- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bebe159
aktív tag
válasz
OutSider17 #65571 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
bebe159
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy melyik topikba való a kérdés, gondoltam teszek itt egy próbát.
Ez a processzor kihajtja-e az xy vga-t, ez játékra vonatkozik csak, vagy arra is, ha a kártya számítási teljesítményét kellene kihasználni, mint pl. a bányászat? Nem bányászni tervezek, de néha hasonló típusú felhasználás lenne a célom, a cpu ilyenkor is meg tudja fogni, vagy csak az fps vadászatban van ennek lényege?(Egy rx560-at tervezek venni fx-6300 mellé.)
-
bebe159
aktív tag
válasz
Alister71 #62361 üzenetére
Szóval úgy megy? Azt hittem mindegy, hogy melyik slotban van. Jah azt tudom, hogy oda kell figyelni, hogy hova melyiket flashelem. Egy barátom kártyáját (hd6850) már visszahoztam az élők sorába így (wz enyém volt az 1. az övé pedig a 3. slotban). Majd megnézem, mit szól a helycseréhez.
Köszönöm az információkat! -
bebe159
aktív tag
válasz
Alister71 #62350 üzenetére
Értem, köszönöm!
Gondoltam, kicsit változtatok a 7770 biosán, mert szeretnék. Szóval ez a régi x550 azt hittem jó lesz arra, ha valamit elrontok és nen ad képet, ezen lássak és visszacsináljam. Amúgy hdmi-vel van csatlakoztatva, a régi monitor és régi kártya kombó meg régi vga kábelen megy.
-
bebe159
aktív tag
Sziasztok! Van egy Gigabyte HD 7770 kártyám. Találtam egy régi gigabyte x550-est. Van 2 monitorom egy 10 éves és egy újabb. Meg lehet valahogy oldani, hogy legyen kép a kis monitoron a régi vga-ból? Ha nincs bedugva a 7770 akkor ad képet, de ha mindkettő bent van akkor nincs kép a régivel. Eszközkezelőben a videovezérlő felkiáltójeles, drivert próbáltam keresni hozzá, de csak catalystosat találtam, és ugye annak egy frissebb verziója már fent van a gépen.
-
bebe159
aktív tag
Sziasztok! Nem tudom, hogy jó topikban járok-e remélem igen. Nemsokára vásárolok egy másik monitort (Dell S2340L), és az lenne a kérdésem, hogy a Gigabyte HD7770 OC 1 GB GDDR5 rev 2.0 típusú videokarim milyen szabványú HDMI-t támogat? Csakmert olyan kábelt veszek akkor hozzá.
Köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest