-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
atoszmester
tag
válasz zeon.hu #1490 üzenetére
Szia!
Pontosan úgy történt ahogy ajánlottad. Írtam nekik chaten, hogy nem jött meg a 08.28.-án feladott csomag, megkérdezte hogy mit szeretnék, az újraküldést választottam. Majd megkérdezte ha megérkezik az eredeti csomag akkor kifizetem-e az újat. Természetesen igennel válaszoltam. Így is fog történni.
Köszönöm még egyszer a gyors és "szakszerű" válaszodat!
Nagyon kedves és segítőkész volt (talán Candice?), szóval bátran ajánlom mindenkinek akinek problémája van.Olvastam hogy neked se jött meg a szeptember eleji rendelések közül néhány csomag.
Ha szabad megkérdeznem, hányadikán rendelted azokat? Nekem egy 8.-án feladott csomag nem érkezett meg, arra (is) várok... -
ghostie
tag
válasz zeon.hu #1490 üzenetére
Megbeszéltem a Banggoodal hogy vissza szeretném küldeni a tabletet javításra. A postaköltség megtérítését elfogadták, viszont a szabályzatuk alapján csak 50%-ban.
Van ilyenkor lehetőség, hogy a másik 50%-ot a paypal-tól kérjem?
Továbbá azt kérik még, hogy mp4 lejátszót és a valósnál kisebb összeget írjak rá. Lehet ebből valamilyen probléma? Paypal visszatérítés vagy a csomag elvesztése esetén pl.?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest