Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OddMan
őstag
válasz
polonic #5681 üzenetére
Szerinted a PCI-E 1.1 busz miatt várható teljesítménycsökkenés?
Azt olvastam, hogy a PCI-E 1.1 4GB/s sebességet tud, míg a 2.0 már ennek a dupláját. Persze azt is olvastam, hogy a 2.0-ás busz inkább csak SLI vagy CrossFire üzemmódban van szerepe, egyetlen kártyának elég a 4GB/s sávszélesség is. Persze eldönteni nem tudom, hogy ez igaz vagy sem. -
-
Irvkhf
aktív tag
-
-
jorden06
senior tag
De pont ez benne az érdekes, hogy az energiaséma "kiegyensúlyozott" illetve "teljesítmény centrikus" kézzel történő állítása során sem történik semmi (pedig be van állítva, hogy melyik sémánál miként viselkedjen), és csak akkor kapcsol fe/le, ha én a CCC-ben be/kikapcsolom a powerplayt. Ez lehet kártyahiba? Vagy SW? Vagy tényleg csak nem tudja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- LED / LCD TV topik
- Láncfűrész topik
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest