- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dee Dee
tag
válasz
Aprósólyom #83359 üzenetére
#83357 bobalazs köszi!
Nyilván van a dologban egy nagy adag mázli faktor, de ez most bejött, nekem megérte bohóckodni.
Sajnos ennyi idő távlatában már nem nagyon emlékszem, de nem vettem nagyon tudományosra (gondolom előtte gugliztam kicsit, aztán neki estem). A hőlégfúvó fokozat állítós, a fokozatokhoz tartozik egy nagyjábóli hőmérséklet, de sajnos nem emlékszem már. Megfújkáltam az egészet, az IC-k és a GPU túloldalát is, megfolyásra nem emlékszem.
Tudom, ez most így nem nagy segítség, a neten biztos vannak jó leírások, de a lényeg, hogy nekem sikerült feléleszteni, és 2 év az már valami... -
Dee Dee
tag
Egy kis follow-up. Meghőlégfúvóztam és már több, mint 2 éve tökéletesen működik
-
Dee Dee
tag
Sziasztok!
660ti játék közben elszállt. Azóta nem működik: windows 10 töltő képernyőnél folyton újra indul (más gépben is). Csökkentett módban működik. Újra raktam rá a VGA biosát, de nem segített. Ha jól sejtem hardveres hibája lehet, ami normál üzemben jön elő. A lapon sérülés nem látható. Van esetleg valami tippetek, mielőtt elhajítom?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest