- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
válasz
szupermacs #19 üzenetére
Na ezek nagyon jó példák, ez valóban nincs benne és szerintem nem is lesz, mert nem ez volt a cél. Sajnos nem olyan világot élünk mint 10 éve, vagy azelőtt, amikor játékosok tömegeinek még voltak igényeik. Nézd meg a trendet: legyen szép a grafika meg legyen benne RT oszt jó napot. Tartalom, vagy esetleg történet nem baj ha konvergál a nullához, de legalább két óra alatt el lehet érni a level 60-at. Mindent gyorsan és azonnal, időt meg ne kelljen beletenni.
-
Raysen623
addikt
válasz
szupermacs #17 üzenetére
Talán rossz a kiindulási alap és nem kellene az ACIV-hez hasonlítani. Nem tudom nálad mi tesz egy játékot kalózos tematikájúvá, de nálam adta. Jó volt az atmoszféra, amibe berakott. Inkább az ilyenkor a kérdés meddig tud bennt tartani a játék és lesz e mit csinálni hosszú távon.
-
Raysen623
addikt
Rosszul látod, mert óriási különbség van a között ha valaki kifejti a véleményét (jelen esetben te is), vagy csak fikáz valamit, mert az trendi és menő. Első esetnek van értelme és értéke, utóbbinak semmi.
Te legalább vetted a fáradtságot és megnéztél egy videót, amire én a következőképpen reagálnék: ez nem egy hajó szimulátor, ne akarj megfenekleni feleslegesen, és ne menjünk bele hogyan áll meg egy hajó vagy indul el. Az ilyen egyszerűsítések okkal történnek. Finomítani lehet rajtuk. Amit én eddig tesztelés alatt láttam belőle, az nekem megfelelt ha arról beszélünk hogy hajó irányítás. Tengeri csatához nem volt szerencsém, arról érdemi véleményt nem tudok mondani. Az általad leírtakon is lehet finomhangolni, de ugye ha manapság valami túl lassú vagy pontatlan, akkor azért megy a fikázás. Sehogyan sem lehet megfelelni mindenkinek.
-
Raysen623
addikt
Az a gond a mai vélemény nyílvánítás szabadságával, hogy sokan azt hiszik szakértők lesznek tőle minden témában és ha lepontoznak valamit akkor az már alapból szar lesz, pedig nem garantált. Persze lehet mondani hogy ennyi légy nem tévedhet, de ugye azok a bűzre mennek...a puding próbája pedig az evés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest