- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VitaD5
tag
válasz
vitemerius #41990 üzenetére
Üdv!
Én az iránt érdeklődnék, hogy van olyan videókártya ami kihasználja a PCI-E 3.0-át? Milyen videókártyától nem elég a 2.0?
-
válasz
vitemerius #41825 üzenetére
Az lehet de jóval kisebb óra jelekkel és az bizony nem GDDR5, igaz hogy a 128 bit nem rossz, de mondjuk egy FULL HD-hoz szerintem kevés.
-
speedydb23
senior tag
válasz
vitemerius #41825 üzenetére
A memó sávszélessége nem minden esetben mérvadó, sok minden közrejátszik egy kártya erősségének a besorolásánál...
Van az architektúra, ami az egyik legfontosabb.
Aztán persze az órajel amin jár a gpu meg a memóriák, utána pedig a sávszélessége a memóknak. -
shootme2
senior tag
válasz
vitemerius #41818 üzenetére
Elég rá az a hűtés és a gyártó oldala szerint fel is lehet szerelni rá.
-
speedydb23
senior tag
válasz
vitemerius #41815 üzenetére
GTX650 Ti-re elég szerintem egy Accelero S1 Plus amire ráteszel egy csendes 12cm-es ventit, ez a kombó szinte hangtalan.
-
shootme2
senior tag
válasz
vitemerius #41813 üzenetére
Ha úgy érted hogy egy nagyobb bordával terheletlenül passzívan de terhelésre bekapcsolod a ventilátort akkor mehet úgy.
-
speedydb23
senior tag
válasz
vitemerius #41813 üzenetére
GTX650 Ti 110W-ot cuppant be 100%-os terhelésen, ha ki van hajtva akkor passzívan én semmiképpen se hajtanám, ha csak nem raksz rá ALPENFÖHN PETER 2 hűtést, ami a kártya árának a 2/3 kerül.
-
Anaren91
senior tag
válasz
vitemerius #36593 üzenetére
Nvidiába ne vegyél alsókategóriásat... GT610/630/640 mind hulladék... és nem azért mondom mert amd s vagyok hanem mert mind átnevezett vacak. Teljesítményben ennyiért 7750/7770 a legjobb hidd el. 7750 kb 650 szinten van 7770 meg 650 Ti.[link] 16k ért best buy.
Öcsémnek sapphire 7750 e van terhelés alatt sincs hangja. 1280*1021 ben viszi a mai játékokat is(ennyit bír a monitora) de nagyobb felbontásra is elég kompromisszumokkal.
-
Anaren91
senior tag
válasz
vitemerius #36589 üzenetére
-
VoidXs
nagyúr
válasz
vitemerius #36585 üzenetére
Nem érdemes, szerintem még rosszabb is lenne. Legalábbis a nyers specifikációk szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest