- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
Sajnos a LOL-on belül nincs sok beállítási lehetőség, ami a grafikát illeti. Igyekeztem mindenféle lehetőséget összekombinálni, de sajnos nem történt változás.
Az nvidia panelen belül is állítgattam dolgokat, majd ki-ki próbáltam a játékot, de semmi.Írtam az egyik Riot fórumba, hátha sikerrel járok. Jelenleg nem tudok jobbat, átváltok az integrált videokártyára mielőtt játszani szeretnék.
-
-
umfrider
senior tag
Mellékelem a képeket:
Geforce
1
2
Ami probléma főképp az a LOL. Itt, ahogyan látszik minden kicsit homályos, nem csak a szöveg. A többi játéknál pl source, CS:GO, Team Fortress 2 csak a feliratok, kivéve a chat szöveg. A graikával nincs gubanc. Mondjuk a felbontás mindig visszaugrik 12.. x 6.. valamennyire, ha kilépek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest