- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7time
senior tag
válasz
Chiftain #48269 üzenetére
Az R9-270X 4GB elég fullHD hoz, ha tudsz lőni valami olcsóbb I3 akkor nincs gond ha viszont kifutnál a keretből akkor az X4 860K sem jársz rosszul, esetleg megpróbálhatnál egy használt de még garis I3 ha nem idegenkedsz a használt cuccoktól, alaplapot azért jó újat venni, az R7-260 mar gyengének tartom, azért jó lenne ha a VGA kitartana pár évig úgy hogy ne avuljon el.
-
7time
senior tag
válasz
Chiftain #48264 üzenetére
Arra figyelj hogy a VGA az fontosabb mint a CPU pláne hogy egy R9-270X nem olyan nehéz kihajtani, nekem az A10 -5800K +r9-270X így teljesít BF4 -ben ULTRÁN minden maxra téve:
egy X4-860K csak 23k így nyugodtan vehetsz 4GB VGA-t ami fontos mert jövőre a DX12 valószínű hogy fogja használni és a Mantle is szereti a sok vRAM-ot.
-
MK VII
veterán
válasz
Chiftain #48264 üzenetére
Attól függ mennyit szánsz alaplapra meg procira összesen... Ha tényleg leginkább egyszálas játékokkal játszol akkor megéri a G3258-as processzor egy Z-s lapban meghúzva... Még plusz hűtőt sem kell venned rá,mert alig melegszik ellentétben az AMD-vel. Nekem 4,3ghz-en gyári hűtővel max 70-75 fok játékok alatt.. És azért én meg szoktam izzasztani,mert pl a Daying Light-ot fullHD-ban high beállításon toltam ki.. Még mielőtt valaki kételkedne, nem akadozott egyáltalán. A BF4 már kicsit sok volt neki high-on,de hát az egy i5-öt is megizzaszt..
Szóval Intel irányban gondolkodj.. Ha segítség kell az összeállításhoz akkor nyugodtan térj be ide. Akárki szívesen segteni fog neked!Alaplap,processzor.
De akár olcsóbban is megúszhatod csak körül kell nézned a HA-n az aprók közt..
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Battlefield 6
- Windows 11
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Canon ImagePrograf PRO-6100S Plotter, kevés nyomat, kitűnő állapot
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest