- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Azt hiszem a harangszo mar mindent elöntött eme jatekról,amugy eleg jo akciojateknak tunik, amelyben batmankent kell majd rendet tennünk a varosban.Kisse nagy reklamja volt,az Nvidianak koszonhetoen...
Új hozzászólás Aktív témák
-
garas1
csendes tag
válasz
ForRedGlory #361 üzenetére
Szia ForRedGlory!
Olvastam a topicot,és az egyik hozzászólásodban írtad,hogy a gamepad nem megf. működésekor a BMGame>Config>DefaultInput.ini ben ki kell keresni és le kell cserélni azt a sort amit írtál.A gondom az, hogy nekem nem akarja lecserélni,kiírja hogy a fájl nem található-pedig úgy csináltam mindent ahogy írtad.Csak más néven hajlandó elmenteni. Tudnál segíteni, hogy mi lehet a probléma?? -
Silenzio
addikt
válasz
ForRedGlory #394 üzenetére
Nekem 80% volt, mert több szirszart megtaláltam. Azokat is számolja a cucc. Amúgy én 100-ra meg nem csinálom, az első Challange-dzsel is fél napot baszakodtam. Annyit nem ér.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
ForRedGlory #394 üzenetére
Az engem is mellbe vágott! mindig loadnál mondom ááá fasza még van hátra sok, aztán eccer csak vége.
-
kelzsoca
félisten
válasz
ForRedGlory #371 üzenetére
felhasználói hiba
-
KaraDani
addikt
válasz
ForRedGlory #369 üzenetére
Arnold2 már írta pár hsz. el lejjebb másnak: tört játékot szedtél le, és rossz a törés.
-
Zjunior
veterán
válasz
ForRedGlory #369 üzenetére
Hali!
NEkem AMD konfig 4870 el WIN7 el egyszer se fagyott semmi hiba nincs!!!
SZtem User Error...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #368 üzenetére
Na win7 alatt is fagyizik. Ha valaki 5%-nál jár, legyen szíves feldobni a mentését, mert képtelen vagyok túljutni egy ajtón, ahol mindig újraindul a gép
Ez a fagyás olvasgatva a guglit nem egyedi, hanem elég sok embernek okoz bosszúságot -
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #367 üzenetére
Hát ez a játék random fagy... Megnézem win7 alatt mi újság... de kezd idegesíteni,
-
Arnold2
őstag
válasz
ForRedGlory #363 üzenetére
Ott valószínűleg nálad lesz a probléma, nálam ilyet nem csinált. Sőt nem nagyon hallottam ilyenről ha a megfelelő kópiával játszol.
(#362) Zjunior: Bizony. Ahogy már elhangzott, neked egy rosszul feltört, netről letöltött játékod van és/vagy nincs offline profilod csinálva. A játék, viszonylag gyakran magától ment, tehát neked egyáltalán nem kell a mentéssel törődnöd.
(#364) bohocotto: Első körben: kevesebb írásjel - nagyobb öröm! Másodszor pedig: ha jól értem, akkor te a 2. rémálom pályán vagy.Az ilyen pályákon oldalról látod Batmant. Nem csak jobbra balra tudod mozgatni, hanem fel és le is. Tehát ha oldalra nem megy, próbáld meg lefele irányítani hát ha arra tovább enged. Ha ez nem segít akkor néhol neki kell futni hogy át tudj ugorni, vagy nagyon ritkán az "F" gombot használva át kell lendülni. Szóval tovább lehet jutni, maga a játék nagyon nem bonyolult, a rémálom pályák meg aztán végképp nem. Nézz körbe ott lesz a megoldás.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #359 üzenetére
Megtaláltam a választ:
A BMGame>Config>DefaultInput.ini ben ki kell keresni ezt a sort:
.Bindings=(Name="XboxTypeS_LeftY",Command="Axis aBaseY Speed=1.0 DeadZone=0.3 | Axis aRawLHJoyUp Speed=1.0 DeadZone=0.0" )
és ki kell cserélni erre:
.Bindings=(Name="XboxTypeS_LeftY",Command="Axis aBaseY Speed=-1.0 DeadZone=0.3 | Axis aRawLHJoyUp Speed=-1.0 DeadZone=0.0" )
Utána végre tökéletesen működik a gamepad is
(egyébként ha jól megnézitek, csak egy "minusz jel" az eltérés a két sor között, kivastagítottam azt a részt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Kerékpársportok
- Medence topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest