- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeneC5
csendes tag
Sziasztok. Asus TUF RTX 3070.
Kedden újrapadoltam a kártyámat Gelid Extreme 2 mm vastag padot használtam, ugyanakkora darabokat vágtam, mint amik fent voltak, a használt padok vastagságát megmértem, és ugyanakkorák, mint amiket felraktam, MX6 pasztával újrapasztáztam a kártyát, és mégis melegszik. 85 fokot ír a GPU Tweak. bármi ötlete lenne valakinek? -
BeneC5
csendes tag
KAMELOT és 5leteseN!
Sziasztok, én vagyok a 90 fokos TUF RTX 3070 tulaja. Megrendeltem a thermal padokat, csak még 3 hét mire itt lesznek, gondoltam, addig kitekerem azt a 8 csavat, belenézek a kártyába. A kártya csavarmatricás volt eddig, ergo nem lett szétszedve. A paszta rommá volt kövülve, és én kevésnek is ítéltem meg. (Dr. VGA videóban levő mennyiség került rá a pasztából) Újrapasztáztam, átlaghőm 88-89-ről 63-65 celsius, hotspot pedig 105ről 77 lett. Amint megjön a pad, újra lesz rakva, viszont! azok nincsenek kiszáradva! Nem mondom, hogy nem lehetne nedvesebb, de egyátalán nem katasztrófa állapotban vannak.
Mindenkinek köszönöm a segítséget skacok!
-
BeneC5
csendes tag
Sziasztok. Ismét én. Asus TUF RTX 3070 3 ventis. Thermal padolás. Itt van ez a videó. [link] Gyönyörűen elmagyaráz mindent benne, megvan az is, hogy kelleni fog 2 illetve 3 miliméter vastag pad. Azt nem tudom, hogy mekkorát, és mennyit vegyek? Ez a Gelit szimatikus, sokan árulják Hardveraprón, 80x40es táblában. Mennyi fog kelleni egy videokártyához? Illetve MX hányas pasztát szerezzek? (1 éves MX4 van otthon)
-
BeneC5
csendes tag
válasz
5leteseN #91527 üzenetére
Nem sürget, csak most 1 hétig nem leszek itthon. Ma MX4 pasztával újra tudnám pasztázni, jövőhét vasárnap pedig padot tudnék cserélni rajta. Csak hogy inkább kapjam szet 2x, most derüljön ki, hogy mi a hiba, vagy 1 hét múlva jó lesz-e. Azért agyalok ezen, mivel csütörtökön vettem, és még úgy "időben vagyok" bármit is intézkedni.
Keletkeztehett maradandó problémája a kártyának? -
BeneC5
csendes tag
válasz
KAMELOT #91524 üzenetére
Útba esett, ezért elmentem érte. Azt mondta, hogy a testvére nagykerben dolgozik. Hiba volt, hogy nem kértem tesztet. Megértettem, okés, elrontottam.
Nem tudom, hogy miért nem pasztázta újra. Valószínűleg ő csak továbbadja a kártyát. Ennyi értékeléssel megbíztam benne. Most újra fogom pasztázni.
Kérdés:
Megvárjam míg megjönnek a padok, akkor azzal együtt pasztázzam újra, vagy most pasztázzam újra, javit/nem javít rajta, hamar kiderül? 1 hét múlva tudnám paddal tesztelni. MX4 pasztám van itthon. -
BeneC5
csendes tag
válasz
bobalazs #91504 üzenetére
Felhívtam tegnap az eladót, azt mondta pasztázzam/pasztáztassam újra, úgy jó lesz.
Nem, ezt elrontottam, hogy nem kértem tesztet. Bp-n vettem a kártyát Dunaföldvari lakosként. Azt mondta, ő vállal rá garanciát. Be se hívott a házba, kihozta a ház elé. 305 pozitív értékelése van. -
BeneC5
csendes tag
Sziasztok!
(túl)melegszik a videokártyám?
Tegnap vásároltam használtan egy 3 ventis Asus TUF RTX 3070-et. Beépítés előtt letisztítottam.
Elindítok egy játékot (Dirt Rally 2.0) van sok fps, minden szuper, viszont a videokártya 87-88 fokos 70%-os terheltség mellett, ventik 100%. ez így oké? 2 venti szívja a gépházba a levegőt, egy felül fújja ki, procin meg Noctua NH-D15 van.
Az adatokat a Gpu Tweak 3 szoftverben néztem.
Asus rog B760 lap, i5 13500, 32gb ram
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest