- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omega81
senior tag
2008-as, MSI, 2,2- es Coe2, egy szál 2GB- os RAM, noname táp. Egy nV9500GT passzív volt benne (Gainward), azzal nem volt semmi probléma.
Másik gondom (de nem találokitt a PH!- n tuningos topicot), felhúzom a procit 2854MHz-re, memóriák visszaosztva, fesz. 1,385V ha jól emlékszem, de lényegében az alaplapi BIOS- ban a piros 1,400V alatt jelezve), 5 böngésző ablak nyitva flash tartalmakkal, CPU-Z megy, CoreTemp megy, 2db. Orthos SmallFFTs 9-es prioritással, 54 percig hibátlanul fut, videokártya tuning szintén magában simán 855/2000MHz, de bármilyen játék pár másodperc alatt megöli a gépet. Ezt ha jól gondolom tápcserével tudom kiküszöbölni ugye?
-
Omega81
senior tag
Sziasztok!
Fiam gépébe vettünk egy Sapphire HD4670 1GB PCI-E videokártyát. Újraraktuk a Windowst (XP 32 bit). Egy ideig működött minden, de aztán egyre inkább semmi. Ezt betudtam annak, hogy a Catalyst- ot nem normálisan raktam fel. Ma megint újraraktuk a gépet, XP, SP2, aztán SP3. Microsoft.NEt 2.0 keretrendszer, aztán mivel a 3.5 nem ment fel, amit a gép kiírt, Microsoft Installer 3, majd jött a keretrendszer 3.5, és utána a legfrissebb Catalyst (ami ma is fent van az AMD oldalán, 4670- hez). Természetesen minden telepítés után a gépet újraindítottam. A Catalyst Control Center rendben működött.
Felrakta a Call Of Duty 4- et (legális természetesen), valami XFire- el is nyomul ezt nem tudom mi.
Játszott egy órát, majd fekete képernyő, és kidobta az asztalra. ccc.exe alkalmazáshiba, nem sikerül elindítani. Azóta ugyanez a hibaüzenet minden számítógép újraindításkor. A Catalyst Centert nem tudom elindítani.
Bár újra megjelent az Xfire- ben a COD4, játszik is vele, de várható hogy kidobja megint.Az OK, hogy ennyit kell szívni az "Ati" driverekkel, anno megszoktam, de mi a manó lehet most ez? Valakinek, ötlete, megoldást tudtok mondani?
Másik, azt tudom, hogy a tápegysége nem izmos (valami nem Codegen de nem is márkás 300W), de ezt ne írjátok, nem hinném hogy ilyet okozna.
Várom a sürgős tanácsokat, előre is köszi!
Omega
-
Omega81
senior tag
Sziasztok!
Fiam gépébe vásároltam egy Sapphire HD4670 1GB videokártyát. Meg akarom picit huzigálni. Pár éve kiestem a témából, most próbálgatok utána olvasgatni dolgoknak, de egyelőre nem tartom önállónak magam.
Anno még egy ún. AtiTOOLs- al húztam, ha jól emlékszem, egy ilyen szőrös kockát rajzoltatott ki a videokártyával a program, és addig kísérletezett az órajelekkel, amíg stabilnak nem találta.
Istenem régi szép idők, HIS IceQ X800XT XTPE órajelek felett stb.
Valaki adjon linket kérem, ami most ilyesmi jóság. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest