- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
Az oktogonon és az Andrássy úti jegyirodákban nem kapható, ma délelőtt néztem.
-
dbali
aktív tag
-
Loretto
veterán
miért olyan fontos ez a mérkőzés?mindenki aki jegyet vesz az a brazilokra kiváncsi?
mert ha mondjuk a ''Final Four''-ra tolongtak volna ennyien. -
heihachi
addikt
Az a baj, hogy ha hétfőn, vagy szerdán lesz is jegy, úgyanaz lesz, mint legutóbb:
Mire az ember befejezi a munkát, és elindul jegyet venni, addigra már sehol sem lehet kapni. -
Doviziozo
aktív tag
Hétfőm azt mondják lesz jegy, nagyon REMÉLEM, ugyanis még nekem sincs.
-
dbali
aktív tag
ooopss..
-
dbali
aktív tag
Mit szoltok a Brazil - Magyarhoz ?
-
dbali
aktív tag
Asziszem nagyon rossz húzás volt querioz vagy kicsoda...Bosque edző volt az isten ő nagyon jó edző volt és még a riporterek is mindig mndták hogy az apa és a fiai.......nem kellet volna elküldeni PEREZ!!!!
-
dbali
aktív tag
válasz
Latissimus Dorsi #79 üzenetére
sztem mint Real szurkoló ebben az évben nem nyer a real semmit....
-
_Volkovy_
nagyúr
Juve
-
dbali
aktív tag
A fenébe a Real kikapott az OSasuna-tól 0-3-ra!
-
dbali
aktív tag
Szerintem meg a Depor fogja megnyerni a Chelsea ellen (mondja ezt egy Real szurkoló) legalább spanyol
-
Arhel
senior tag
válasz
-=V3rthil=- #69 üzenetére
Én is, én is!
-
Arhel
senior tag
válasz
-=V3rthil=- #66 üzenetére
Nah igen, angol csapat!
csak ezért nem haragszom rájuk annyira. De ha választanom kell, hogy Chelsea vagy Monaco akkor én a Monaco mellett voksolok
-
Notes
senior tag
Szegény kis Monacot mindenki leírja. Talán a fiatalabbak nem emlékeznek arra amikor a Dán válogatott a strandról beugorva megnyerte az EB-t, pedig mindenki az utolsó helyre várta őket. Valahogy ezt érzem a Monacoval kapcsolatban is.
-
-=V3rthil=-
őstag
Szerintem is komoly esélye van rá. Csak valahogy nem tudom nekik megbocsátani, hogy kiejtették az Arsenalt (én is Arsenal szurkoló vagyok
)... Nem baj, legalább angolok
. A bajnokságot remélem már nem veszik el tőlünk...
Szerk.: minden csoda három napig tart, most 24 óra alatt kiesett a 3 nagy esélyes, és nincs 3 napon belül több BL meccs, szal mostantól működni fog a papírformaAmi szntem Chelsea-Depor, vagy Chelsea-Porto döntőt jelent
[Szerkesztve] -
Arhel
senior tag
Amúgy sztem ezek után a BL-t a Chelsea fogja nyerni!
(ezt egy Arsenal drukker mondja) -
Arhel
senior tag
válasz
-=V3rthil=- #53 üzenetére
Úgy legyen! ÁMEN!
-
-=V3rthil=-
őstag
Csatlakozom, az Arsenal játéka nagyon messze van az agyatlan döngöléstől... Nem láttad még játszani őket, vagy miért mondod ezt?
-
Notes
senior tag
Ja és nem hinném hogy az Arsenal földbedöngölős, beívelgetős britt focit játszana. Sőt. Szerintem Ők és az AS Roma játsza Európában a leglátványosabb focit jelenleg.
-
Notes
senior tag
Én speciel Real drukker vagyok, de ennyire azért nem vagyok elájulva tőlük.
Az általad említett hármasból Raul pl. meg sem közelíti a régi formáját. Amióta Ronaldo a csapathoz került azóta Ő és az idényt bomba (góllövő) formában kezdő Gutti csak mellékszereplők, és ez szemmel láthatóan nem Ő szerepük, szépen le is engedtek. Figoról csak annyit, hogy ha megnézed nem tudja megtartani a labdát. Ha 10-szer hozzáérnek 9-szer a földre veti magát, de olyan bénán, hogy egyre több bíró továbbot int neki. A tizenegyest meg olyan bénán rúgja hogy azért a magyar 3-adosztályban is kiröhögnének egy játékost. Ha visszaemlékszünk tavaly az Ő el_aszott 11-esével esett ki a Madrid. -
Surv
tag
Te, de a Deport azért a Monaco már leiskolázta egyszer.
Tudom, a Depor meg a Milánt
De a Monaco meg a Realt is megcsapta
Szerintem a Chelsea annyira nem jó. Nem tudom miért. De igy érzem. Az nem baj, hogy az Arsenalt kiejtették, de akkor sem meggyőzőek számomra.
Egyébként MU drukker vagyok, de nekik már régóra annyi...
[Szerkesztve] -
Surv
tag
Szerintem a Monaco fogja ezek után megnyerni a BL-t. Szerintetek?
-
dbali
aktív tag
Szerintetek bajnok lesz a Brema-val Lisztes Krisztián?
-
-=V3rthil=-
őstag
BL OFF
Azért ez jó kis meccs volt (Arsenal - Liverpool), szerintem bizonyítottak az ágyúsok! Van bennük tartás, a BL-t majd jövőre megnyerik
BL ON -
dbali
aktív tag
friss..
-
yerico
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #36 üzenetére
Én a focit akkor szeretem nézni, ha szép megoldások vannak a pályán. Az angolok nekiállnak, és a földbe döngölik egymást, mert erőltetik a beadást oldalról. A Realban egy Figo, egy Raul, vagy egy Zidane olyan cseleket mutat be, amitől leesik az állam, egyszerűen felette állnak a futbalisták többségének. Igaz, el vannak szállva maguktól. Morientes a személyes kedvencem volt a Realban, nagyonsajnáltam, hogy elküldték, többre hivatott labdarúgónak tartom. Igaz, most érezhet némi kárörömöt, mert a Real kiverésében azért tevékenyen közreműködött.
Szóval én hiányolom a Realt, számomra ők jelentik a szép labdarúgást, nem a Juventus, Arsenal, Chelsea, stb. Esetleg még a Deportivo, de ők mást játszanak, hiányzik az a fajta könnyedség a játékukból. -
dbali
aktív tag
válasz
Latissimus Dorsi #46 üzenetére
jaja nehogy véletlenül meg OLÉÉÉ-z tassuk őket! Nem tudjátok kb mennyi lesz a jegy?
-
Latissimus Dorsi
senior tag
4 gól ide vagy oda a porto sokkal kiegyensújozottabb teljesítményt nyujtott egész évben. Míg a depor...
Mindegy szerintem poro szerinted depor a lényeg hogy jó mecs legyen.
off
ja és hogy ne rontsunk a statisztikánkon a brazilok ellen
Fehér Csaba elmegy a bal oldalon,...
...befűzi Roberto Carlost,...
...majd Cafut. OLÉÉÉ
on -
dbali
aktív tag
válasz
Latissimus Dorsi #43 üzenetére
Szerintem papír forma szerint egyáltalán nem döntős a Porto mert azon az ágon ott a Depor! A másikon meg a Chelsea!
-
Atlantis
veterán
Én is Depor-nak szurkolok. Ha úgy tudnak játszani, mint tegnap, akkor bárkit legyőznek. Érdekes lenne, ha újra összefutnának a Monaco-val.
-
Notes
senior tag
Hát nem kis dolgok történtek itt.
Mondjuk a Realnak jobb is így, mert ha eljutottak volna a döntőbe ott kaptak volna egy hatost, de simán. Florentino Perez kijelentette: ' Védőt vásárolni a gyengeség jele ' , hát szerintem meg ilyet mondani a hülyeség jele... Ha vennének két jó középső védőt simán verhetnének mindenkit, de így... csak lejárartják magukat. Csak szegény Cassillast sajnálom. Szerintem Ő a világ legjobb kapusa, nélküle rég nem lenne sehol ez a csapat.
A Milan meg már fejben a következő meccsre koncentrált. Nem hitték el hogy kaphatnak 3 gólt. Csak azt felejtették el, hogy az előző meccsen is a Depor vezetett csak nekik volt egy szokásos olasz-mákos negyedórájuk amikor minden bejött.
Egyébként érdekes, hogy most is mindenki a papírforma Chelsea-Depor döntőt várja, pedig ha valamikor akkor most láttuk, hogy a papírforma... -
Sunyi Sanyi
senior tag
JÓL kiszopott a REAL egy viszonylag gyengébb képességünek tartott csapattól.
Mi is ennek a kis lúrkó csapatnak a neve? Valami Monaco?
Nagypofájú REAL!!!
A Milan tegnap szerintem PEDIG még-még jobban benyelte a Depor brokiját mint a REAl a Monacoét! De alaposan FINALhelsea-Deportivo meccs lesz szerintem.
-
dbali
aktív tag
válasz
Latissimus Dorsi #36 üzenetére
Az tuti. Miért nem vesz a Real támadók helyett védőket? Például ott van Nistelroy akit meg akar venni a Real miért nem inkább Nestát??
-
Safranek
aktív tag
válasz
warmaster #17 üzenetére
Hát igen. Pénz,pénz,pénz. Ez mozgatja az egészet. A háttérben iszonyat nagy lóvék mennek, köszönhetően a nagy multicégeknek (Bekem: Voda- Siem.. Mbile)
akik a csapatok mögött állnak.
Mellesleg tényleg elég sz@r a real védelem. Hiába költenek milliókat támadó szellemű játékosokra , a védelmet is kellene erősíteni. Na mind1.
Kíváncsi leszek Mr. Bekem meddig marad madridban
Gratula a csapatoknak akik továbbléptek.
Hajrá Karancslapujtő! -
Latissimus Dorsi
senior tag
Még szerencse, hogy a realnak szar a védelme, ha vennének 1 pár klasszis védőt, lőnének az európai klub focinak. Így is csak az arcolás miatt estek ki. Ha lenne 1 stabil védelmük gyk. verhetetlenek lennének.
-
dbali
aktív tag
Hi!
Szerintem az idei döntő Chelsea - Depor lesz és a Depor győzni fog 3-1-re!
Hajrá Depor ha már kiesett a Real.... -
Loretto
veterán
válasz
-=V3rthil=- #29 üzenetére
egyébként nekem is meglepetés volt az arsenal.mert hiába van sok lé a cselzinél nem összeszokott brancs.ideges lettem mert akkor azon filóztam hogy ki fogja a reált +verni, már megoldódott a probléma.
amugy télleg nagy meccs lett volna a real -arsen. -
Szólista
senior tag
válasz
-=V3rthil=- #29 üzenetére
Hajrá Liverpool!
-
-=V3rthil=-
őstag
Én az Arsenalt nagyon sajnálom (mit is vár az ember, nagyon Arsenal hívő vagyok)
Remélem, azért a bajnokságot elviszik idén, nagyon megérdemelnék... A Realt és a Milant nem sajnálom annyira, bár ha az Arsenal nyert volna, akkor szidtam volna rendesen a Monaco-t, mert nagyon régóta szeretnék már Arsenal-Real meccset nézni... Na mind1, majd jövőre! Holnap pedig lenyomjuk a Liverpoolt -
Szólista
senior tag
Hali!
Talált, süllyedt!!!
Mit szóltok, hogy jönnek a BRAZILOK! Remélem adja az M1, mert nem vagyok 1 meccsre járó.Roberto Carlos a kedvencem.
OFF
Tele lesz a Puskás-Stadion, 28.000 szurkoló esetleg ha megnyitják a felső karéjt, akkor 45.000.Röhej, hogy nincs 1 normális stadionunk.
ON
[Szerkesztve] -
Szólista
senior tag
Hali!
OFF
Régebben én is szerettem a hollandokat, a 74-s VB óta voltak a kedvenceim, pedig akkor még volt MAGYAR válogatott. De volt itt BL meccs, és ahogy itt viselkedtek az nagyon csunya dolog volt.Amiért itt feljelentették a csapatot, azért MADRIDBAN 1 szót sem szóltak. Főként az edzöjük viselkedett bunkó módon, később ez az ember lett a BARCELONA edzője 2x. Mind a 2x erdménytelenség miatt rúgták ki!
ON
Bocsi a kitérőért. A ˝kiscsapatok˝ megérdemelten jutottak tovább! Hajrá Monaco, Deportivo!!!!!!!!! -
Wolverine
félisten
Jahh, volt szerencsém megnézni a Viasaton a Monaco és a Lyon meccset, meg a Deport a 66. perctől... Esküszöm, amikor tegnap mentem haza, azon folóztam, mekkora poén lenne, ha a Real után a Milan is kiesne (nem tudtam az eredményt) - tv bekapcs, 3-0
Én nem tudom, ki lesz döntős. Mind a négy csapat egyforma erősnek tűnik... -
Loretto
veterán
komolyan hihetetlen eredmények lettek.érdekes lenne ezek után 1 depor cselzi döntő
-
Travelos
őstag
Ki lesz a győztes idén?
-
kgabesz
tag
válasz
warmaster #17 üzenetére
teljesen igazad van
és sajnos a Chelsea-nél is ugyanez kezdődik!
most van egy jó csapat, csak kis idő kellene, és még ennél is ütőképesebbek lennének, de az Abramohovicska nem akar leállni, egyre környékezi az újabb embereket, pedig a további bevásárlás csak bomlasztóan hatna -
warmaster
aktív tag
A Realt én is nagyon szeretem, csak sokat nem értek:
1. miért kellett elküldeni del Bosque edzőt, és a helyébe ültetni ezt a segédedzőt?
2. Ha már odaültették, miért kell az ő nyakába varni mindent.
3. Ha ilyen baromi sok gól kapnak, annak ellenére, hogy van egy baromi jó kapusuk, akkor miért akarnak még egy sztárcsatárt szerződtetni Raul és Ronaldo mellé, miért nem próbálnak esetleg egy működőképes védelmet összeszedni, pár jó védekező középpályást.
Azért mert a hátvédes real mezekből nem lehet eladni annyit, mint mondjuk a Beckhames és Henry (remélem így írják).
Azaz, már rég nem arról szól a Real Madrid, hogy nyerjenek, hanem hogy minnél több pénzt kaszáljanak, és ez nem jó. -
rvs
aktív tag
az arsenalért kicsit kár, Lehmann egy katasztrófa, és még a szája is nagy.
de a depor egész jól csinálta tegnap. (mondjuk a bizonyos 8:3 után biztos elmagyarázták, hogy merre, és miért.) valószínűleg egész jó meccsek lesznek ezután is, kiváncsi vagyok rájuk.
-
kgabesz
tag
szerintem a Chelsea is megindult a Real által kitaposott ösvényen, és ugyan most még jön a siker, de rá fognak jönni, hogy a pénz nem minden
nekem sokkal szimpibbek a kisebb, de lelkesebb csapatok, akik eddig ismeretlen nevű játékosokkal is csodát tudnak művelni, mint most a Monaco vagy a Depor
amúgy a Van Bastenes Milant még én is szerettem, de azok az idők elmúltak
Hajrá Porto, hajrá Monaco!!!
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
Nagyon sajnálom, hogy a Milan kiesett. Még a Van Basten-féle Milan óta szeretem őket. A Realnak nagyon örülök, nagyon antipatikus számomra, hogy összevásároltak egy világválogatottat, és azzal nyomulnak. Gratula a Monaco-nak!
Nomeg a Chelsea-nek is!
-
csudri
őstag
Megérdemli a Real is és a Milan is, hogy kiesett. Régen nagyon szerettem a Real játékát, de mióta megvették a fél világot nagyon nem szimpik! Úgy könnyű nyerni, hogy kizavarok a pályára 1milliárd €-t! A Milan pedig jól megszívta, minden perc öröm volt számomra, nagyon utálom őket. Hajrá Depor, jövőre is nyomjátok ki a Milan-t.
Dehogy a jövőről is beszéljek, nagyon szurkolok a Monaco-nak igazi csapatként küzdenek, olyanok mint a Valencia. Percek alatt képesek stílust váltani és totálisan összezavarni az ellenfelet.
+Chelsea! Nagyon gratulálok nekik, nem semmi legyőzni az Ágyúsokat. Nagyon jót tett nekik Abramovich bácsi zsetonja, ők is összeálltak már mint csapat. Ősszel még bénáztak, de most már érett gárdaként viselkednek, hajrá.
[Szerkesztve] -
Azért elég komolyat alkotott a DEPOR..nem??
-
kgabesz
tag
szerintem tök jó, hogy a Milan és real kiestek
a Portónak és a Monaconak drukkolok
Morientes nagy király, megmutatta a hülye majom madridiaknak, hogy van élet Madridon kívül is...
Az Arsenalt sajnálom egyedül, az angol bajnokságban nagyon jól meneteltek, azt hittem idén bejön a BL gyózelem is...
pont rosszkor torpantak meg... -
DaSilva
senior tag
Úgy kell nekik.
-
dbali
aktív tag
Hi!
Mindjárt itt a bajnokok ligája döntő..sajna a Real kiesett de még nagyon jó meccsek várnak ránk..
Monaco-Chelsea és Porto-Depor
Mit szóltok a kiesőkhöz? Real Madrid, AC Milan, Man.Utd., Bayern...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A topic a mindig aktuális bajnoki évet fogja címében hordozni.
Ha valaki elveszne a témában a 2007/2008-es bajnoki szezonnal kapcsolatban #1763-tól olvashattok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tenisz topic
- Vicces képek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest