- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
válasz
Janoska26 #61567 üzenetére
Nekem se volt jó 7870-el 3 különböző kábellel se. A tv-t meg nehogy már válogassa, szép is lenne.
Sőt volt vagy 3 olyan játék ami hdmi-nem volt hajlandó teli képre váltani, akármit is trükköztem vele, csak ablak. Pedig a 7870-es még messze nem volt legacy státuszban. -
válasz
Janoska26 #61565 üzenetére
Most mi van a gépben? Mert ha a HD6770, akkor ne tedd fel alá a legfrissebb Crimsont, a VGA már legacy státuszban van. Felteheted az utolsó Catalystot próbaképpen, ez a 15.7.1-es. Crimsonból kapott bétát 16.2.1-est.
Amúgy igen, nem értem én sem ezt a mizériát, nekem nincs gondom driverrel (A8-7600), anyám gépében HD5450, annak sincs baja (Crismon béta), ismerősnél A6-os APU notiban, Samu LCD-re kötve filmekhez, HDMI-vel, hang simán átmegy.
-
MK VII
veterán
válasz
Janoska26 #61557 üzenetére
Bocsánat, nem neked szántam az OFF és a hozzszólásom elejében tett megjegyzésem.. Azt úgy általánosságban írtam, mert unom olvasni már lassan minden topikban, hogy az AMD driverek szarok... Sokunknak semmi gond a driverrel.
Előfordulnak problémák, mert anélkül nincs driver (hozzáteszem ismét, hogy NV oldalon is ugyan úgy, csak hát az NV és akkor el lehet menni a hibák mellet), de korántsem annyira vészes a helyzet mint ahogy egyesek írják.Tedd azt.. Mármint próbálgass más verziókat is.. Remélem sikerül helyreállnia a rendnek.
-
MK VII
veterán
válasz
Janoska26 #61553 üzenetére
Szia..
Most már meg kell védjem az AMD driverét, mert látom sokan arra fognak lassan már mindent..
Megláttam a hozzászólásodat és nem hagyhattam annyiban a dolgot.
Kiróbáltam..
LG TV-m van nekem is, RX460-nal 16.11.4-gyes driverrel semmi hiba. 16.9.2-tes driverrel semmi hiba.
HD6950 15.7.1-gyes driverrel semmi hiba. Mindegyik HDMI-n keresztül lett csatlakoztava a TV-hez. Úgy próbáltam ahogy leírtad. TV kikapcs aztán vissza és ugyan úgy jött a hang ismét.
Nem hinném, hogy driveres hiba, mind inkább TV beállítási hiba lehet, főleg, hogy, ha bemenetet váltasz a TV-n és vissza akkor jó.. Ergo a hang az kimegy a gépből a HDMI-n keresztül..Többet nem tudtam segíteni csak annyit, hogy én is kipróbáltam. Ötletem sajnos nincs mitől lehet.
Nem mellesleg, ha NV-re váltasz ott sem rózsás az élet.. Hemzsegnek a bugoktól a drivereik..
Szóval lehet szidni az AMD-t, hogy milyen szar, de NV sem mentes a driver alűröktől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest