-
Mobilarena
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JasL
őstag
válasz
Norbi46 #11676 üzenetére
Olyanra gondoltál, hogy pause egy tetszőleges rétegen, alufólia berakása és minimális ráhúzás? nem kell telibenyomni, 90%-os anyagmegtakarítás és fixen nem engedi át a fényt? Vagy esetleg ha nincs kedved alufóliázáshoz és kis tárgy, akkor mondjuk belső színezés anyagváltással, 2-3 réteg feketével? Most igazából arra gondolok, hogy fényáteresztés blokkolása volt a célod, nem?
-
JasL
őstag
válasz
Norbi46 #11668 üzenetére
Arra akartam utalni, hogy hacsak nem nehezéket gyártasz, akkor felesleges telenyomni drága anyaggal a belsejét, mert már 4 perem 30%-os kitöltés is brutálisan jó tárgyerősséggel rendelkezik. Nem érdemes kitölteni őket, meg van parametrikus kitöltés, csavarlyukaknál stb inkább azzal érdemes játszani. Ha meg igazán tömegelni akarsz vele, akkor pauzálós dolog, félúton megtöltöd vasgolyókkal vagy csavarokkal pl. De láttam olyat is, aki folyékony betont öntött nagy nyomatokba, igaz ott inkább a végén (mert hát azt is fel kell nyomtatás közben emelni a motoroknak ugye).
-
blountex
senior tag
válasz
Norbi46 #11118 üzenetére
Ezért jó a H2D, pont középen helyezkedik el árban
Én is gondolkozok rajta mint alternatíva lehetőség, kérdés , hogy milyen box fog hozzá járni (szárítós vagy sima)
Elvileg Q1ben kint kellett volna lennie, azóta is síri csend.
Lesz magyarul is Igor videó?
Angolul már fent van.
Walter Reéb pedig nem volt túl meggyőző, valahogy mindig a selejtet kapja meg -
poli27
Topikgazda
válasz
Norbi46 #10790 üzenetére
eu.store.bambulab.com/products/h2d?id=581015161515634759&skr=yes
itt már fent van, vajon ha laser nélkül megveszem, akkor van lehetőség utólag belerakni ?
2e $ ams el annyira nem durva, a lazer modullal már baromi drága...
H2D - €2026
AMS Combo -€ 2346
Laser Combo 10W -€ 2987
Laser Combo 40W - € 3734 -
Nunder
őstag
válasz
Norbi46 #3447 üzenetére
Nem mondjátok, hogy a plate alatti sorrend a tényleges nyomtatási sor modellenkénti nyomtatás esetén... Tök egyértelműnek tűnik, de baromira nem az. Reddit népe se tud róla ezek szerint mert többször futottam már rá olyan postra ami ezt taglalja, és a Bambu felé mentek a fohászok.
-
-
poli27
Topikgazda
válasz
Norbi46 #3402 üzenetére
(276) Master your model painting skills in Bambu Studio slicer: A hands-on tutorial - YouTube
Ez sokkal jobb szerintem szinezés tanításra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged