- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
korgoth #17583 üzenetére
Q6600-at ne vegyél, mert olyan csillám áron van, hogy nem igaz. Mondom, vagy 3x több, mint amit megér meg a jelenlegi procid. Ráadásul ugyanaz, mint az E6600, csak 2x annyi mag van benne, és nem biztos, hogy ez nyerő.
Amit te a Q6600-ra ráköltenél, inkább vegyél belőle normális alaplapot, meg egy tápot meg egy jobban pörgő kétmagost, amit még szarrá is húzhatsz, vagy akár az E6600 is maradhat csak alá tudsz rántani elég rendesen. De persze a legjobb platform váltás lenne. Mennyi összeget tudnál feláldozni?
-
korgoth
csendes tag
válasz
korgoth #17529 üzenetére
Sziasztok!
Újra feltenném a kérdésem. Most vettem egy hd6570-est a jelenlegi E6300-as procim mellé, de nem nyűgöz le a teljesítménye. Visszafogná a processzor (1.86GHz)? Még a hónapban tervezem lecserélni egy C2D E6600-asra (tuning nem játszik sajnos), azzal javulna a helyzet? Vagy amíg tudom cseréljem be valami erősebbre (6670 vagy 6750)? Úgy néztem nVidia ebben az árkategóriában nem versenyképes.
Előre köszönöm a válaszokat és a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest