- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
pckrizis #77515 üzenetére
Valóban rossz a kártya,de a VRAM körül kicsapódott valami nem feltétlen flux,hiszen a gpu hátulján is ez látható ahol biztosan nem javíthattak semmit.Lehet hogy a VRAMból is hibás valamelyik modul,de azt kizártnak tartom hogy mind az legyen.Sokkal valószínűbb hogy a gpuban a mem. vezérlő vagy nem érintkezik vagy halott,ugyanis hibás VRAM esetén drivert még nagy valószínűséggel tudsz telepíteni,ellenben hibás mem. vezérlőnél nem.Most én két dolgot tudok elképzelni,vagy nagyon dohányoztaka kártya körül és az csapódott ki ott ahol meleg van,( sok ilyet láttam) vagy pedig valóban járt már a sütőben,attól ilyen barna itt-ott.Látnom kellene...
Egyébként nem hiszem,hogy sütőben járt, vagy hölégfuvózva volt.Ahhoz túl sok az ép matrica rajta,vannak kártyák és gyártók ahol így néznek ki a vgak már a gyárból kijövet.
-
t256
őstag
válasz
pckrizis #77334 üzenetére
Egy ilyen kombót találtam:
6 pin -> 2x 8 pin
Sata -> 6 pinRemélem ezek jók lesznek. Legalább annyira, hogy ki tudjam próbálni a VGA-t.
-
t256
őstag
válasz
pckrizis #77330 üzenetére
Értem.
Előző hsz-ben írtál valamilyen átalkítóról:
Az ajánlott táp minőségi 550W és legyen meg rajta a 6 pines é s 8 pines csatlakozó, ha nincs rajta 8 -as akkor használj átalakitót!
Ennek az átalkítónak mi a neve? esetleg létezik olyan, ami a 6 pines PCIE csatit átalakítja 6+8 pinesre? Hogyan keressek rá? -
lcee79
addikt
válasz
pckrizis #77331 üzenetére
Közben miután felmentem az alaplap oldalára letöltöttem egy új biost, meg pár új dolgot
Szóval visszatettem a legújabb drivert (egyel újabb mint ami fent volt)
De ugye most full alapon áll, nem módosítottam a radeon software-en semmit.
Most jó, úgy is hogy érzékeli, hogy ott a tv is második monitorként.
Akkor most majd azt kell kitalálnom, hogy melyik beállítás csinálja ezt, mert gondolom valamit átállítottam v bekapcsoltam és az okozta.De addig is megoldódott a probléma, köszi a segítséget.
-
lcee79
addikt
válasz
pckrizis #77326 üzenetére
Most jut eszembe, hogy a TV-m hdmi-vel rá van kötve a gépre, a monitor pedig displayporton megy.
Nem lehet hogy, azért kutyulja be ezt a fényerő dolgot, mert a tv-t is érzékeli, ami egy új HDR-es tv, meg minden okosság benne van, azt ki kellett volna próbálnom, hogy akkor is csinálja-e ha a hdmi-t kihúzom...
Mert most driver hiányában nem is érzékeli a tv-t -
lcee79
addikt
válasz
pckrizis #77321 üzenetére
Leszedtem a drivert, és el is tűnt a fényerő állítgatás
De magától a windows valamiért nem talál drivert, csak általános microsoft videokártyának ismeri fel, és nem is talál automaikusan drivert, hiába kerestetem.
De persze rendesen működik így is, minden van
Gondolom játéknál meglátszana, de mindjárt kipróbálom azt isSzóval ez okozta, most akkor az a kérdés, hogy ha feltelepítem újra, akkor mitől nem lesz?
-
lcee79
addikt
válasz
pckrizis #77321 üzenetére
Köszi a választ!
Azt kipróbáltam, hogy a monitort gyári beállításokra visszaállítottam, az nem változtatott semmin.
A drivert még nem szedtem le, azt ki tudom próbálni, hátha...
Mondjuk az amd drivert is állítottam már alapra, az sem segített, de le még nem szedtem.
De az biztos hogy kb 1000 féle beállítást lehet benne ki be kapcsolgatni, bármi előfordulhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest