- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
miqlas
őstag
válasz
szupermacs #19 üzenetére
... hát igen! Azt nem is mertem megemlíteni! Ég és föld a kettõ, természetesen a Pirates javára!
-
miqlas
őstag
válasz
Raysen623 #13 üzenetére
... én meg úgy látom, hogy manapság csak pozitív véleményt szabad megosztani, és ha nem így tesz valaki, akkor õ troll, egy negatív, savanyú, károgó figura, aki nem ért semmihez.
Nekem a game play videó alapján ez egy arcade játéknak tûnik, ami egy kalózos World of Tanks.
Néhány, engem zavaró dolog: a hajó túl közel megy a parthoz, itt simán megfeneklene a valóságban; a hajó úgy indul és áll meg, mintha egy autó lenne; a tüzérek túl gyorsan, és túl pontosan lõnek (ezek a hajók soroztak, nem célratartottak) ... -
miqlas
őstag
A YT videó alatt is az látszik, hogy nem ez lesz az év játéka, ha véletlenül meg is jelenik! Dislike-ból több, mint háromszor annyi van, mint like-ból (3700 vs 1100)!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest