Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
válasz
szupermacs #19 üzenetére
Na ezek nagyon jó példák, ez valóban nincs benne és szerintem nem is lesz, mert nem ez volt a cél. Sajnos nem olyan világot élünk mint 10 éve, vagy azelőtt, amikor játékosok tömegeinek még voltak igényeik. Nézd meg a trendet: legyen szép a grafika meg legyen benne RT oszt jó napot. Tartalom, vagy esetleg történet nem baj ha konvergál a nullához, de legalább két óra alatt el lehet érni a level 60-at. Mindent gyorsan és azonnal, időt meg ne kelljen beletenni.
-
miqlas
őstag
válasz
szupermacs #19 üzenetére
... hát igen! Azt nem is mertem megemlíteni! Ég és föld a kettõ, természetesen a Pirates javára!
-
Raysen623
addikt
válasz
szupermacs #17 üzenetére
Talán rossz a kiindulási alap és nem kellene az ACIV-hez hasonlítani. Nem tudom nálad mi tesz egy játékot kalózos tematikájúvá, de nálam adta. Jó volt az atmoszféra, amibe berakott. Inkább az ilyenkor a kérdés meddig tud bennt tartani a játék és lesz e mit csinálni hosszú távon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- Horgász topik
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- Hardverkemping június végén
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest