Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
válasz
Raysen623 #18 üzenetére
Nincs benne csáklyázás, nincs benne közelharc, nincs benne lőfegyver, nem lehet benne szigetet felfedezni és kincset kiásni, nem lehet benne a hajón közlekedni, az egyetlen ahol nem a hajón van a karakter az, amikor vásárol. Szerintem ez iszonyatosan kevés eddig. Nekem is tetszene ha életemben nem láttam volna még videojátékot. De sajnos láttam. És 10 évvel ezelőtt már volt ennél jobb a műfajban. Sőt, Sid Meier’s Pirates is jobb volt mint amit itt látok. Ezt 10 évig fejleszteni nagyon ciki.
-
szupermacs
veterán
válasz
Raysen623 #16 üzenetére
A probléma az, hogy 10 évvel az ACIV után kidobnak egy f2p-gyanús downgraded kalózjátékot. Minden hiányzik belőle amitől egy kalózos játék az kalózos tematikájú, kivéve a hajót. Nincs baj azzal ha ez tetszik valakinek, csak ez eddig nem több, mint a mobilos AC Pirates.
-
miqlas
őstag
válasz
Raysen623 #13 üzenetére
... én meg úgy látom, hogy manapság csak pozitív véleményt szabad megosztani, és ha nem így tesz valaki, akkor õ troll, egy negatív, savanyú, károgó figura, aki nem ért semmihez.
Nekem a game play videó alapján ez egy arcade játéknak tûnik, ami egy kalózos World of Tanks.
Néhány, engem zavaró dolog: a hajó túl közel megy a parthoz, itt simán megfeneklene a valóságban; a hajó úgy indul és áll meg, mintha egy autó lenne; a tüzérek túl gyorsan, és túl pontosan lõnek (ezek a hajók soroztak, nem célratartottak) ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest