-
Mobilarena
Baldur's Gate 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capricornus
aktív tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #1727 üzenetére
Pedig a legtöbb asztali szerepjáték így működik és ezt a játékot az egyik, ha nem a legnépszerűbbről mintázták. Ha nem akarsz kockákat dobálni, akkor javaslom, hogy full narratív szerepjátékokat próbálj ki, bár most nem tudom hirtelen, hogy létezik-e ilyen játék PC-re.
Jómagam is csicskafokozaton játszottam a Baldur's Gate 3-mal és nem volt gondom vele pár harcot leszámítva. Volt, hogy visszatöltöttem én is egy állást azért, mert nagyon szart dobott a kocka, de ez ilyen. Ahogy a többiek is írták kis odafigyeléssel lehet minimalizálni a károkat akkor is, ha épp nem kedvel a kocka.
Amúgy rendszeresen szoktam asztali szerepjátékkal játszani és számtalan nagyon vicces helyzet született abból, amikor valaki épp kritikus balsikert dobott. Az elmúlt 3 évben meg egyetlen karakter halt meg a csapatunkban, de ő sem azért, mert rosszat dobott, hanem azért, mert hülyeséget csinált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Bomba ár! Dell Latitude D630c - Intel T7800 I 4GB I 160GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged