- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood3
addikt
válasz
Baloghjanos #7523 üzenetére
Szerintem az sok akkor. A max gpu hőmérséklet 97fok lehet az nv szerint. Nézd meg valami keményebb progival pl 3dmarkok, hogy hány fokos olyankor. Esetleg 1 hűtés takarítást csinálhatsz
-
kenwood3
addikt
válasz
Baloghjanos #7521 üzenetére
Alapon vagy terhelve?
-
kenwood3
addikt
Ha erről a 3 dologról beszélsz feljebb, akkor innen csak az elsőt nem muszáj felraknod, a többit igen. A cool & quiet meg szerintem azt jelenti, hogy --->Energiatakarékos üzemmód. A rendszer visszaveszi a proci szorzóját, mikor nincs terhelés alatt (Sajnos soha nem volt Amd-m, de szerintem ezt jelenti) Vagyis szerintem azt rakd fel
-
kenwood3
addikt
válasz
papajoe007 #7486 üzenetére
Feljebb a kolléga írta, hogy, hogyan tudod megnézni a hőfokot akkor, amikor játszol. Nézd meg! Az nv szerint a max gpu hőmérséklet 105 fok, ha e felé megy , akkor tuti ez a gond. Viszont ha nem megy 105 felé, akkor ki kell próbálni mindenképp 1 másik gépbe, és ha ott nincs semmi gond , akkor a táp a ludas
-
kenwood3
addikt
válasz
papajoe007 #7483 üzenetére
Szerintem a 2.-nál nem is kell neki mutatnia semmit
-
kenwood3
addikt
válasz
papajoe007 #7481 üzenetére
Ha alapon 70 fok akkor, terhelve simán túlmelegedhet és ez lehet ennek a hibának az oka. Próbáld ki másik másik gépben ha tudod majd takarítsd ki a ventijét esetleg pasztázd is újra.
-
kenwood3
addikt
válasz
inter10 #7478 üzenetére
Így van az 5450 gyengébb mint a tied(nem is kicsit), ezért is kérdeztem mit néztél ki te 10k-ért. Egyébként 10k-ért nem igazán fogsz a jelenlegi kártyádtól jobbat kapni
Esetleg add el a mostanit ér vagy 8-10k-t és 18-20 k-ért már lehet venni a tiedtől jobbakat. Persze csak használtan
-
kenwood3
addikt
-
kenwood3
addikt
válasz
nigtfall #7355 üzenetére
Hát figyelj a a mostanihoz képest még egy 8600-8800-9600-9800-as geforce is hatalmas előrelépés lenne. Vagy ati fronton 1 4650-70-es. Ezek szerintem mennének benne, de a procid is nagyon kevés a mai játékokhoz. Így abban pl ne nagyon reménykedj, hogy 2010-től újabb játékok jól fognak futni a gépeden. Én erre a gépre már nem költenék, hanem gyűjtögetnék és vennék 1 újat
-
kenwood3
addikt
válasz
nigtfall #7350 üzenetére
Sajnos mint feljebb írtam a radeon 5-6000 széria kártyái nem fognak vele menni. Az alaplapod nem támogatja őket, ezért nem is ment vele az 5670
ebben az árban 1 használt 4850-es lenne a legjobb választás de ezzel se érnél túl sokat, mert a procid nagyon kevés lenne hozzá. Milyen játékokon tervezel játszani?
-
kenwood3
addikt
válasz
harcikoca #7173 üzenetére
Ez attól is függ, hogy melyik gyártótol veszed. Van 1 pár amit jó kerülni, de a sapphire vapor-x-et és a rev3-as kártyáját ajánlják a legjobban az 5770-es topikba, mert ezek a leghalkabbak. Van 5770-ből passzív hűtésű is amit a giga csinált, de ezt elég nehéz beszerezni főleg apróba
Ez elvileg pont az ajánlottak között van, ha tényleg olyan mint ami a termékinfóba van -
kenwood3
addikt
Sajnos nem fog menni mert, wz a max képfrissítési frekvencia (mármint 75hz) amit tud a kártya ezen a felbontáson alul a táblázat
A te általad vett adatok honnan vannak?
(#7158) Red_Bull Így van hang nem fog átmenni
-
kenwood3
addikt
Nem minden esetben. Pl 1 intel 945-ös chipsettel vagy régebbi chipsettel ellátott lapban sem indulnak el az 5-6xxx szériás kártyák. A 945-ös chipsettel rendelkező lapok közül is, csak abban mennek a hd 5xxx karik, amelyikhez a gyártó adott ki új biost (az asrock pl adott ki 1 párhoz, a többi gyártót nem tudom). Így neki is lehet simán ez a problémája . Bár amd-ben nem vagyok otthon
-
kenwood3
addikt
válasz
pelenka35 #6899 üzenetére
Szerintem ilyen nincs, gondolj bele, hogy össze kellene szedni ehhez az eddig megjelent összes ati kártyát és, akkor ki tudja, hogy hány száz vga-t kellene tesztelni, ami nem kis idő lenne. Olyat találtam csak amin rajta van az eddig megjelent összes kártya a tulajdonságaival[link]. Egyébként miért fontos ez?
-
kenwood3
addikt
válasz
HollyBoni #6861 üzenetére
Értem. Egyébként az x2 kb 25-30 k között megy most az aprón Miért nem próbálja darabonként eladni? Egybe amúgy is nehéz . Mennyit szánna vga-ra?
Amik most nagyon mennek azok a 6850-70 , Gtx 560 . De vehet bele felső kategóriás kártyát is 570-580, 6950-70 szerintem ezekkel is elboldogulna a cpu, de ezek már nem igazán olcsóak
-
kenwood3
addikt
válasz
marked one94 #6646 üzenetére
Letötöttem a windows-os változatot és ahogy nem csak ki kell tömöríteni, és el kell indítani az exe-t belőle. De a biztonság kedvéért kérdezz rá az alaplaposba vagy várd meg hátha jön még valaki ide aki tudja pontosan
-
kenwood3
addikt
válasz
marked one94 #6644 üzenetére
Igen amiatt, de, ahogy nézem adott ki az asrock hozzá biost "Support ATI-HD5XXX series VGA card. " . Frissítsd a biost 1.90-re [link] és utána próbáld ki, hogy megy-e. Ha nem fog menni így sem, akkor szvsz nem is fog
Az amd-s lapban nem tudom miért nem volt jó a képminőség, de nem is igazán értek az amd-hez, mert sose volt nekem.
Majd jelezz vissza, hogy sikerült-e -
kenwood3
addikt
válasz
marked one94 #6641 üzenetére
Milyen alaplapba tetted be ? Mert ha 945-ös chipset vagy régebbi van rajta, akkor abba nem fog működni
-
kenwood3
addikt
válasz
menjapipaba #6623 üzenetére
Elvileg mennie kell rendesen, de jó lenne előtte kipróbálni, mert találkoztam olyan esettel, hogy némelyik pcie 2.0 kártya nem indul el 1.0-ás alaplapba .
(#6624) Bendőke Értem
-
kenwood3
addikt
Inkább kérdezz rá a milyen vga kártyát vegyek topikba
(#6546) Greyfoot De az már többe kerül mint 140k -
kenwood3
addikt
válasz
boby13friend #6445 üzenetére
Az 5850 jobb kb 10%-al, de többet eszik. Igazság szerint mindegy a kettő közül melyiket veszed
-
kenwood3
addikt
válasz
boby13friend #6440 üzenetére
Egyértelműen a 6850, mert az erősebb kari mint az 5830, plusz a 6850 kevesebbet eszik [link].
-
kenwood3
addikt
Ahogy néztem az aprót sokkal több eladó 6950-es van fent mint 570-es . Így szvsz az 570-et könnyebb eladni
(#6383) owen23 Ez biztos, hogy hiba? Nem lehet, hogy alapból ilyen a játék? szerintem kérdezz rá a Fifa topikba itt [link], hogy más is tapasztalt-e ilyet a játékkal
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyaralás topik
- Starlink
- További aktív témák...
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest