- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stonerice
őstag
Állítgatás nem sok hatással van rá.
Most például elindítottam az Anno 2070-et és játszottam is vele egy negyed órácskát. Full grafikán ment hiba nélkül. Vram használat 500MB volt max.Jelenleg az a cél, hogy kiderüljön a gpu-val, vagy a rammal van-e probléma! Illetve, ha ez megvan akkor javítható-e?
-
Stonerice
őstag
Igen! Próbáltam a ram órajelet levenni.
Viszont 720p-be dx9 el nem torzít a Valley. Dx11-be már kifagy.Tegnap elindult éppen egy játék is fullhd-ben. Vannak jobb napjai.
Korábban amíg lefutott a 3d Mark 11, egész másképp jelentkeztek a képhibák.
Ilyen Overlay szerű lila és zöld fátyol volt néháy helyen a képernyőn. Volt hogy csak oszlopszerűen.
De ez alatt ha állított a memória órajelét akár le akár fel, már befedte az egész képernyőt. -
Stonerice
őstag
válasz
norbert1998 #48517 üzenetére
Oké, köszi szépen!
-
Stonerice
őstag
válasz
norbert1998 #48515 üzenetére
-
Stonerice
őstag
Sziasztok!
Egy hibás vga-ról lenne szó, csak épp nem vagyok biztos benne, hogy mi a hiba!
Kisebb directX-es alkalmazások, mint a VGA HDR nevű program, és a stress teszt is lefut "FURMARK"
képhiba vagy illesztőprogram összeomlás nélkül.Ám 3dmark 11 már képhibákat dob. Ebben a programban inkább csak fátyolszerűt. Tehát átlátszó zöld vagy lila elemeket. Van hogy csak a kijelző bizonyos részén, de van hogy egyáltalán nincs baja. Megjelenített képtől függ.
Unigine Valley ben már vannak texxtúra hibál is. Ez hamar ki is fagy driverleálással.
Szerintetek GPU, vagy Vram hiba? Vagy egyik se, netán mind2?Lehúztam az órajeleket, és 640x480-as felbontásban már képes viszonylag normálisan futni a valley. Kisseb képhibákkal.
-
Stonerice
őstag
válasz
agressiv #27826 üzenetére
Nekem például nem mindegy, hogy egy P3-as gép ugyanannyit eszik mint egy fél éves masina. Ráadásul mire végez egy komolyabb feladattal a P3, sokkal több áramot emészt fel mint egy mai, vagy 1 éves APU. Ha mindegy lenne az embereknek a fogyasztás(elsősorban azokra gondolok akik csak netezésre használnak asztali gépet), akkor elég sok számítástechnika bolt bezárt volna, néhány hardvergyártóval együtt.
Szóval, egy régebbi alkatrész feleslegesen eszik többet, ráadásul a végeredmény is jóval később jelenik meg a monitorn. Újabb vga-k pedig a gyengébb cpu-knak is remekül besegítenek a HD filmek lejátszásában. Több generációt mindenképpen megéri lépni, hardvervásárlás esetén, ha az ember pénztárcája engedi.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest