- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
válasz
BigBlackDog #76398 üzenetére
Ne adapterezz, ha nem muszáj, dp kábel és kész.
-
spanglee001
addikt
válasz
BigBlackDog #48010 üzenetére
esetleg valami usb digitalizáló kártya is szóba jöhet, de az drágább, a tv tuner olcsóbb viszont ami hd kábelen veszi a jelet az már megint nem olcsó
-
spanglee001
addikt
válasz
BigBlackDog #48004 üzenetére
egyébként milyen okból használnád a laptop képernyőjét, abból jobban kiderülne, hogy mit is lehetne tenni
-
spanglee001
addikt
válasz
esetleg valami usb tv tuner a laptopba, és az AV jelet hdmi ről kapná szerintem ez megoldható
-
hoax
senior tag
válasz
Nem!
A laptop kijelzőre semmiféle külső forrásból nem tudsz küldeni képet! Csak a laptop saját a állományai jeleníthetőek meg rajta...spanglee001!
Talán úgy igen, de én nem tennék rá túl nagy összeget, hogy találsz ilyen eszközt... -
DanielLong
senior tag
válasz
BigBlackDog #36712 üzenetére
Nézd meg pl itt a kártyát. Láthatod, hogy van különbség a stream processzorok és a tmu-k számában is. Bár azonos chipre épül a két gpu, nem hallottam még olyat, hogy valaki biost cserélt volna rajtuk. Maradj a sima OC-nál.
-
agressiv
addikt
válasz
BigBlackDog #23042 üzenetére
Nem tudom mi az az ETS2, talán, ha kiírnád a rendes nevét
Amúgy semmin se csodálkozz az intel HD grafikszal, iszonyatosan gyűlölöm én is, egy szimpla CS1.6-ra is alkalmatlan az állandó képszinkron meg lagg mellett.....
Ma délután jön nekem valami régi value kártya helyette, mert ráadásul még szarakodik is az enyém.
-
Spet
addikt
válasz
BigBlackDog #12267 üzenetére
Hát én még nem találkoztam ilyen esettel, mert így a kártya nem volt statikusan szigetelve. Vagy használod így vagy pedig visszaviszed boltba s elmondod, hogy a kártya alapból nem volt becsomagolva rendesen ezét ezt te nem akarod használni, tudtommal még él a 3 napon belüli visszavétel lehetősége.
-
spista222
addikt
válasz
BigBlackDog #10387 üzenetére
Amit linkeltem abban van E8600 az ugyanaz mint a tied csak magasabb órajelen. Ha Full HD felbontáson játszol akkor egy két játéktól eltekintve nem sokat fog visszavenni a teljesítményből legalábbis a linkelt teszt azt mutatja (igaz nem mai gyerek már a teszt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Villanyszerelés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- További aktív témák...
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest