- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alastian_
újonc
válasz
Csupingo #70180 üzenetére
Bios az elérhető legújabb van fent, már a balhé utáni szériából kaptam a kártyát.
A kábelt majd megpróbálom, csak 1-1 hdmi van a kártyán meg a monitoron is, DP kábelem meg nincs.A memória hibát mivel tudnám megnézni? Mert nézegettem rá programokat de csak ilyen outdated programokat találtam VIdeo Memoria Stress Test, MemtestG80, Evga OC Scanner, geeks3dnek is vmi 2014 programja van, OCCT se mai darab.
-
alastian_
újonc
Sziasztok
Remélem, jó helyre írok, bár sajnos még a probléma forrását se sikerült azonosítanom, VGA-ra gyanakszok.
Olyan problémával állók szemben, hogy a játékokban(Witcher3, Pubg) és a heaven benchmark alatt is, fura dolgokat produkál a kép(fogalmam sincs, hogy kellene megneveznem
).- annyira sikerült rájönnöm a benchmark alapján h Dx9ben alig látható ez a "csíkozódás?".
Az találom benne érdekesnek, hogy ez mellett, teljesítménybeli visszaesés nincs(hőfokok is normálisan a gépben). Szoftveresre gondra gyanakodtam, ezért előszór csináltam egy DDU reinstallt, aztán egy tiszta Win újratelepítést is és nem segített egyik se. Mindemellett, a VGA 2 biossal rendelkezik, ott is kipróbáltam a másikkal semmi változás.
Config az adatlapomon.
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest