartom az x-et akkor se, vagy a különleges nézetet lehet állítani mert mosz az alkohol minta alapján látok azaz lilán.
Egyébként physx-et hol tudom bekapcsolni, mert menübe nincs és ott se találtam amikor elindításnál lehet állítani a felbontást meg minden alapot. -
BalaNce87
addikt
válasz
(Darkwood) #14 üzenetére
közel sem
Ha már csak egy bemutató az egész akkor legyen 500 mega basszus. De ne két giga, mi a faszom 2 giga ezen? És akkor a full meg 10 lesz?
-
BalaNce87
addikt
válasz
(Darkwood) #11 üzenetére
Hát onnan nem volt már sok, szerintem demonak is rövid, reméltem hogy egy pálya azért végigjátszható lesz. A játék meg egész jó szerintem.
-
BalaNce87
addikt
válasz
(Darkwood) #9 üzenetére
Nem baj mert 5 percnél nem nagyon több a demo, maximum 10.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Autós topik
- Alkoholista nevelde
- Nintendo Switch 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Trollok komolyan
- Végre módosított a shader fordításon a Monster Hunter Wilds
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged