- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielLong
senior tag
válasz
medvezsolt #37427 üzenetére
Igen, így van.
Ettől még továbbra is úgy gondolom, hogy az a kártya nem a hőmérséklet, hanem a zaj miatt lenne rossz munkához.
-
DanielLong
senior tag
válasz
medvezsolt #37424 üzenetére
Igen, ez így van. De egy teszt alapján a 25 fokos szobában 83 fokig ment fel a hőmérséklete a kártyának furmark alatt, már nem tudom, hol néztem a tesztet. Az meg nem rossz annyira.
-
Gabesz87
veterán
válasz
medvezsolt #36889 üzenetére
Igen, egyébként nekem is ez a véleményem. Gyakorlatilag soha nem használtam még semmire, csak ha felajánlott frissítést, leszedtem. De én sem optimalizálom a játékokat általa. Régen néztem még meg talán a Far Cry 3-ra mit írt, és totál lehúzta min-ra ahhoz képest, ahogy játszottam, szóval attól kezdve nem is érdekelt ez az optimalizálós része.
-
tajcsi
őstag
válasz
medvezsolt #36741 üzenetére
Garis? Sicc vissza vele a boltba...
-
ST05
őstag
válasz
medvezsolt #36717 üzenetére
nem a 2500k miatt nincs igp, hanem a P67 chipset miatt, na de mindegy
értelek...
ha a vga melegedne túl, akkor minimum, hogy felpörögne a venti 100%-ra..
ahhoz hogy befütsd a kártyát magát, nem kell két monitor, furmark is megteszi, vagy a gpu-zben is van egy render stress test..
Skacok, ezek a direct-CU hütések csak úgy ne mmelegednek túl
ki kellene probálni a karit más gépbe, ha a nyakamat nem is, de pár sörbe mernék fogadni h semmi baja...
Probálkoztál ugy is, hogy a proci alapon van teljesen? -
DanielLong
senior tag
válasz
GPU-z a sensors fül alatt tudja loggolni is a hőmérsékleteket. Pipáld be azt is, hogy folyamatosan frissítse az értékeket.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Vidd vissza, és légy kissé erélyes.
-
800.henrik
senior tag
válasz
medvezsolt #36714 üzenetére
AIDA64-el nézd a VGA hőmérsékletét, kékhalál (azért nem látod, mert kikapcsolt a videokártya).
-
medvezsolt
senior tag
válasz
medvezsolt #36647 üzenetére
valaki esetleg?
-
spista222
addikt
válasz
medvezsolt #35848 üzenetére
Sajnos nem vagyok szakértő garanciáztatásban de az ott az amit én is mondtam A PWM részleg ami a feszültségeket álltja elő.
Mint minden ez is tönkremehet rendeltetésszerű használat mellett is.
-
spista222
addikt
válasz
medvezsolt #35844 üzenetére
Általában a VRM instabil lesz(hibás alkatrész miatt) és egyszerre nyitja az alsó és felső tranzisztort vagy az egyik behal ami zárlatot okoz mivel ezek nem folyamatos nyitásra vannak kitalálva.
-
ceripapa
aktív tag
válasz
medvezsolt #35842 üzenetére
Hát remélem sikerül, én sajnos mást már nem tudok hozzátenni :S
-
ceripapa
aktív tag
válasz
medvezsolt #35839 üzenetére
Nemtudom , erről nincs sok leirva :S, viszont a problémád engem is fokozott óvatosságra int .
-
spista222
addikt
válasz
medvezsolt #35839 üzenetére
Jó kérdés mert lehet hogy a javítás/csere pénzbe kerül vagy mit mondtak ennek költségéről?
-
ceripapa
aktív tag
válasz
medvezsolt #35835 üzenetére
-
ceripapa
aktív tag
válasz
Van még egy opció, de a is pereskedést jelent, neked kell bizonyítani , hogy a kártya rossz volt. Viszont ilyen esetben, ez már sztem nem lehetséges, vagy nem tudom, mivel a ptk-ban van erre egy cikkel, hogy ha nem tudtok megyezni a garanciáról, akkor neked kell bizonyítani , hogy a termék volt a hibás..
"A szavatosság érvényesítésének feltétele, hogy amennyiben a felek a hiba eredetét illetően nem értenek egyet, a fogyasztó kötelezettsége a hiba eredetének bizonyítása (szakvélemény). A teljesítést követő hat hónapon belül vélelmezni kell, hogy a felismert hiba már a teljesítés időpontjában megvolt. Ebben az időszakban a bizonyítás az iPon Computer Kft. kötelezettsége."
Nekem a vga-m elszállt már lassan 1 hónapja, és alapból kurva lassan haladnak a garaciáztatással, elméletileg lassan megjön....
Fogyasztóvédelemnél amikor kerestem nem találtam ilyen esetre megoldást, csak ezt amit beraktam neked. -
spista222
addikt
válasz
Amit írsz hiba (bekapcsolod egy pillanatra felpörögnek a ventik majd leáll és ha jó a táp akkor még egyszer nem indul el a gép áramtalanítás nélkül) az a videokártyán zárlatra ad okot.
Nálad mák volt mert a te tápod hamarabb lekapcsolt mielőtt megsült volna rajta valami.
Havernál valószínűleg erősebb volt a táp ami nem kapcsolt le, és a zárlatos résznél valami elégett.Garancia: Ez jó kérdés mivel ha látnak rajta valamit aminek nem szabadna rajta lenni akkor egyből arra gondolnak hogy user error és ilyenkor tényleg csak a gyártó dönt hogy az magától is megadhatta magát vagy nem.
Itt HA-n is hirdetnek garanciális ügyintézést és ott az égés még éppen belefér kategória, mivel előfordulhat mindenfajta hozzányúlás nélkül is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest